Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΩΞΗ» ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ…ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ…!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ και Ο ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ…ΜΟΙΡΑΙΟ…!!!!

Στο «καταφύγιο» της διασφάλισης του ελέγχου της Ηγεσίας της Δικαιοσύνης -κυρίως του Αρείου Πάγου - μπάς και γλιτώσει από τις καταδίκες πού τον περιμένουν, εναποθέτει τις ελπίδες του ο Τσίπρας με την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων στην Ηγεσία του Α.Π., πρίν βέβαια από τις εκλογές και μετά από τις «κρίσεις» των Δικαστικών πού θα γίνουν το αργότερο τον προσεχή Ιούνιο.

Με αυτό το φόβο ζεί και πολιτεύεται ο Τσίπρας και με ορόσημο την εκλογή της νέας Ηγεσίας του Α.Π. θα καθορίσει την ημερομηνία των εκλογών.
********
Μόνο αυτό τον «καίει» περισσότερο φυσικά και από την συντριβή του κομματός του και του ίδιου, αφού η προσωπική του επιβίωση είναι το πάν για αυτόν…!!!
********
Συνεπώς, οι εκλογές θα γίνουν μόνον όταν ο Τσίπρας θα έχει ορίσει νέο Πρόεδρο και Αντ/λείς του Α.Π. καί αυτό είναι δυνατόν να γίνει τον Ιούνιο 2019.!!!
********
Ηδη   στη Δικαστική και Νομική πιάτσα όπως και σε Συριζαίϊκα έντυπα, παρουσιάζεται ως  προτεινόμενος για τη θέση της Ξένης  Δημητρίου από τα φιλοσυριζαίικα έντυπα ακούγεται το όνομα του ο Αντεισαγγελέα Γιάννης Αγγελής, για τον οποίο τα «εγκώμια» των Κυβερνώντων… δίνουν και παίρνουν…!!!
******** 
Όμως, όμως, όμως:
********
« Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, στη Δικαιοσύνη δεν τον… ακούνε πιά»…!!!
*******
«Με τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, για την ανάδειξη νέου Προεδρείου, οι Δικαστικοί Λειτουργοί έστειλαν μήνυμα βαριάς αποδοκιμασίας στον Τσίπρα ( δείχνουν τη πλάτη τους), και στην κυβέρνηση και στην πολιτική της»…
********
Έτσι γράφει σε εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» η πολύ καλή στο Δικαστικό ρεπορτάζ δημοσιογράφος  Πωλίνα Βασιλοπούλου.
----------- 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ:
********
https://www.iapopsi.gr/dikaiosyni-gyrizoyn-tin-plati-ston-syriza/
********
Το μεγάλο πρόβλημα του Τσίπρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς:
********
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αστειεύεται ούτε χασκογελάει σαν τον χαζοχαρούμενο Τσίπρα.
********
Από τη στιγμή πού ξέσπασε η σκευωρία το είπε:
******** 
«Θα τους πάω μέχρι το τέλος» και το έκανε… πράξη…!!!
********
 Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του  π. Πρωθυπουργού.
********
«Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΧΥΔΑΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, ΕΞΥΦΑΝΘΗ και ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΟΜΕΝΗ…ΣΥΜΜΟΡΙΑ»…!!!
********
«Δεν θα αρκεστώ μόνο να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. 
Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί».
******** 
Για αυτό και βάσει του άρθρου 187 του Π.Κ.,Α --δεν αρκείται μόνο στη δική αθώωση από τη σκευωρία--, αλλά μηνύει Τσίπρα-Παππαγγελόπουλο και τους τρείς εμπλεκόμενους Δικαστικούς για «σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης…!!!
********
Για να αποκαλυφθεί η σκευωρία και ασφαλώς οι σκευωροί πού έφτιαξαν τη «συμμορία και εγκληματική οργάνωση»…
******** 
Αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος «διακινδυνεύει» την προσωπική επιβίωση του Τσίπρα με την άκρως χαρακτηριστική δήλωση και τον περίτεχνο Νομικό του λόγο:
********
«Κατέθεσα έγκληση και μήνυση για κατάχρηση εξουσίας, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και το αδίκημα πού θα το πώ περιφραστικά.
Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
Είναι ακριβώς το 134 παρ. 2 Άρθρο του Ποινικού Κώδικα.
********
Αλλά ακολουθούν και άλλα.
*-- Εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης Τσίπρα Βαρουφάκη, όπου ο  Κλάους Ρέγκλινγκ, από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, υπολόγισε αυτές τις ζημιές στα 100 δισ. Ευρώ, ενώ ο Αυστριακός Τόμας Βίζερ, μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος του Euro Working Group τα υπολόγισε  στο διπλάσιο: 200 δισ. ευρώ!
******** 
*-- Εξεταστική για τον Καμμένο πού προσπαθούσε να κάνει «κουκουλοφόρο» ψευδομάρτυρα τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και έστειλε την Εισαγγελέα Ειρήνη Τζήβα, να του πάρει κατάθεση –κάτω από κωμικοτραγικές συνθήκες- στις φυλακές, αλλά ο Γιαννουσάκης δεν…ενέδωσε…!!!
********    
*-- Εξεταστική για τον Καμμένο για τα βλήματα πού πήγε να πουλήσει με ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ Β.τον Παππαδόπουλο ( τον οποίον οι Δικαστικές Αρχές δεν κάλεσαν διότι δεν τον…βρήκαν, ο Τράγκας όμως τον βρήκε και του πήρε συνέντευξη) σε Σ.Αραβία και εκτός των άλλων δηλ. ποινικές ευθύνες του Καμμένου, έχασε καμιά 700 εκατ. ευρώ η Ελλάδα
********.
*-- Εξεταστική για τον Τσίπρα, αφού ο Άδωνις έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σε ανύποπτο χρόνο και παραμένει αναπάντητη:
********
Τι έκανε ο Τσίπρας και πήγε απροειδοποίητα-κρυφά στο Παρίσι με το προεδρικό αεροπλάνο παρακαλώ και  μπήκε στη Τράπεζα Rothschild, χωρίς νε έχει δίπλα του ένα Κυβερνητικό παράγοντα ή έστω ένα φίλο του, παρά μόνο την…Περιστέρα;;;
********
Μήπως καμία κατάθεση ή ανάληψη…;;;
********
Αυτά θα επιλυθούν όταν εξαρθρωθεί το«πολιτικό και Δικαστικό παρακράτος», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης…
******** 
Συμπερασματικά, τον Τσίπρα δεν τον απασχολεί μόνο η πολιτική του επιβίωση και το μέλλον του Σύριζα, αλλά πρωτίστως και κυρίως η προσωπική του επιβίωση πού άπτεται της προσωπικής του ελευθερίας με άρθρα πού απορρέουν από τον Π.Κ. και αν τελεσφορήσουν θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες.
********
Έστω όμως και αν παραμείνει ο σημερινός Πρόεδρος του Α.Π. και διορίσει ως Εισαγγελέα τον διατυμπανιζόμενο και προοριζόμενο ήδη από τώρα, αρκούν για την απαλλαγή του…;;;
********
Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος μεθόδευσε να υποτάξει την κορυφή της Δικαστικής Εξουσίας, ουδείς σώθηκε από τη λαϊκή οργή και την Δικαιοσύνη της Δημοκρατίας.
                     ------------- 

24 σχόλια:

 1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,

  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ.

  Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΕΜΦΥΤΗ ΑΞΙΑ, ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΡΥΘΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ.

  Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΔΗΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ΚΡΑΤΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ΄΄ δηλ. Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, δηλ. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΙΣΧΥΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄. ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ – ΠΟΛΙΤΗ, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΄΄ ΚΟΙΝΩΝ΄΄δηλ. ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ. ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ MONON ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (TΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ητοι ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λουμπενo - καταστάσεις...

   Διαγραφή
  2. Giannis Paterakis5 Μαρτίου 2017 - 7:46 μ.μ.
   ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ..!!

   ΠΑΡΟΛΟ Ο "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ" ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ Η "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΥ,Η ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΕΞΑΣΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...

   ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ..

   ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΦΕΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΜΑΙ??

   ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ??

   Διαγραφή
 2. (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ = ΔΗΜΟΣ + ΕΡΓΟ).

  ΑΡΑ, ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΛΙΣ –ΠΟΛΙΤΕΙΑ –ΠΟΛΙΤΗΣ –ΠΟΛΙΤΙΚΗ–ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ KAI TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΘΕΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ – ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, δηλ. ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΛΟΓΟ – ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΄΄ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ΄΄ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.  ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ, ΩΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ (δηλ.ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ) ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ, ΙΔΙΩΤΕΥΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΄΄ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ΄΄ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΚΤΕΛΕΙ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΟΝΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ARTEMIS SORRAS

   ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ
   ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ
   ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΟΥ
   ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
   ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 322 ΤΟΝ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
   ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕ
   ΜΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕ
   ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΟΥΣ
   ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

   Διαγραφή
  2. Το έχετε παρακάνει, με την μυθομανία σας, βρίζετε την επίσημη χριστιανική εκκλησία ως ιουδαιοχριστιανούς ενώ κατασκευάζεται ιστορίες ανύπαρκτες συνδέοντας τους Έλληνες με κάποιο τρόπο με τους Εβραίους, μήπως είστε κατά βάθος Εβραιόφιλοι ή Εβραίοι; Κάποιοι Εβραίοι έχουν το εξής κώλυμα να αλλάζουν το εβραϊκό όνομα που γεννήθηκαν σε χριστιανικό. Γιατί ντρέπονται που είναι Εβραίοι ή γιατί θέλουν να εξαπατήσουν τους χριστιανούς; Βρείτε την απάντηση ο καθένας μόνος του.

   Διαγραφή
 3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙMATIKH ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

  ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 185 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ δηλ. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΘΕΜΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Kyriakos Karagiannis Ελλάνιος τρώει Kaffee.
   1 ώρα ·

   ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
   ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
   ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΣΜΠ
   ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΠΟΥΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝ
   ΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝ ΚΙΜ ΜΟΥΓΚ ΓΙΑ
   ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ
   ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ CABAL ΕΙΧΕ ΤΟ
   ΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΞΗ ΜΙΚΡΕΣ ΠΗΡΥΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑ
   ΧΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ
   Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΠΟΥΡΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ
   ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
   ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΠΛΑ
   ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥ
   ΨΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ. ΑΥΤΟ
   ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ
   ΚΑΜΠΑΛ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
   ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
   ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑ
   ΝΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΤΟ
   ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ 4 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ
   ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ
   ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
   ΔΥΟ ΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ
   ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤ
   ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ
   ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
   ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
   ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ.
   ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙ
   ΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
   ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛ
   ΥΜΠΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ
   ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑ
   ΚΕΛΕΙΟ ΜΕ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 12 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
   ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙ
   ΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
   ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
   ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ
   ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
   ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΛΥΜ
   ΠΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟ
   ΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠ
   ΟΙΑ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ
   ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙ
   ΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
   ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩ
   ΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ(ΚΟΥΝΟΥ
   ΠΙΑ ΜΥΓΕΣ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΤΛ.)
   ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΕΚΑΛΕ
   ΣΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ
   ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕ
   ΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΒΑΛ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΕΣΤΕΙΛΑΝ
   ΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑ
   ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ
   ΣΤΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ
   ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ
   ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜ
   ΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

   Διαγραφή
 4. ΕΠΕΙΔΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 87 παρ. 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ δηλ. ΄΄ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ΄΄, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘ. 90 παρ. 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΄΄. . . . ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ΄΄, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΜΗΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

  Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

  Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ΄΄ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ, ΝΑ ΄΄ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ΄΄ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΟΡΘΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΄΄ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ΄΄ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΙΑΣΗΣ.

  Η ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ


   Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.


   Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

   Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

   ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ

   ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ


   http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

   Απάντηση

   Διαγραφή
  2. Δημήτρη Καζαμία από ότι κατάλαβα μπορώ να τον βρω στις εκδόσεις «Ελλάνιο Ύδωρ», να είναι του 2018 όμως , δεν θέλω τα περσινά.

   Διαγραφή
 5. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΦΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, δηλ. ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  Η ΑΔΙΚΙΑ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΣΥΝΑΔΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ. Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ


   Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.


   Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

   Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

   ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ

   ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ


   http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

   Απάντηση

   Διαγραφή
 6. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΔΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΧΡΟΝΙΚΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΝΕΜΕΣΙΣ),ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

  ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΄΄ΈΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ΄΄ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΡΕΤΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΙΣΟΤΗΣ–ΑΦΘΟΝΙΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΑΡΜΟΝΙΑ – ΑΝΔΡΕΙΑ – ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ – ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ), Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ(αρ. πρωτ. 6199/04-09-2015 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ,ΣΤΟΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΒΙΑΙΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΑΣ κ.α. ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

  ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.Α. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ 2010, (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ME ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΠΑΓΜΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ


   Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.


   Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

   Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

   ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ

   ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ


   http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

   Διαγραφή
 7. ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥBΕΥΜΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΡΥΠΤΟΝΤΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, Φ.Ε.Κ., ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ κ.α.)

  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ.

  ΕΠΕΙΔΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  ΕΠΕΙΔΗ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΔΙΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2016 - 1:47 π.μ.

   ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

   ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

   Διαγραφή
 8. ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ

  ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΠΡΟΙΜΙΟΥ ΕΜΦΟΡΕΙΣΘΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.  ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

  https://www.e-synews.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :https://alfeiospotamos.gr/?p=34495


   ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
   Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
   Ιούλ
   06
   2018

   ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
   ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
   ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )
   ……………………………….
   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
   ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

   … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

   … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

   … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

   Διαγραφή
  2. Να καταθέσει την ταυτότητα ότι είναι ο ίδιος ο σούπερμαν, είναι λάθος να το κρύβει, τον έχουν πάρει χαμπάρι.

   Διαγραφή
 9. Σώρρας από τις φυλακές: «Έχω 42%, θα βγω πρωθυπουργός και ας είμαι και στο Γκουαντάναμο»

  https://lamianow.gr/sorras-apo-tis-fylakes-echo-42-tha-vgo-prothypoyrgos-kai-as-eimai-kai-sto-gkoyantanamo/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

  ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Τσίπρας θέλει να μείνει με το ζόρι στην εξουσία, είναι ικανός να παρατείνει τα 4 χρόνια θητεία του για άλλους 6 μήνες με κλειστή τη βουλή αν η χώρα είναι σε αποσταθεροποίηση, εμπόλεμη κατάσταση ή πόλεμο. Ο Τσίπρας φεύγει από την εξουσία όπως ο Τσαουσέσκου, είναι το ίνδαλμα του άλλωστε. Του αρέσει και ο άλλος κόκκινος κλόουν ο Μαδούρο και αυτός δεν θα έχει καλύτερη τύχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή