Κυριακή 8 Απριλίου 2018

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ «ΚΟΤΕΡΟ» (ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΤΡΑΚΑ) ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΗΓΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ…ΤΗΛΟ…!!!

ΟΙ «ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ» ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΥΤΣΟΥΣ και ΚΑΜΑΡΩΤΟΥΣ  ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ…ΤΣΙΠΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…!!!

Στη Τήλο, γνωστό και ως νησί των ομοφυλοφίλων, εξέδραμε η οικογένεια Τσίπρα για τις Πσχαλινές της διακοπές, εκεί όπου κάτω από άκρα μυστικότητα το σωτήριο έτος 2008 τον Ιούνιο άνοιξε ο διαβόητος γάμος των ομοφυλοφίλων με την επίσημη εκπροσώπηση του Ραδιοσταθμού «στο κόκκινο», για λογαριασμό του Συριζα.
Ναι εντάξει και βέβαια σέβομαι -αβέρτα κουραβέλτα- τις «ιδιαιτερότητες» του καθενός, όμως δεν θα τις αγιοποιήσω και από πάνω, ούτε είναι και προς έπαινο, όπως θέλουν μερικοί να παρουσιάσουν.

Τώρα τι παρακίνησε τον Τσίπρα να πάει εκεί,  δικός του λογαριασμός, προφανώς ο άνθρωπος θα έχει τους λόγους του και δεν μού πέφτει λόγος…
********
Όμως έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί περιπολικό σκάφος του Λιμενικού σαν προσωπικό του «γιότ» και αυτό καθ΄εαυτό το γεγονός δεν αποτελεί κατάχρηση εξουσίας και… Κρατικών χρημάτων…;;;
********
Θα μπορούσε δε μάλιστα να ισχυρισθεί κάποιος ότι κάνει και λαθρεμπόριο καυσίμων αφού τα αφορολόγητα πετρέλαια των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι για ιδιωτική χρήση -άρα λαθρεμπορία-, όπως κάνουν  κάτι γνωστοί φίλοι του ιδιώτες…
********
Γιατί δεν πήγε με το πλοίο της γραμμής, να τον «απολαύσουν» και οί επιβάτες με την οικογένειά του και να αισθανθεί κοντά στο κάτω- κάτω της γραφής την αμέριστη αγάπη τους, μια και μας βγάζει από το μνημόνιο με καθαρή ή έστω αυτόνομη έξοδο όπως κωμικά διατυμπανίζει, όπου και αν…βρίσκεται…;;;
******** 
Εκτός όπως λέει και ο Θέμος ήθελε να κάνει επίδειξη και σόου τύπου Κώστα Βουτσά, «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα», σαν λιμασμένος,  με χρήματα- τράκα του Δημοσίου, δηλ. ημών των κορόϊδων…
********
 Βέβαια  έτσι έστειλε ένα ακόμη σήμα περιφρόνησης και προς τους Μαχητές του Λιμενικού, που τους έκανε «μούτσους και καμαρώτους» αλλά και προς τον φορολογούμενο που δεν μπόρεσε να πάρει ούτε λαμπάδα στα παιδιά του φέτος, αλλά βλέπει τα λεφτά του να ξοδεύονται για τις κουστωδίες των Συρiζαίων-κατσαπλιάδων-λεχριτών  και των οικογενειών τους.
********
Θυμήθηκα το πρώτο καλοκαίρι της πρωθυπουργίας Τσίπρα το 2015, όταν  έκανε διακοπές πάλι στη τράκα στο Σούνιο, σε Βίλα του επιχειρηματία Κώστα Γιώτη, (κύριος DHI) πού δραστηριοποιείται στην εμφύτευση μαλλιών και με το κότερό του έκαναν παρέα  βόλτες στα νησιά του Αιγαίου.
********
Τότε τον κάρφωσε ό ίδιος ο επιχειρηματίας με φωτογραφικές αναρτήσεις στο…δικό του Facebook…!!!
********
Τέτοια ξευτίλα…
********
Τώρα πού έχει και Εξουσία –και ας διαμαρτύρεται η ερίτιμος κυρία Περιστέρα ότι δεν την ελέγχουν εξ΄ολοκλήρου--, θα στερηθεί το..τζάμπα-τράκα…;;;
********
Μόνο πού κατά σύμπτωση την ίδια ημέρα ο ομοϊδεάτης του σοσιαλιστής τ. Ηγέτης  της Βραζιλίας, ο Λούλα, μπήκε 15 χρόνια φυλακή για διαφθορά, ενώ και πάλι κατά σύμπτωση την ίδια ημέρα ο Γενικός Εισαγγελέας (κάτι σαν μερικές πρώην και νύν δικές μας) τού φίλου του, τού Μαδούρο, βρέθηκε με ένάμιση δισεκατομμύριο ευρώ «μαύρο» χρήμα σε… ξένες τράπεζες…!!! 
        --------------
ΥΓ: 
Τουλάχιστον το αρνί πληρώθηκε ή είναι και αυτό με κρατική επιδότηση;
                --------------

3 σχόλια:

  1. Πέρασμα σε νεα εποχή μπαινει η Ελλάδα .Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός των ελληνων!!
    Με κυβερνήση ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα μπαίνει στην κανονικότητα!!
    Τη δεν καταλαβαίνεις η Ελλάδα ανήκει στην οικογένεια της αριστεράς!!
    Τα ολωκληρωτικα καθεστώτα δεν παραδίδουν την εξουσία πουθενά στον κόσμο δεν έγινε!!!
    Την μεγάλη ζημιά που έχουν προξενήσει στην χώρα μας θα το μάθουμε όταν και άμα φύγουν γιατί δεν υπαρχει από πουθενά έλεγχος!!
    Κάποιος βουλευτής θέλησε να ψάξει μερικά πράγματα τον εβγαλαν τρελο οι δημοσιογραφικές πόρνες!!
    Χθες αριστερός σήμερα Ν Δ αύριο τι;;;
    Ξεμείνε η Ν Δ από στελέχη;;;
    Η χρυσή αυγή εγιέγ τρίτο κόμμα !!
    Αυτοι είναι ναζιστές όλοι που ψηφίζουν Χ Α;
    Ειπαν στη Μέρκελ χάσαμε πολλούς ψηφοφορους να τους φέρουμε πισω!!
    Οταν η Ν Δ έχανε αλλάζει γινεται μεσαίος χώρος φιλελεύθερη αριστερή !!
    Σήμερα όλα κινούνται αριστερά ακόμη και η ενδυματολογία το παίζουν Τσίπρας!!
    Ειχαμε ηγέτες που τιμουσαν τα παντελόνια!
    Και τα είχαν και μεγάλα!!
    Ειχαμε ηγέτες με αρχιδια σήμερα έχουμε ηγέτες αρχιδια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ καλε μου φιλε πρεπει να κολυμπας στο χρημα
      αλλιως πως να εξηγησω τη λατρεια σου στη κυβερνηση τσιπρα
      σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε ουτε σκατο στο κωλο μας απο την ασιτια
      και συ βλεπεις προοδο αναπτυξη και ολα αυτα τα παραμυθια

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΑΔΑ 14.04.2018 : 17:05
    Πρωτοβουλία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στη μνήμη του σμηναγού Μπαλταδώρου
    mpaltadwros--2-thumb-large--2
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
    Πρωτοβουλία υπέρ της οικογένειας του σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου ανέλαβε η Ανόρθωση Αμμοχώστου. Η κυπριακή ομάδα με ανακοίνωση της αναφέρει πως μέρος των εσόδων του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ θα διατεθεί μέσω της πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο στην οικογένεια του χειριστή του Mirage 2000 -5 που έχασε την ζωή του υπερασπιζόμενος τον ελληνικό εναέριο χώρο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη:

    «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι μέρος των καθαρών εσόδων του αυριανού αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ, θα διατεθεί μέσω της πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο, υπέρ της οικογένειας του ήρωα σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου. Θεωρούμε ελάχιστο καθήκον μας, να προχωρήσουμε σε αυτή τη συμβολική πράξη, τιμώντας τη μνήμη του πεσόντα εν ώρα καθήκοντος αξιωματικού. Ο Γεώργιος Μπαλταδώρος, έπεσε υπερασπιζόμενος τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από τα νερά του Αιγαίου, προασπίζοντας την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή