Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΘΑΝΟΥ κ.τ.λ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ…ΣΤΗΡΙΞΑΝ…!!!

ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ…ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ…!!!

Από συντριβή σε συντριβή βαδίζει ολοταχώς η Τσιπροσυριζαίϊκη Κυβέρνηση της συμφοράς, με αποκορύφωμα τις εκλογές στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Κυρίως μήνυμα βαριάς αποδοκιμασίας στην π. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, έστειλαν Δικαστές και Εισαγγελείς η οποία σήμερα είναι επικεφαλής του Νομικού Γραφείου του Τσίπρα, ό οποίος σημειωτέον την είχε διορίσει και…Υπηρεσιακή Πρωθυπουργό…!!!

Η κ. Βασιλική Θάνου υποστήριξε μετά πάθους τον συνδυασμό του Δικαστή Χρήστου Κατσιάνη, ο οποίος ήταν «δικό της παιδί» όμως έπαθε πανωλεθρία αφού με το ζόρι κατάφερε να πάρει μόνο…μία έδρα…!!!
********
Αντίθετα ο συνασπισμός Σεβαστίδη – Σαλάτα – Λυμπερόπουλου, κατήγαγε σαρωτική νίκη αυξάνοντας κατά πολύ τα ποσοστά του, δίνοντας «χαστούκι» στη Βασιλική Θάνου και κατ’ επέκταση στην πολιτική της Κυβέρνησης, που αντιπαρατέθηκε σκληρά με τον χώρο των Δικαστών, στη προσπάθειά της να την αλώσει και καθυποτάξει…
********
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποστροφής και αποδοκιμασίας στο πρόσωπο της Βασιλικής Θάνου είναι η περίπτωση της Πρωτοδίκη Μαργαρίτας Στενιώτη, που τη θεωρούσε αγαπημένο της παιδί.
********
Η μέχρι πρότινος στενή της φίλη, η οποία μάλιστα την είχε αντικαταστήσει στην Προεδρία της Ένωσης, όταν η κα Θάνου αποχώρησε για να «στεφθεί» Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, την εγκατέλειψε και σήκωσε… δικό της μπαϊράκι, κατεβάζοντας στις εκλογές τής ΕΔΕ δικό της συνδυασμό και επέτυχε να εκλέξει και 3 έδρες μάλιστα..
********
Προάγγελος της Κυβερνητικής συντριβής και προσωπικά της Β.Θάνου η οποία έχει αναλάβει την «εργολαβία» υποταγής της Δικαιοσύνης στη Κυβέρνηση Τσίπρα, είναι οι περιπτώσεις των Εισαγγελέων Ισίδωρου Ντογιάκου  και Παναγιώτη Αθανασίου.
********
Παρά τη λύσσα και τις Κυβερνητικές μεθοδεύσεις και προσπάθειες ό μεν Ντογιάκος προήχθη σε σε Αντιεισαγγελέα ΑΠ με συντριπτική πλειοψηφία 13 υπέρ έναντι 2, ο δε Αθανασίου προήχθη σε Εισαγγελέα Εφετών με συντριπτική πλειοψηφία 55 υπέρ και 8 κατά, της Ολομέλειας του ΑΠ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Εισαγγελέα του ΑΠ, Ξένη Δημητρίου, και τον Πρόεδρο του ΑΠ, Βασίλη Πέππα πού είχαν αναλάβει την Κυβερνητική «υπεργολάβία» διεκπεραίωσης του έργου…!!!
********
Έτσι χάθηκε οριστικά η υποταγή της Δικαιοσύνης, του ακρογωνιαίου πυλώνα της Δημοκρατίας μας, στις θελήσεις της Τσιπροκυβέρνησης, παρά τις εκβιαστικές απειλές για…δυσμενείς μεταθέσεις και παραλείψεις προαγωγών…!!!
********  
Το «έργο» θα έχει ιδιαίτερη εξέλιξη μετά τις εκλογές πού τρέμουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους συγκεκριμένα Κυβερνητικά στελέχη μηδέ του…Τσίπρα  εξαιρουμένου…!!!
                 ---------------
Δέστε και εδώ:
 https://www.iapopsi.gr/ekloges-dikaston-amp-eisaggeleon-esteilan-minyma-se-thanoy-kai-syriza/

2 σχόλια:

  1. Επί τέλους ο θεσμός της δικαιοσύνης δεν θα τον διαλύσουν!!
    Συχαριτηρια στους δικαστές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λεσ και ειναι η νονα του και του εφερε το κοκκινο αυγο ουστ σιχαματα μπολσεβικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή