Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

«ΦΡΟΥΡΑ» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΤΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΝΤ/ΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ, Μ.ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ… ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ…!!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ… ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ…!!!

Αν δεν είσαι ελαττωματικός, μειονεκτικός, παρακατιανός, συφοριασμένος, αισθητικό και μορφωτικό απολειφάδι, δεν έχεις περίεργο κουσούρι και γενικά περιθωριοποιημένος στην κοινωνία, έ, δεν γίνεσαι ποτέ, μά ποτέ  Τσιπροσυριζαίος.
Αυτά μαζί με το μίσος και το φθόνο εναντίον όσων διακρίνονται για την κανονικότητά τους είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Homo Syrizaios.
Γνωστός σπερματεγχύτης αγελάδων,  γνωστός Άθεος, --ούτε τη κόρη του ηλικίας 25 περίπου ετών δεν έχει βαφτίσει ακόμη—καταγέλαστος με τα φαιδρά καμωματά του,

όταν ως Προεδρεύων στη Βουλή με το επιφωνημά του «φρουρά-φρουρά» προκάλεσε τα γέλια Πανελληνίως και το σχετικό youtube έγινε viral στο διαδίκτυο.
********
 Θα τον θυμόσαστε  επίσης, όταν συνελήφθη να βουτάει ως…«χαμηλοσυνταξιούχος» της Τράπεζας της Ελλάδος το εφάπαξ βοήθημα που διένειμε η Τσιπρουβέρνηση ως αποτέλεσμα της υπεραπόδοσης της οικονομίας για το 2016…!!!
********
Τώρα ξανά σαν «λαμόγιο», με τροπολογία-Νομοθετική ρύθμιση εξαιρείται από περικοπή στη συνταξή του,  ενώ οί υπόλοιποι συνταξιούχοι πού εργάζονται, σαν «βόδια»  υφίστανται τις περικοπές, όπως αποκαλύπτουν τα ΝΕΑ.
********

Η «γελοία Κυβερνητική συμμορία», των Τσιπροσυριζαίων το μόνο πού ξέρει είναι να τακτοποιεί οικονομικά όσοι είναι  ομογάλακτοι και έχοντες το ελάττωμα της  «διαμαρτίας περί την διάπλαση» με τους οποίους καθημερινά συναγελάζεται, με το γελοιογραφικό επιμύθιο περί… «ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς»…!!!  
                              -----------

2 σχόλια:

  1. πριν εννεα μηνες πεθανε συγγενης μου του ειχαν χασει τα ανσημα και δεν του εδειναν οταν ζουσε τη συνταξη και ηταν στο νοσοκομειο ανασφαλιστος τωρα η γυναικα του χωρις πορους απο πουθενα εβαλε δικηγορο βρηκεε τα χαμενα ενσημα του μακαριτη και παλι ταβρωμοσκυλα ταλαιπωρουν τη γυναικα 65 χρονων με το σημερα αυριο και η συνταξη αφαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στο τόπο μας τα τελευταία χρόνια!!2000 κοιμοστε με κυβερνήση Ν Δ !!
    Και το πρωί ξύπνησαμε με κυβερνήση ΠΑΣΟΚ!!!
    Εκλογές του 15 Γενάρη απορία το 4% γίνεται 35% για υποψιασμένους!!
    Προκόπης Παυλόπουλος υπουργός της επάρατης δεξιάς νομοποιησε 540,000 αριστο προοδευτικους!!
    Κάτι παράξενα πράγματα έγινε πρόεδρος της αριστεράς!!!
    Η Ν Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοιξει τις πορτεςστους γυρολόγους της αριστεράς!!
    Κόκκινο χαλί τους στρωσει εχει ! γεμίσει η Πειραιώς!!
    Κάτι παράξενα με ένα λαό ζαλισμενο ψαχνεινα βρει ηγετη!!
    Η πατριδα μας θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή