Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ «ΕΝΑ ΝΟΜΟ και ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ» ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ…ΟΡΡΩΔΗΣΟΥΝ…;;;

ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ «ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ» ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΟΧΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ…;;;

Μπορεί ένας λαός, ιδιαίτερα ο δικός μας ο Ελληνικός να εμπιστεύεται Τσίπρα-Κοτζιά να διαπραγματευτούν με τα Σκόπια τη λύση του ονόματος Μακεδονία…;;;
Όταν μάλιστα, «ξαφνικά» και μετά από υπερατλαντικές πιέσεις μαλάκωσαν δήθεν οι Σκοπιανοί και εις επίρρωσιν της καλής τους θέλησης υπόσχονται να μετονομάσουν  το ξευδεπίγραφον αεροδρομιό τους, από Μ.Αλέξανδρος σε Κίρο Γκλιγκόροφ, πού από την εκτίμηση και σεβασμό πού του είχαν οι Σκοπιανοί, όταν απεβίωσε το 2012, αντι για νεκροφόρα τον έθαψαν με…αγροτικό φορτηγάκι…;;;

Όταν μάλιστα επίσης, ο Τσίπρας και η κυβερνητική λεχριτοκομπανία  του, Ουδέν, μα Ουδέν εξ΄όσων υποσχέθηκαν και είχαν ως αξιακή- ιδεολογική τους πρωμετωπίδα, όχι μόνο δεν ετήρησαν, αλλά τουναντίον έκαναν ακριβώς τα ανάποδα υπογράφοντας δουλικά «στα τέσσερα» και το χειρότερο πανηγυρίζοντας για την διπλοτριπλοδιάστατη κωλοτούμπα τους…
********
Είναι γεννημένοι «δηλωσίες», όπως και πληθώρα προγόνων τους πού αθρόα και κατά συρροή υπέγραφαν δηλώσεις μετανοίας για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρησης από τις Κυβερνήσεις πού πολεμούσαν.
********
Τα περιστατικά των «δηλωσιών» είναι και σπαρταριστικά και εκεί φαίνεται ότι οι αριστεροί μπροστά στη προσωπική τους ιδιοτέλεια, δεν έχουν ιδεολογία ούτε ιερό και όσιο.
********
Δεν έδωσαν τυχαία οι Ευρωπαίοι στο Παρίσι το «βραβείο κωλοτούμπας» (προσήλωση στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες) στον Τσίπρα και αυτός σαν «καταγέλαστο βλαχάκι» φορώντας  το τσουρούτικο κουστουμάκι του  το παρέλαβε και ας κατηγορούσε  πρό διετίας τους δωροδότες του με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
********
Τώρα πού έγινε ιπποκόμος και δουλικό τους, προκειμένου να κρατήσει για πρώτη και τελευταία φορά τη καρέκλα του ξεπουλάει τα πάντα.
********
Ξεπούλησε, ο πιο εξωνημένος πρωθυπουργός πού γνώρισε ποτέ η Χώρα μαζί με τον «γυναικοπίπη» τον Τσακαλώτο  όλη τη δημόσια περιουσία για… 99 χρόνια…!!!
********
Ε, θα κωλώσουν στο όνομα Μακεδονία,  τη στιγμή πού οι φυσικοί και πολιτικοί τους γεννήτορες μάχονταν μαζί με τους Βούλγαρους για τη προσάρτηση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία.
********
και όταν ο Βενιζέλος μαζί με τον Διάδοχο Κωνσταντίνο έπαιρναν τη Θεσσαλονίκη στο παρά (ένα)  μέσα από τα χέρια των Βουλγάρων που είχαν στρατοπεδεύσει ήδη σε κάποιες συνοικίες της, στην Αθήνα οί «Τσίπρες» της εποχής μίλαγαν για άφρονες κινήσεις και για… «Ελληνικό ιμπεριαλισμό»…;;;
********.
Μα, και σήμερα τι  άλλο κάνουν…;;;
********
Αυτό δε λένε και σήμερα τα στελέχη τους, βουλευτές, υπουργοί και η επίσημη νεολαία του κόμματός τους κάτω από την ένοχη υπόθαλψη της ηγεσίας τους…;;;
********
«Ότι οι Σκοπιανοί μπορούν να δώσουν όποιο όνομα θέλουν στη Χώρα τους, διότι έχουν δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού»…!!!
