Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΙΒΑΝ, Ο «ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ…«ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΉ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟΥ…!!!

ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ…ΜΕΤΩΠΑ…!!!

Κολομβία, Βενεζουέλα και οποιαδήποτε άλλη Χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωχριούν  μπροστά στα γενόμενα του εκ Ρωσίας όλιγάρχη Ιβάν του Τρομερού λόγω της «στενής», μα πολύ «στενής» σχέσης του με τον Τσίπρα και το «στενό» μά πολύ «στενό» περιβάλλον του Μαξίμου…
«Σαρωτικές» και αλλεπάλληλες οι χαριστικές διατάξεις φορολογικών απαλλαγών υπέρ του Ιβάν --είς υγείαν των κορόϊδων πού φορολογούνται καθημερινά βάναυσα--, από την Τσιπροσυριζαίϊκη Κυβερνητική συμμορία  πού δεν ορρωδεί σε τίποτα μπροστά στο «κέρδος» και τη περίτρομη προσκόλληση στη καρέκλα της εξουσίας.


Ό ίδιος ο Ιβάν, με τον αέρα της ΤιπροσυριζαίΪκης αβάντας ομολόγησε δημόσια ότι ενήργησε σαν λαγός του Τσίπρα στις τηλεοπτικές άδειες για να ανεβάσει το τίμημα, άλλο αν το ΣτΕ χάλασε τα παράνομα σχέδιά τους.
********
Ο ίδος ο Ιβάν, --ο πρώην καπνεργάτης  πού ξαφνικά έγινε ολιγάρχης-- δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στον Τσίπρα, τον αποκάλεσε Πούτιν της Ελλάδος και με την αναίδεια της άγνοιας και αγραμματοσύνης του είπε ότι ο Κυριάκος δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός…
********
Ο ίδιος ο Ιβάν,-- ο π. καπνεργάτης πού ξαφνικά έγινε ολιγάρχης--, ενέχεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων αφού δύο καράβια με λαθραίο εμπόρευμα προερχόμενο από τη δική του καπνοβιομηχανία την ΣΕΚΑΠ συνελήφθησαν στη Κρήτη και η Κυβέρνηση αγωνιωδώς προσπαθεί να συγκαλύψει, σύμφωνα άλλωστε και με ερώτηση πού κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή και ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι μέχρι σήμερα η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί, χωρίς βέβαια να συνδέεται με Τσιπροσυριζαίϊκη κυβερνητική παρέμβαση.
********
Μπά, ποιος πιστεύει   ότι ο Μίμης και η Βασιλική έχουν βάλει το…χέρι τους…!!!
********
Χθές ο π. καπνεργάτης και σήμερα ιδιοκτήτης-- εκτός των άλλων--, όρμησε σαν «κατσαπλιάς» μπήκε ένοπλος με το περίστροφό του στο γήπεδο τού ιστορικού ΠΑΟΚ απειλώντας τον διαιτητή λέγοντάς του ότι «είναι τελειωμένος» καθώς  και παράγοντες της ΑΕΚ και σήμερα η Αστυνομία με την διαδικασία του αυτοφώρου τον αναζητά για «ΕΙΣΒΟΛΗ» στο γήπεδο και ΟΧΙ για ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ, παρέχοντάς του ουσιαστικά ασυλία, ενώ σύμφωνα με τον Νόμο έπρεπε «αυθωρεί και παραχρήμα» επί τη θέα και μόνο τού περιστρόφου στη μέση του να συλληφθεί… επί τόπου…!!!
********
Εδώ ακόμη και ο Υφ/γός Αθλητισμού, ο Βασιλειάδης κατήγγειλε την οπλοφορία του Σαββίδη και μόνο η ΕΛΑΣ του Τόσκα δεν το είδε για να τον παραπέμψει…
********
Φαίνεται όμως ότι ο π. καπνεργάτης   και η κατσαπλιάδικη μαφία του να έχουν «ευνουχίσει»  πλήρως τον Τσίπρα και το «στενό», μα πολύ «στενό» περιβάλλον του Μαξίμου, ώστε να μπορούν ανεξέλεγκτα να υπαγορεύουν τις θελήσεις του σύγχρονου…«νονού»…!!!
                         ---------------

12 σχόλια:

  1. Ανέκδοτο της ημέρας ότι η ΕΛΑΣ ψάχνει να συλλάβει το Σαβίδη στα πλαίσια του αυτόφωρου.
    Άν ήθελε ας το συλάμβανε μέσα στο γήπεδο όταν μπήκε με το περίστροφο στη κωλότσεπη. Γιατί η ΕΛΑΣ δήθεν τον κυνηγάει μόνο γιά εισβολή καί όχι γιά οπλοφορία; Ούστ κύριε Τόσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κάνει ανάκριση η ΕΛΑΣ γιατί δεν συνελήφθηκε από αστυνομικούς ο Σαβίδης μέσα στον χώρο τού γηπέδου όπου μπούκαρε με το περίστροφο στή μέση;;;
    Γιατί τον κοιτάζανε καί δεν τον συνέλαβαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτησε τον Τόσκα να σου απαντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

    ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑΒΒΙΔΗ

    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα βοσκοτόπια τού Καλογρίτσα και τις μεθόδους της Ρώσικης μαφίας από τον Ιβαν Σαβίδη, πάει ο Τσίπρας να αλώσει τα ΜΜΕ και να εγκαταστήσει το κράτος των συντρόφων-κατσαπλιάδων.
    Άντε γειά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Συνένοχοι στο έγκλημα
    – Οι αμαρτωλές σχέσεις Τσίπρα-Σαββίδη
    - Εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις ευθύνες τους με διακοπή του πρωταθλήματος».

    Διαβάστε ακόμα:

    *Στον πάγο πρόστιμο 44 εκατ. ευρώ της ΣΕΚΑΠ

    *Στα αζήτητα δύο βαπόρια με λαθραία τσιγάρα στην Κρήτη

    *Δωράκι στον εκλεκτό τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

    *Αντίδωρο για τις υπηρεσίες τους η εμπλοκή Ιβάν στα Media.
    Αυριο Τρίτη στην εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά το https://ixnos.blogspot.gr/ έβγαλε "silver alert" γιά τον Σαβίδη γιά εξαφάνιση λαμόγιου και σε νεώτερη ανάρτησή του γράφει ότι τον κρύβει ο...Σώρρας.!
    Συνδέει δηλ. τον Τσίπρα με τον Σώρρα, μιά και η ΕΛΑΣ τού Τσίπρα αποκλείεται να τον εντοπίσει μέσα στο 24ωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 15 Δεκ 2016
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ?????????
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ?????
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…..

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ

    ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ????
    ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ?????????
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ?????
    ΠΟΙΟΣ ??????? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?????????? ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????????? ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ?????????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ?????????? ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ??????????

    ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 65 ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟΠΑΙΔΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ [ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΖΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ] ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΕΕΕΕΕ????????
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ ΑΙΣΧΟΣ ] ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ??????????????
    ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΟ ???????
    ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ??????

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????????? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ??????????? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ??????????????? ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΤΕ ???????? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ ] ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ??????
    Η ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???????????

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ??????????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕ?????? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ???????? ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΥΒΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

    Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ .....

    Ως ύποπτος για βαριά κακουργήματα, ανάμεσα στα οποία η σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καλείται σε εξηγήσεις από τις εισαγγελικές αρχές ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά και επτά συνεργάτες του, που αποτελούν, σύμφωνα με καταγγελίες, τον πυρήνα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις»

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ;;;


    http://www.kathimerini.gr/900691/article/epikairothta/ellada/klhsh-swrra-apo-thn-eisaggelia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χερονται !!
    Όλα εδώ πληρώνονται!!
    Το λάθος με τον Ιβάν Σαββίδη εγιέγ πολύ γρήγορα!!
    Γλυτωσαμετα χειροτερα!!
    ΕχοΈχο να κάνουμε με μια ωργανωμενη συμμορία!!
    Εθνικομιδενιστες σκοταδιστές σκευωροι διχαστες λαϊκιστές λασπολογοι αριστοφασιστες!!
    Δήλωσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το όπλο ήταν ψευτικο!!
    Σε λίγες μέρες τον Ιβαν Σαββίδη θα τον χρεώσουν στον Κυριάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΕΥΓΑ
    ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΑΡΑΡΟΜ
    ΜΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ
    ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΠΥΘΙΑ !!!!!

    .ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ.
    ...ΜΠΙ ΜΠΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή