Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΑ… ΚΑΤΕΡΓΑ…!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ: «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο… ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ»…!!!

Τελειώσανε τα ψέματα…
Ηδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την «αμφιφυλόφιλη» Κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου, αφού στην επιλογή τους ανήκει ο χρόνος πού θα επιλέξουν να ηττηθούν και αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα πού απασχολεί τα Κυβερνητικά στελέχη τους Βουλευτές και τα ετοιμόρροπα κόμματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αγωνίζονται για «ήττα αξιοπρέπειας» οι κατσαπλιάδες του Σύριζα όπως και οι ΑΝΕΛ για το πολυπόθητο  3% πού δεν τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις, γεγονός πού πονοκεφαλιάζει και τον Τσίπρα πού εκτός των άλλων θέλει την είσοδο του Καμμένου στη Βουλή, δεδομένου ότι αν μπεί σαν 6ο κόμμα ίσως δυσκολέψει την αυτοδυναμία της ΝΔ, πού αποτελεί και στόχο της Κυβέρνησης.
********
Αυτοί βέβαια οι σχεδιασμοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι όνειρα επί χάρτου, αφού όταν αρχίσει η προεκλογική περίοδος ό άνεμος της υπεροχής της ΝΔ και της ασίγαστης θέλησης του Ελληνικού λαού, να φύγει  ό Τσίπρας και η λεχριτοκομπανία  του από την εξουσία μόλις φυσήξει  θα σκορπίσει τα σχέδια στον αέρα και τα όνειρα θα πάνε… χαμένα…!!!
********
Ένα κόμμα πού προηγείται και παγιώνει δημοσκοπικά την διαφορά στις 10 μονάδες, δεν μπορεί και δεν γίνεται να μη κερδίσει στη χειρότερη περίπτωση ένα τουλάχιστον 5% ακόμη.
********
Αν δε ληφθεί υπ΄όψιν ότι σε όποιο σχέδιο επιχείρησε να «παίξει» ο Τσίπρας, όπως πχ Novartis ή Μαρινάκης  απέτυχε παταγωδώς και γελοιοποιήθηκε, (αποδείχθηκε… Τζι(η)βα) συν το γεγονός ότι παρά τις προεκλογικές του διαβεβαιώσεις και εξαγγελίες περί κατάργησης των μνημονίων με ένα Νόμο και ένα άρθρο έφερε 3ο άχρηστο και επαχθέστερο μνημόνιο με περικοπές μισθών και συντάξεων, όπως και περισσότερους και αβάσταχτους φόρους, τότε εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι η εκλογική συντριβή του θα είναι ολοκληρωτική και μερικοί θα τρίβουν τά μάτια τους.
********  
Όλος ο αγώνας του Τσίπρα γίνεται για την προσωπική του τύχη μετά τις εκλογές, αφού θα ενεργοποιηθούν οι μηνύσεις Σαμαρά-Βενιζέλου για «εσχάτη προδοσία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμορίας» καθώς και η εξεταστική για τη διακυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 πού μας χρέωσε κατά τον Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Σταθεροποίησης Κλάους Ρέγκλινγκ, , που είναι και ο κύριος Δανειστής της Ελληνικού Δημοσίου, 100 δισ να επιμενει σε συνέντευξή του προς τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ (30/6/2017), ενώ  ο  επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant Τ. Βίζερ επιμένει  ότι δεν είναι μόνο 100 δις αλλά…200 δις...!!!
********
εδώ: http://politikosafari.blogspot.gr/2018/02/blog-post_23.html
********
Ξέρει το «πολιτικό βλαχάκι» πού υποδύεται το Πρωθυπουργό όσο αγράμματο και άσχετο και αν είναι, όπως και εκείνο το «συφοριασμένο» πού υποδύεται τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης ότι ο Σαμαράς «θα τους πάει μέχρι το τέλος έως ότου αποκαλυφθούν ποιός έστησε την σκευωρία ποιοι συνεργάστηκαν με τον Τσίπρα και γιατί.
********
Για αυτό και βάσει του άρθρου 187 του Π.Κ., --δεν αρκείται μόνο στη δική αθώωση από τη σκευωρία--, αλλά μηνύει Τσίπρα-Παππαγγελόπουλο και τους τρείς εμπλεκόμενους Δικαστικούς για «σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης»…!!!
********
Ενώ ο Βενιζέλος  δηλώνει:
********
«Κατέθεσα έγκληση και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και το αδίκημα πού θα το πώ περιφραστικά.
********
Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
********
Είναι ακριβώς το 134 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα.
********
Αυτά τα προσωπικά ζητήματα απασχολούν τον Τσίπρα και την Κυβερνητική λεχριτοσυμμορία και ΟΧΙ τι θα γίνει η Ελλάδα και οι Έλληνες.
********
Ξέρει ότι θα διαβεί τις πόρτες του Κορυδαλλού και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, -όπως όλοι οί ένοχοι-, μπάς και κάποιο τυχαίο γεγονός ή ό από μηχανής Θεός τον σώσει.
********
Όλα τα υπόλοιπα… «γαία πυρί μειχθήτω»…!!!
********
Ξέρεις τι είναι να βρωμάει το στόμα, οι μασχάλες, τα πόδια σου από την απλυσιά, να κάνεις διακοπές με τη Περιστέρα σε σκηνή στο χωριό Ροδάκινο στη Κρήτη και τώρα σε κότερα επιχειρηματιών και δόξες με Ευρωπαίους Ηγέτες με τους οποίους έστω και συμβατικά να συνυπάρχει σε… γεύματα και δείπνα…;;;
********
Τώρα, τι θέλετε δηλαδή να σκεφτεί το μισθό, τη σύνταξη, την ανεργία, τη φορολογία και την Εθνική ακεραιότητα της Πατρίδας ένας πού είναι και…αριστερός…;;;
                     -----------

4 σχόλια:

  1. Τον Τσίπρα τον χρησιμοποιούν οι Γερμανοί σαν ένα γέρικο άλογο, πού αντέχει ακόμα καί του φορτώνουν βάρη έως ότου πεθάνει στις εκλογές!...
    Καλή μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άδειασε σήμερα ο Τσακαλώτος στο Ρ/Σ "Κόκκινο" πού είναι Συριζαίος το βλαχάκι τον Τσίπρα, δίνοντας δίκαιο στη ΝΔ, ότι δεν θα ρυθμιστεί το χρέος.Να δείτε ότι από τον Τσακαλώτο θα το βρεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν!
    Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός των ελληνων!!
    Σταμάτησε τα ψέματα και άρχισε την πλάκα!!
    Σε ερώτηση πολίτη στο νησί γιατί μου εκοψες την σύνταξη!!
    Απάντηση πρωθυπουργου και τη θες να σου κάνω!!!
    Αν δείτε ολα τα βίντεο θα δείτε εκανέπλακα και χαβαλε!!
    Το 2017 το χρέος από 220 που το παρέλαβε από το σαμαρΣ το εφτασέ 344 δις!
    Και 32% αυξάνει το δημόσιο μην φανταστείτε ότι πηρε νοσηλευτές γιατρούς!!
    Αυτοί δεν στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ!!
    Βουλευτής είπε ότι είναι φασίστες το συνολον πολιτών στην Λέσβοπου διαμαρτυριθηκαν!!!
    Η κατασταση γίνεται ανεξέλεκτη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ

    Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΦΑΝΤΟΣ

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/40000.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή