Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ και ΚΩΜΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ» ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ 5 (ΠΕΝΤΕ) ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ THN ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ... ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΠΑ…!!!

…ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ και ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΜΠΙΖΝΕΣ» ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ Μ.Κ.Ο. και ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ… ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ…!!!

«Βρήκανε οι ¨Σύμμαχοι¨ Παππά, να κάνει κηδεία και θάβουνε όλο το…Χωριό»
Ο Τσίπρας γνωστός στο ευρύ κοινό και ως «ξεπουλητάρι», ξεπούλησε Ονομα-Ταυτότητα-Γλώσσα και κυρίως Εθνότητα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με αντάλλαγμα λίγους μήνες παραμονής στην Εξουσία, έ, 5 ακριτικά νησιά του Αιγαίου θα λυπόταν να ξεπουλήσει στους λαθρομετανάστες (πού τους έχει άλλωστε και αδυναμία ως…ουμανιστής και συνδαιτημόνας  της «μις Ισλαμαμπάτ» Τασούλας Χριστοδουλοπούλου), με αντάλλαγμα αυτή τη φορά…αναστολή –όχι κατάργηση—του 24% ΦΠΑ, πού ό ίδιος επέβαλε, δεδομένου ότι το 2013 ο Αντώνης Σαμαράς τον είχε καταργήσει όταν από 23% πού τον παρέλαβε τον πήγε στο 13% και το 2015 πού ήρθε το «βλαχάκι» και  περπατάει σαν ένα τσουβαλιασμένο χαζοχαρούμενο σκίτσο του Ντίσνεϊ τον έφερε στο…24%...!!!

Δηλ. τι θέλει να μας πεί.;;;
********
Θα εξισλαμίσει τους κατοίκους 5 ακριτικών Νησιών Του Αιγαίου, εξαγοράζοντας την Εθνική τους συνείδηση και ατομική αξιοπρέπεια με…αναστολή –όχι κατάργηση-- μερικών μονάδων του ΦΠΑ…!!!
********
Σαν τα μούτρα του και τους ομοίους του πέρασε τους κατοίκους των Ηρωϊκών Ακριτικών Νησιών, πού καθημερινά δίνουν αγώνα ζωής και φοράνε τη φανέλα  της Εθνικής Ελλάδος, ενώ ο ίδιος φοράει τη φανέλα της «Εθνικής Πλεμπάγιας», όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας.
********
Εδώ η πλάκα με το Τσίπρα πού περιφέρεται με το χαμόγελο του χαζοβλαμένου, έχει δύο διαστάσεις.
********
***-- Τρείς φορές κατέθεσε ο Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή πρόταση να εξαιρεθούν τουλάχιστον τα ακριτικά Νησιά από τον ΦΠΑ και το χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι το…απέρριψε…!!! 
***-- Τώρα με την ανοησία και αφέλεια του χαζοβλαμένου και το μοναδικό χαζοχαρούμενο χαμόγελο πού διακρίνει τον Τσίπρα μόνος τους ομολόγησε, ότι του επέτρεψε ο Γιούνκερ αυτή τη φορά να αναστείλει το ΦΠΑ.
********
Δηλ. πάρε από την αρχή όσους μετανάστες ήρθαν στη Γερμανία και δεν τους θέλουν πλέον οι Γερμανοί, μπούκωσε τα Νησιά με λαθρομετανάστες και εμείς θα επιτρέψουμε να αναστείλεις προσωρινά το 24% του ΦΠΑ πού επέβαλες και έτσι θα εξαγοράσεις και εξευμενίσεις τους κατοίκους.
********
Και το χαζοχαρούμενο και ανυπόληπτο ανθρωπάκι πού το χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι Ηγέτες σαν λινάτσα για να σκουπίζουν τις βρώμικες επιδιώξεις τους, δεν τόλμησε καν, να τους ζητήσει τουλάχιστον χρήματα για αναζωπύρωση  της οικονομίας μας έτσι ως αποζημίωση για τη Εθνική ζημιά από τους λαθρομετανάστες και σαν λιγουροδιακονιάρης αρκέστηκε στη ξευτίλα της…προσωρινής αναστολής…!!!
********
«Λίγος, μειονεκτικός, κωμικός, άξεστος, άχρηστος, ανίκανος, ένα Cartoon. του Ντισνεϊ και Εθνικά επικίνδυνος για Πρωθυπουργός»…
               -----------------

5 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
      ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ
      ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ
      ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΑΚΟ ΣΚΑΤΟ

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ
    ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ


    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Τσίπρας: «Μην τους πιστεύετε-Ξεπουλάνε την Ελλάδα!» (video)

    Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, με αντικείμενο την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου που αφορά την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών, την εργαλειοθήκη του υπουργείου Ανάπτυξης και σε διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών και προειδοποίησε ευθέως την κυβέρνηση, ότι η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου επισείει βαρύτατες ποινικές ευθύνες.

    «Τούτη την ώρα ένα νέο έγκλημα συντελείται εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας. Ένα έγκλημα οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό. Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει συμφωνήσει με την τρόικα να χαρίσει τις τράπεζες, να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και να παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα εκατομμύρια εργαζόμενους στη σύγχρονη δουλεία» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «βαρύτατες ποινικές ευθύνες» και για «κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου». «Χαρίζουν δισεκατομμύρια την ίδια στιγμή που κλέβουν το ψωμί από τα τραπέζι του Έλληνα εργαζόμενου. Τους προειδοποιούμε: Οι βαρύτατες ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων δεν αίρονται από την ψήφιση νόμου. Και μόνο η μεθόδευση τους αυτή αποδεικνύει ότι το έγκλημα τους είναι προμελετημένο και ονομάζεται κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.



    Real.gr ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ από realmedialive

    Επιπλέον, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με το πολυνομοσχέδιο δίνει τη χαριστική βολή στο ήδη βαριά τραυματισμένο ασφαλιστικό σύστημα, καταστρέφει την εγχώρια κτηνοτροφία και κηρύσσει σε διωγμό παραδοσιακά επαγγέλματα, όπως αυτό του φαρμακοποιού. «Μην τους πιστεύετε. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στο ψέμα και την εξαπάτηση. Στόχος τους είναι να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, ξένα και ντόπια. Ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι - κομμάτι και παράλληλα πανηγυρίζουν» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Σε μία χώρα χτυπημένη από τα μνημόνια και την πολιτική τους τολμούν να φέρουν εκτάκτως στη βουλή νομοσχέδιο – «σκούπα». Κυβέρνηση, τρόικα, ντόπια και ξένη διαπλοκή συμφώνησαν να ξεκοκαλίσουν ότι έχει απομείνει μετά από τρία χρόνια λεηλασίας».

    «Αυτές οι μεθοδεύσεις έχουν ημερομηνία λήξης την 25η του Μαΐου. Τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν πολύ χρόνο ζωής. Το καθεστώς της οικονομικής εξάρτησης θα κλονιστεί από την ετυμηγορία του λαού μας. Το Μνημόνιο θα καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα συγκροτήσει, θα δώσουν την μάχη για την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά της ντόπιας και ξένης διαπλοκής. Η ημέρα εκείνη δεν θα αργήσει αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμη του λαού μας» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.http://www.koutipandoras.gr/article/tsipras-min-toys-pisteyete-xepoylane-tin-ellada-video

    ΑπάντησηΔιαγραφή