********
Σε αντίθεση με τον Αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη με πρόγονο τον παππού του Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη, πού ήταν Οπλαρχηγός Μακεδονομάχος και πολέμησε επικεφαλής Σώματος Κρητών.
********
Μήπως κανένας Τσιπροσυριζαίος υπήρξε…Μακεδονομάχος…;;;
********
Αν βιάζονται οι Σκοπιανοί εδώ και τώρα να λύσουν το όνομα και δη με εθνολογικά και όχι γεωγραφικά κριτήρια για να μπούν στο ΝΑΤΟ, δικό τους πρόβλημα.
********
Εμείς τι δουλειά έχουμε να…βιαζόμαστε.;;;
********
Τι χάσαμε τόσα χρόνια πού δεν συμφωνούμε.;;;
********
Άς  υποχωρήσουν, όπως είναι δίκαιο.
********
Και να μπούν στο ΝΑΤΟ και να πάρουν όνομα με εθνολογικά κριτήρια και άλυτρωτικές διαθέσεις είναι Εθνοπροδοσία.
********
Τις «διπλωματικές ικανότητες» των Τσίπρα-Κοτζιά, τις αντιληφθήκαμε στο πετσί μας κατά τη πρόσφατη επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα, όταν του έδωσαν επίσημο βήμα και δικαίωμα να θέσει ΘΕΜΑ Αιγαίου και διεκδίκηση Νησιών μας.
********
Και αμέσως μετά, δέσμευσε το μισό Αιγαίο για ένα (1) χρόνο –λες και είναι δικό του-- για να κάνει Αεροναυτικές ασκήσεις, αφού ήδη κατά το δοκούν παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας και πετάνε τα Τούρκικα μαχητικά πάνω από τα Νησιά μας στα 100 μέτρα με ρυθμό γεωμετρικής…προόδου…!!!
********  
Άς μη λυθεί τουλάχιστον τώρα, πού δεν μας εξυπηρετεί η εσωτερική και εξωτερική συγκυρία και κυρίως δεν μας εξυπηρετεί η Κυβέρνηση των αριστερών ανδρείκελων…
********
Αν επιλυθεί το Σκοπιανό από  εξωνημένους, εθελόδουλους, ιπποκόμους, μαριονέτες και αρχολίπαρους, θα είναι λύση για…«ΔΕΣΙΜΟ»…!!!
********
 Εκτός και αν θέλουν ένα Κράτος με Ελληνικό όνομα για να τους δώσει «άσυλο» μετά τις εκλογές, όταν και αν προλάβουν να  δραπετεύσουν…
                           -------------------------

4 σχόλια:

  1. Η ερίτιμος Κυρία Περιστέρα άραγε τι γνώμη έχει για το Σκοπιανό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα τα ειχε η μαριωρη ... το μακεδονικο μας ελειπε.... αλλα στη ζωη και στη δημοκρατια ολα παιζουν.... ολα μεσα ειναι... αρα ας μιλησουν οι πατριδοκαπηλοι και οι εθνοκαπηλοι.... (παντως αυτο το 'Σε αντίθεση με τον Αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη με πρόγονο τον παππού του Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη, πού ήταν Οπλαρχηγός Μακεδονομάχος και πολέμησε επικεφαλής Σώματος Κρητών.'... σπαει ταμεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ "ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ" Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΑΝ "ΓΥΝΑΙΚΟΠΙΠΗ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΗ ΙΕΡΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ!!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ. ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ!!!!!






    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα... ούτε μια λέξη, σ' αυτή την ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΝΝΑΣ.
    Μόνο μοιράστε την ανάρτηση, για να φτάσει σε κάθε γωνιά της οικουμένης...

    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΧΗ : "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ"

    Στο Συλλαλητηριο, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή