Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΩΣ «ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ» ΤΗ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ…!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ… ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…!!!

«Όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Δικαστών και των Εισαγγελέων για τη βομβιστική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών.


Παράλληλα, η Ένωση σημειώνει: 
               ---------------
«Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προσηλωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον δεν πτοούνται από τέτοιες εγκληματικές ενέργειες».
********
Σε δύο προτάσεις με εύσχημο και διακριτικό τρόπο οί Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς δείχνουν ποιοί τους στοχοποιούν και ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βομβιστικής επίθεσης στο Εφετείο, ουσιαστικά στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας δηλ. στον Άρειο Πάγο, δεδομένου ότι στεγάζονται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα.
********
Μήνυμα έστειλαν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ομού και αδιαιρέτως, ότι οι αποφάσεις της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης θα είναι πλέον αποκλειστικά και μόνο υπόθεση της Τσιπρροκυβέρνησης, από αυτήν θα εκπορεύονται και τις ανάγκες αυτής θα εξυπηρετούν.
********
Το DNA, του Σταλινικού καθεστώτος με τη μετεξέλιξή του, σε καθεστώς Μαδούρο της Βολιβίας και Κιμ Γιάνκ Ούν της Β.Κορέας είναι το όνειρο και ό διακαής πόθος τους.
********
Αυτό το καθεστώς θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούν να κυβερνήσουν…
********
Άλλωστε η παρουσία και τα πεπραγμένα του ανύπαρκτου Τόσκα στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη το αποδεικνύουν, ακόμη δε χειρότερα η Υπουργοποίηση στο Δικαιοσύνης του Κοντονή (έστω και αν ουσιαστικός Υπουργός είναι ό κ. Μίμης), ο οποίος Κοντονής έκανε καριέρα σαν Εισαγγελέας στο υπαίθριο δικαστήριο στη πλατεία Συντάγματος με πρόεδρο τον Κώστα Καζάκο, πού καταδίκασαν στον Μπιλ Κλίντον, κατά απαίτηση του συγκεντρωμένου λετσαριού-λεχριταριού και των απανταχού αγράμματων και τεμπέληδων κατσαπλιάδων πού κατά «τον μέγα νομομαθή  Κοντονή ανάγνωσμα», εκφράζουν το… «περι δικαίου του αίσθημα του λαού»…!!!
********
Προχθεσινό παράδειγμα, ό έχων εμφάνιση και φιγούρα ταβερνιάρη της δεκαετίας του 50’ Υπουργού Παδείας Γιαβρόγλου, ό οποίος απαντώντας στον Πρύτανη Αχιλλέα Ζαπράνη, (που ζήτησε επιτέλους να προχωρήσει  σε μέτρα αποκατάστασης του ασύλου των ιδεών και όχι των κουκουλοφόρων στα πανεπιστήμια, διεθνοποιώντας το θέμα),  απάντησε:
********
«Ο κ. Πρύτανης να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί γιατί επί των ημερών του -και για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα- το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας γίνεται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων».
********
Δηλ. έδωσε δίκαιο στους  κουκουλοφόρους…!!!
********
Ο άνθρωπος είναι για το «σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω, να σε χαρώ, τσιφτετέλι τούρκικο, ινα-νάϊνα-γιαβρούμ-ινα-νάϊνα» και μη χειρότερα…
********
Κάντε μια σύγκριση:
********
Διαβάστε τι δηλώσεις εναντίον της Δικαιοσύνης πού έχουν κάνει οι Τσιπροσυριζαίοι ιδιαιτέρως το τελευταίο καιρό, με τη προκήρυξη πού θα βγάλουν οι τρομοκράτες, διαβάστε το «σκεπτικό» αμφοτέρων, και θα δείτε πόσο…ταιριάζουν…!!!

                         -------------------

3 σχόλια:

  1. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτατα δεν δεν μπορούν να κυβερνήσουν!!
    Έχουν τα εκτελεστικά όργανα!!
    Εκτελεστικά αποσπάσματα!!
    Τάγματα εφόδου !!
    Σήμερα απλός άλλαξαν όνομα Ρουβίκωνα!!
    Μπαχαλακιδες αναρχικοί!!
    Αντιξιουσιαστες!!
    Όπως και να λέγονται είναι το ίδιο!!
    Ένα κράτος και μια κυβέρνηση ότι δεν θέλει δεν κάνει!
    Η απορία μας είναι ότι οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτούργησαν???
    Τα ολοκληρωτικά καθεστώτατα δεν παραδίδουν την εξουσία δεν έγινε πουθενά με δημοκρατικές διαδικασίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση του "αυταπατημένου" Τσίπρα, μοίρασε κοινωνικο μέρισμα 1ον)
    σε 97.000 Αλβανούς, Βούλγαρους και Ρουμάνους.

    2ον)Σε 9.700 από Ινδία, Μπανγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο, Φιλιππίνες και Κίνα

    3ον)Σε 1.500 από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.
    Σε όλους αυτούς θα δοθούν και...εκλογικά βιβλιάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΟΣ ΒΟΣΚΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ,ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ??

    ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ...

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΕΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ Π/Τ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή