Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ: ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ «ΕΔΩ καί ΤΩΡΑ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…!!!

…και ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η Ν.Δ., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ… ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ…!!!

Διάβασα με προσοχή της ανάρτηση της Χρυσής Ολυμπιονίκης μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο αγώνισμα της σκοποβολής, για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με κεντρικό αίτημα και σύνθημα:
«Δεν παραδίδουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς»...
Διάβασα το ξαναδιάβασα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι το λαμπερό μας κορίτσι, γράφει με εύγλωττο και παραστατικό τρόπο και μάλιστα με μία ιδιαίτερη ικανότητα να χρησιμοποιεί στο κείμενό της, πολιτικούς όρους.

Βέβαια, μού είχε κάνει εντύπωση η πρώτη δήλωσή της, όταν ως Χρυσή Ολυμπιονίκης μόλις επέστρεψε στην  Ελλάδα και πήγε στην γενέτειρά της, την Δράμα είπε:
********
«Πρέπει η Πολιτεία να βοηθά όλους τους αθλητές πριν καταφέρουμε από μόνοι μας να κατακτήσουμε μετάλλια. Χρειαζόμαστε υποδομές για να φτάσουμε στην επιτυχία. 
Όταν εμφανίζονται όλοι μετά, δεν έχει νόημα, αφού μέχρι και το δε εθνόσημο το… αγόρασα με δικά μου χρήματα»…
********
 Δεν ανέχθηκε να εκπροσωπούν την Πατρίδα στην υποδοχή της π.χ. Κουρουμπλής- Κοντονής και όσα Κυβερνητικά λεχριταριά έσπευσαν στο Αεροδρόμιο να την υποδεχθούν για να φωτογραφηθούν μαζί και να πάρουν από τη λάμψη της, όταν την είχαν αγνοημένη και έκανε προπόνηση σε μία παράγκα-αχούρι, τη οποίαν προφανώς για να εκδικηθούν την κατεδάφισαν και την άφησαν μετέωρη, για να μην έχει χώρο να προπονηθεί, ώστε να μη καταφέρει άλλη… Εθνική διάκριση…!!!
Βέβαια οι κομπλεξικοί και ελαττωματικοί κατσαπλιάδες της Κυβέρνησης την εκδικήθηκαν πάλι, όταν:
********
Στην εκδήλωση  για τη βράβευση της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής από τον Προκόπη Παυλόπουλο...δεν την κάλεσαν…!!!
********
Η ίδια δήλωσε:
********
«Δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν, το…επέλεξαν»…!!!
********
Δείχνει δηλ. η λαμπερή Ολυμπιονίκης μας ότι, δεν φοβάται κανένα και διαθέτει Εθνικό Εγωϊσμό, Υπερηφάνεια και Ατομική Αξιοπρέπεια.
********
Όλα τα ως άνω είναι «είδος εν ανεπαρκεία», για τους Τσιπροκυβερνητάδες…
********
Όμως μία πρόταση από την ανάρτησή της όπως ακριβώς είναι διατυπωμένη από την ίδια, την ζηλεύω, θα ήθελα ακριβώς έτσι να την είχε κάνει και η παράταξη πού με πάθος υποστηρίζω.
******** 
Είναι η εξής:
   --------
«Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν Έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. 
Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. 
Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».
********
Ξέρω, ότι η παράταξή μου ανέκαθεν είχε πρόβλημα με την επικοινωνία.
********
Θυμάμαι όταν στην μεταπολίτευση ήταν εκπρόσωπος τύπου ο εξαίρετος κατά τα άλλα, αείμνηστος Λαμπρίας, αλλά τότε καθάριζε με το εντυπωσιακό του στυλ και ύφος ο Εθνάρχης Κ.Καραμανλής, έτσι ο ρόλος του εκπροσώπου ήταν περιττός…
********
Εξαιρετική δουλειά ως γραφείο τύπου έκανε ο αείμνηστος Γιάννης Βούλτεψης, όταν ο Κ.Μητσοτάκης ήταν αντιπολίτευση.
********
Μετά τον Βούλτεψη ως Κυβέρνηση…άστο…!!!
********
Αποφεύγω να ονομάσω τον εκπρόσωπο τύπου, (και τους δύο διαδοχικά) πού είχε ο Κώστας Καραμανλής για να μην τους υπενθυμίσω στους όμοΪδεάτες μου και στενοχωρηθούν και το χειρότερο εξοργισθούν.
Ό Α.Σαμαράς, έτσι και έτσι, αφού και αυτός είχε την ικανότητα να καθαρίζει μόνος του.
********
Κέρδισε τις εκλογές και έγινε Πρωθυπουργός με 28% και τις έχασε με το ίδιο ποσοστό.
********
Τόσον ως Πρωθυπουργός παρέδωσε την Ελλάδα καλύτερη από ότι την παρέλαβε, όσον και ως Αρχηγός της Ν.Δ. αλώβητη από την εκλογική της δύναμη…
********
Δεν έχει ξαναγίνει…
********
Όταν δε ο διάδοχός του Β.Μεϊμαράκης ---και αφού προηγήθηκε η εξάμηνη εγκληματική Κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη με αποκορύφωμα τα capital controls  και την ορατή απειλή να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ---στις εύκολες αυτή τη φορά εκλογές τού  2015 πήρε μεν και αυτός 28% σε ποσοστό, όμως αριθμητικά…300.000 λιγότερους ψήφους από τον Σαμαρά…!!!
********
  Πόσο επιτακτική ανάγκη είναι σήμερα να βελτιώσει την επικοινωνιακή της εικόνα η Ν.Δ. για να μην ακούγεται ότι αν ο Σαμαράς ήταν σήμερα Αρχηγός τότε η δημοσκοπική άνοδος θα ήταν 48% και δή…«άνευ ετέρου»…
********
Αλλά, διαβάστε ολόκληρη τη διδακτική ανάρτηση της Χρυσής Ολυμπιονίκης μας Άννας Κορακάκη, πού αποτέλεσε άλλωστε και την αιτία για να γραφούν και τα προαναφερόμενα.
********
Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στο Instagram:
 ********
«Με γνωρίζετε ως αθλήτρια. Αθλήτρια που εκπροσωπώ με όλες μου τις δυνάμεις και με περίσσια υπερηφάνεια τη χώρα μας στο εξωτερικό. Όμως πριν, ταυτόχρονα και μετά από αυτή την ιδιότητα, δεν παύω να είμαι μέρος των ενεργών πολιτών μίας άξιας χώρας. Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω. Έχουμε μία ιστορία, γενικότερα σαν έθνος, την οποία, αν δεν είμαστε άξιοι να συνεχίσουμε το ίδιο λαμπρά όσο οι παλαιότεροι, οφείλουμε -τουλάχιστον- να τη διατηρήσουμε και να τη διαφυλάξουμε. Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ».
                      -----------------

21 σχόλια:

  1. H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…………

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

    Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….

    ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

    Η ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ……..

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….


    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟ
    ΕΝΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ…..

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..
    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ……

    ΑΡΑ …. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ …..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ………
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.,….

    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ )ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……

    ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΩΘΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ……

    ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ ????
    ΚΑΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ……

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ????
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΟ….

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΩΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ,ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΒΩΝ, ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ »ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ» ΤΟΥ,
    ΟΤΙ »ΕΣΤΙΝ ΜΕΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ…..

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??????
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ????????
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ????
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ……
    ΤΑ ΖΩΑ…….

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….

    ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…………(ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ, ΑΕΡΑ,ΘΑΛΑΣΣΗΣ,ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….—-

    AΡKETA ME ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ……

    ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ»

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    https://www.e-synews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ Ή ΚΑΝΕΙ LIKE'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1855997084472675&id=100001872039574

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΦΕΚ 238Α/1959) ΟΙ (ΑΝΘ) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    Φ.Ε.Κ 238Α/1959 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΤΟΥ............ΕΘΝ-ΑΡΧΗ....?????
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμή παράκληση σε μερικούς αναγνώστες πού ανήκουν στον φυγόδικο, φυγόποινο και κυρίως μυαλοφυγόδικο "εθνοσωτήρα" Σώρρα, να εκθέτουν ασφαλώς ελεύθερα τις οποιεσδήποτε απόψεις τους σε κείμενα πού έχουν τουλάχιστον σχέση με το περιεχόμενο της δικής μας ανάρτησης. Είναι στοιχειώδης και απαράβατος κανόνας, πού υπαγορεύεται από την κοινή λογική. Άν δεν υπάρχει αρμονία μεταξυ κειμένου και σχολίων τότε αποτελούν παραφωνία της λογικής και δείχνουν ασυγχώρητη ασχετοσύνη. Τουλάχιστον να αυτοπροστατεύουν τη λογική τους και να μην εκθέτουν ανεπανόρθωτα την νοημοσύνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟ POLITIKOSAFARI ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

      ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ..

      ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...

      ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΓΝΟΗΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ...

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Κ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Κ 4 ΠΛΕΙΜΕΛΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ?????

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙ ΨΕΜΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ...

      ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

      ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...

      ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"....

      ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

      ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

      Διαγραφή
    4. Ρε αει στο διαολο μασονικο βλημα μαζι με τον γυφτοπροδοτη φυρερισκο που διαγραφει οσους πηγαν στο συλλαλητηριο!παλιογυφτικα σιχαματα που λερωνετε τα αρθρα με τη γυφτοαποβολη

      Διαγραφή
    5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?????ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΩΝΑΣΗ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

      Διαγραφή
  4. Θανάση ξέρεις να σφάζεις με βαμπάκι. Καλά τα έχωσες στούς Σωρραίους αλλά καί στο κόμμα μας , πολύ ωραία τα ξεκαθάρισες. Μέχρι καί ο Χαϊκάλης τού Καμμένου, σήμερα παραδέχεται την ασυμβίβαστη στάση του Αντώνη Σαμαρά στο "Μακεδονικό" καί αδειάζει τον αρχηγό του.
    εδώ:
    http://www.kathimerini.gr/944820/article/epikairothta/politikh/xaikalhs-yper-samara-exei-dikaiw8ei-gia-oti-fwnaze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    tsipra1

    Εξελίξεις στο Νταβός για Σκοπιανό! Τσίπρας: Σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων – Οι δεσμεύσεις Ζάεφ

    «Δεν θέλουμε να λύσουμε μόνο το θέμα του ονόματος, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό» είπε ο πρωθυπουργός – Ζάεφ: Ανακοινώνω ότι θα αλλάξουμε το όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους
    «Πρώτα ο αλυτρωτισμός, μετά το όνομα»: αυτό το μήνυμα έστειλε στα Σκόπια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.



    «Δεν θέλουμε να λύσουμε μόνο το θέμα του ονόματος, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει: «Με τον Ζάεφ έχουμε την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές διαφορές μας με υπευθυνότητα».

    Τα Βαλκάνια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από εθνικισμούς και εντάσεις, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

    Υπενθυμίζουμε:

    Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 2,5 ώρες, η κατ ιδίαν συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιείται στο Νταβός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ συνεχίζουν όμως τις συνομιλίες τους για το Σκοπιανό, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

    Σημειώνεται ότι η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16:30 ώρα Ελλάδας.



    Πριν από λίγο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ μετέδωσε ότι ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς θα ταξιδέψει στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της ΠΓΔΜ σχετικά με τη δέσμη ιδεών που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα.

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B6%CE%B1%CE%B5%CF%86/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @@@@ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ@@@@

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΡΙΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΣΕ ΑΒΡΑΑΜ ΟΙ "ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ...

      ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ "ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ" ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ...

      ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ..!!!

      http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Κ 4 ΠΛΕΙΜΕΛΛΗΜΑΤΑ Κ Ο ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ?????ΑΣΕ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΣΥ Κ Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ POLITIKO SAFARI ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΨΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

      Διαγραφή
    3. Δημητρης Καζαμιας
      22 Ιανουαρίου στις 2:49 μ.μ. ·

      ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ..ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ""ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ""

      Διαγραφή
  7. Ο Σώρρας κανει ότι κάνει!
    Ο Παπανδρέου έκανε ότι έκανε λεφτά υπάρχουν!
    Τσίπρας πρωθυπουργός των ελληνων έκανε ότι έκανε θα σκίσει ταμνημονια και έσκισαν εμάς!!
    Φταίνε όλοι αυτοί όχι !!
    Ο ελληνικός λαός ο σοφός ψηφηζει !!
    Μετά από όλα αυτά πιστεύω οι Έλληνες να είδαν την πραγματικότητα!!
    Γιατί βλέπω ανθρώπους γύρω μου να καμαρώνουν με την ξεφτίλα μας!
    Ήρθε και ο Σαμαράς για δύο χρόνια του φωρτωνουν όλα τα εγκληματα!!
    Και εξ αιτίας της εποικινωνιακη πολιτικής της κακης ενημέρωσης!!
    Την άλλη μέρα το ψάχναμε!!
    Αλλά και την άλλη μέρα μαθαίνει ο λαός πολλά και μάλιστα αυτά που έπρεπε να ξέρει!!
    Πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν θα ξανά φάνε σανό!!
    Στην Ν Δ μερικές πολιτικές πόρνες δεν αλλάζουν!!
    Είναι σαν τον λύκο τρίχα αλλάζει μυαλό δεν αλλάζουν και ας μεγάλωσαν πολύ πιστευω ο ψηφοροι να τους στείλουν σπίτι!!
    Και ο Κυριάκος να του πει κάποιος ότι είναι πρόεδρος της Ν Δ με ότι αυτό συνεπάγεται!!
    Θα το ξαναπώ αν δεν σου αρέσει η Ν Δ κάντο Ντόρα η Ντόρακι η χαζοχαρουμενα χαμογελαστό παιδί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ.ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ=Markos Stagakis ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Κ ΤΟΥΣ ΧΡΙΑΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΜΜΕΤΟΥ!ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ 'Η ΣΤΑΓΑΚΗ Ή ΜΑΝΕΣΗ ΕΛΕΝ ' ΜΟΡΦΕΑ

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ
    Δάκρυσαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος ΜΑΖΙ με την απόφυσή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγγνώμη, μήπως ξέρει κανείς εκείνος ο υπερπατριώτης καρατζαρπάχτρας, που βόσκει;Εξαφανίστηκε το παλληκαράκι.Μπάς λέω μπάς και κρύβονται μαζί με τον πσώρρα σε κανένα βόθρο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα….δὲν πᾶμε νὰ ὑπερασπίσουμε τὴν Πατρίδα μας ἤ νὰ ἀγωνισθοῦμε, γιὰ νὰ μή μᾶς κάψουν οἱ βάρβαροι τὰ σπίτια μας ἤ νὰ μή μᾶς πάρουν τὴν ἀδελφή μας καὶ μᾶς ἀτιμάσουν, οὔτε πᾶμε γιὰ ἕνα ἔθνος ἤ γιὰ μία ἰδεολογία.

    Τώρα πᾶμε ἤ γιὰ τὸν Χριστό ἤ γιὰ τὸν διάβολο. Εἶναι καθαρό μέτωπο.

    Στὴν Κατοχή γινόσουν ἥρωας, γιατί δὲν χαιρετοῦσες ἕναν Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ἥρωας, γιατί δὲν χαιρετᾶς τὸν διάβολο. Πάντως θὰ δοῦμε φοβερά γεγονότα. Θὰ δοθοῦν πνευματικές μάχες. Οἱ Ἅγιοι θὰ ἁγιασθοῦν περισσότερο καὶ οἱ ρυπαροί θὰ γίνουν ρυπαρώτεροι. Νιώθω μέσα μου μία παρηγοριά. Μία μπόρα εἶναι καὶ ὁ ἀγώνας ἔχει ἀξία, γιατί τώρα δὲν ἔχουμε ἐχθρό τὸν Ἀλή Πασά ἤ τὸν Χίτλερ ἤ τὸν Μουσουλίνι, ἀλλὰ τὸν διάβολο. Γι’ αὐτὸ θὰ ἔχουμε καὶ οὐράνιο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευταξια πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου
    εδω μεσα που γραφουμε ειμαστε σαν μια μικρη κοινωνια
    με τα καλα μας και τα κακα μας κανενας δεν ειναι αγιος
    αλλα εσυ εχεις ξεπερασει τα ορια και εξηγουμε
    δεν εχεις καθολου χιουμορ ολα τα παιρνεις αναποδα και
    δεν αφηνεις με τα κατεβατα ανθρωπο να εκφραστει
    προκαλεις εριδες στοχοποιεις και βριζεις ανθρωπους
    χλευαζεις προσωπα βριζεις και απειλεις τους χριστιανους
    ζητας ονοματα τη στιγμη που εσυ εχεις αλλαξει τοσα
    μας αποκαλεις εβραιους γιατι δεν πιστευουμε στη πατρωα
    θρησκεια και μας αλλαζεις την ελληνικη μας ιθαγενεια
    αν δεν σου αρεσουμε να πας στη στη συναγωγη Νew York
    Park Εasm Synagogue που ειναι οι ανωτερη των εβραιων
    να τους πεις απο κοντα τα παραπονα σου ενα χερακι
    και μετα θα σε κανουμε και ηρωα τι τα λες σε μας για
    τους εβραιους και για τα τρις του σωρρα αφου απο μας
    εδω κανεις δεν σε πιστευει αραγε το κανεις επιτηδες
    για να προκαλεις εντονες αντιπαραθεσεις δικαιωμα σου
    η δημοκρατια επιτρεπει τα παντα γι αυτο απο σημερα
    οτι μας αρεσει θα γραφουμε οπως και Ε ΣΥ θα κανουμε
    σκληρη κριτικη στο λαοπλανο σωρρα με αποδειξεις απο
    θεσμους σε ολες τις αναρτησεις οπως κανεις και Εσυ
    και να θυμασαι πως κανενας δεν σε φοβαται γιατι αν σε
    φοβομασταν δεν θα γραφαμε σε μπλογκ που αλωνιζεις και σε στηριζει αφου απο παντου σας εχουν διωξει και αν νομιζεις
    οτι θιγεσαι υπαρχει και η ΔΗΕ μια αποφαση ειναι πηγαινε με
    τους παμπολους δικηγορους σας και πεστους αυτα που συμβαινουν εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή