Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ –ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ— ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΩΣ… ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ δηλ. ΒΛΑΚΑΣ…!!!

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ «ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ—ΜΟΛΙΣ 44 ΕΤΩΝ--» ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΕΜΕΙΣ…!!!

Ντροπή, καταισχύνη, διασυρμός  και ξευτίλα…
«Είδος εν΄ανεπαρκεία» βέβαια, στη λογική και ψυχοσύνθεση των κατσαπλιάδων και κλεφτοκοτάδων της Κυβερνητικής Τσιπροσυριζαίϊκης Λεχριτοσυμμορίας.
Προσέξτε προσωπική-ατομική αξιοπρέπεια Πρωθυπουργού πού ανέχεται τον Υπουργό του Επικρατείας ονόματι Βερναρδάκη, ο οποίος προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητα Τσίπρα είπε το αμίμητο:
«Μη βαράτε, μη στοχοποιείτε τον Τσίπρα είναι μόλις… 44 ετών»…!!!
Δηλ. αυτό το «θαύμα» της Τσιπροσυριζαίϊκης ανικανότητος και βλακοσυμμορίας (Βερναρδάκης) αναφέρθηκε με τον πλέον ΜΕΙΩΤΙΚΟ και ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ χαρακτηρισμό για τον Πρωθυπουργό του, επικαλούμενος την ανηλικιότητά του,

ως δικαιολογία της ανικανότητος και αυθυπαρξίας του, ως…Πρωθυπουργού…!!!
********
Διότι μόνο βρέφη και ανήλικοι κάτω των 17 ετών στερούνται του δικαιώματος της δικαιοπρακτικής ικανότητος και του δικαιώματος ψήφου…
********
Σε αυτή τη κατηγορία –με αυτή την απίστευτη και  βλακώδη αιτιολογία-- κατέταξε το Πρωθυπουργό του, ο μυαλοφυγόδικος Βερναρδάκης, ζητώντας να εξαιρεθεί του καταλογισμού ευθυνών…ως ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΣ…!!!
********
Και ο Τσίπρας το αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα…
********
Τέτοια ντροπή και ξευτίλα.
********
Ποτέ και πουθενά στο κόσμο ουδείς πολιτικός δεν διανοήθηκε να προβάλει ως επιχείρημα για την απαλλαγή ευθυνών του, το «ακαταλόγιστο», όλοι προτίμησαν να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους, ακόμη και να  πεθάνουν στις φυλακές, παρά να υποστούν τον ταπεινωτικό και ατιμωτικό χαρακτηρισμό  του «ακαταλόγιστου» δηλ. της ανεπαρκούς διανοητικής κατάστασης και μάλιστα λόγω… ηλικίας…!!!
********
Παράδειγμα  οι λεγόμενοι    Χουντικοί της 21ης  Απριλίου πού τους παρακαλούσαν να αποφυλακισθούν με μία απλή δήλωση μετανοίας και όμως  με σθένος και υπερηφάνεια το αρνήθηκαν να την υπογράψουν και πέθαναν με αξιοπρέπεια και ανδρισμό μέσα στη φυλακή.
********
Το «ακαταλόγιστο» λόγω βλακείας , το επικαλούνται Δικηγόροι για να αθωώνουν τους πελάτες τους και μάλιστα με… επιτυχία…!!!
********
Είναι αναρίθμητες όμως και οι σπαρταριστικές Δικαστικές διαδικασίες όπου συνήγοροι επικαλούντο τη βλακεία των πελατών για αθώωση και οι πελάτες την ηρνούντο…
********
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έργο του αξεπέραστου Δ.Ψαθά «ένας βλάκας και μισός» πού έκανε κινηματογραφική ταινία ο Γιάννης Δαλιανίδης με  πρωταγωνιστή τον αξέχαστο ηθοποιό Χ.Ευθυμίου, ο οποίος όταν πρωτάκουσε στο Δικαστήριο ότι είναι βλάκας με βλακώδη απορία διερωτάτο:
******** 
«Άκου βλάκας, βλάκας εγώ».;;;
********
Βέβαια αν ζούσε σήμερα ο Γιάννης Δαλιανίδης με την ευρηματικότητα πού τον διέκρινε θα το ανέβαζε με τίτλο…«ένας Αλέξης και μισός»…!!!
********
Άλλωστε ο ίδιος ο Τσίπρας απολογούμενος στον Μητσοτάκη στη Βουλή πού τον κατηγορούσε ως ψεύτη ομολόγησε:
********
«Δεν είμαι ψεύτης κ.Μητσοτάκη…αυταπάτες είχα»…!!!
********
Αγνοούσε όμως ο «ανήλικος» και αδαής Πρωθυπουργός ότι η αυταπάτη είναι χειρότερη από το ψέμα.
********
Διότι το ψέμα μπορεί να είναι ένα «κρούσμα» και να αποφασίσεις να το τελειώσεις.
********
Την αυταπάτη ποτέ, διότι είναι ανεξέλεγκτο και ανίατο παθολογικό στοιχείο με αποτέλεσμα να μη μπορείς να την τελειώσεις διότι αυτή αποφασίζει για…σένα…!!!
********
ΕΔΩ:
http://politikosafari.blogspot.com/2016/05/o.html
και ΕΔΩ
http://politikosafari.blogspot.com/2016/12/blog-post.html
********
Στα επιχειρήματα της αυταπάτης και του ακαταλόγιστου θα προσθέσουν  βέβαια και την ατάκα του Σόϊμπλε τον Ιανουάριο του 2016 στο Νταβός  πού  δημόσια και κατάμουτρα αποκάλεσε τον Τσίπρα ΒΛΑΚΑ με την περίφημη φράση πού έκανε το γύρο του κόσμου:
********
«It’s the implementation, stupid!».
********
Όπως λένε οι Δικηγόροι το απόφθεγμα Σόϊμπλε για Τσίπρα ότι είναι βλάκας, για το Δικαστήριο δεν θα είναι μία απλή κατάθεση—μαρτυρία, αλλά ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ με ιδιαίτερο νομικό βάρος πού το Δικαστήριο δεν μπορεί να παραβλέψει.
******** 
Είναι λοιπόν προφανές ότι Τσίπρας και οί λεχριτοκατσαπλιάδες –κλεφτοκοτάδες της Κυβερνητικής συμμορίας προετοιμάζουν τις απολογίες τους με βάση τον ταπεινωτικό και ατιμωτικό χαρακτηρισμό του βλάκα προκειμένου να απαλλαγούν των ευθυνών τους, δεδομένου ότι ο βλάκας αυγχωρείται, δεν καταλαβαίνει, δεν έχει συναίσθηση, έχει το ακαταλόγιστο.
********
Μόνο, πού το «φόρο της βλακείας του ανίκανου-ανήλικου, μόλις 44 ετών» Τσίπρα πληρώνουμε εμείς, ό λαός…!!!
             ---------------------

11 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας είναι πολιτικά πεθαμένος, αναπνέει μόνο με μηχανική υποστήριξη. Όταν γίνουν εκλογές καλά σάβανα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχου καλε γουτσου γουτσου ο υπερφυσικος μπεμπες ο γλυκος μας μπεμπελος οταν μεγαλωσει θα γινει πυροσβεστης και μετα μακεδονομαχος θα παρει πισω οτι εκαψε και οτι ξεπουησε ο προδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεκροταφείο η Ελλάς...
    Απο το Νοέμβριο μέχρι σήμερα ο Τσίπρας έχει κηρύξει δύο Εθνικά πένθη, ένα για τις πλημμύρες στη Μάνδρα καί ένα με τις φωτιές στο Μάτι, με πάνω από 100 νεκρούς. Όταν μπεί φυλακή θα ζητήσει να τον βάλουνε σε ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέξη Τσίπρα αν λέμε αν ήταν κυβέρνηση Μητσοτάκη ΝΔ κα καίγονταν εκατο ανθρωποι!!
    Τη ελεγες σήμερα έγινες 44 χρονων περιμένουμε μια ΑΝΤΡΙΚΗ απάντηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν όχι σε φυλακές ανηλίκων να πάνε τον Τσίπρα σε αγροτικές φυλακές στο Βόλο, να κάνει παρέα με το φίλο του το Κουφοντίνα. Θα διηγούνται καί θα αναπολούν τους κοινούς "κοινωνικούς" αγώνες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΦΑΝΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΡΑΣΑΚΙΑ ΚΟΥΙΚ

    ....................................

    ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΑΣ
    ΞΕΣΤΡΑΒΩ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΣΤΑ
    ..............................................

    Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

    44 ΓΥΝΑΙΚΕΣ,

    35 ΑΝΔΡΕΣ,

    11 ΠΑΙΔΙΑ

    ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΙ ΣΟΡΟΙ

    http://www.zougla.gr/greece/article/i-lista-ton-atomon-pou-exasan-ti-zoi-tous-stis-pirkagies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειστε και εσεις κατι κουμασια. Ενας χαζολαος ειναι καταδικασμένος να υποφέρει απο αυτούς που ψηφίζει!.Τους βλεπει,που ληστεύουν! !, τους ξαναστηριζει!.
    Μονο στο ελλαδιστάν συμβαίνουν αυτα. Και ερωτώ τα δίποδα .Γιατι ρε γίδι να ψηφισεις, τους δοκιμασμενους, κυβερνήτες μας, μηδενός εξαιρουμένου!! .
    Δεν υπαρχουν αλλοι!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΗΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``
    August 24, 2018


    ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΗΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ``ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ`` ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ`` ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΗΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017.

    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ``ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ`` ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ``ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ``, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΪΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΔΙΑΚΟΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΙ, ΣΦΥΡΙΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ``ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ``, ΑΤΣΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ``ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ``, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ``ΑΙΩΝΙΟΙ`` ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ``ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ``.

    Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ, ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ.

    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ``ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ 27-10-2017`` ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΟΝΟΣ Ή ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΑ Ή ΨΥΧΙΚΑ), Κ.Α., ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΗΣ ``ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ`` ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,(3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002).

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, (ΝΟΜΟΣ 3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002) ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ), ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932. ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.

    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:

    1) ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 9 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΧΤΣΗ ΔΗΛΩΣΕ:

    ``ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ (ΜΗΝΥΣΗ) ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ SPACE ΔΗΛΩΣΕ:

    ``ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ, ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ``

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! ΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΉΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΙΟΤΟ, (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γνωστη Δωδεκαθειστικη Οργανωση Στην Ελλαδα Ειναι Δημιουργημα Των Τουρκικων Μυστικων Υπηρεσιων (Μιτ)

    Τα Ανανδρα Βοθρολυματα Του Δωδεκαθεου!

    Ομολογησαν Τα Μελη Τηs Εγκληματικηs-Παγανιστικηs Οργανωσεωs Οτι Εχουν Σχεδιασει Την Δολοφονια Μου!

    Mad Dog 14 Oκτωμβριου 2018-9:25 π.μ
    Ετσι λοιπον με τον σταυρο και δε με λεs για αυτο τον λογω τον χωνειs στην κωλοτρυπιδα τηs μαναs σου πριν την γαμησειs?
    Τραβα ψοφα ρε εβραικο σκατο!

    Mad Dog 14 Οκτωμβριου 2018-9:47 π.μ
    Γιαννοπουλε αν οι σταυροι που χωνειs στον πρωκτο τηs μαναs σου δεν βοηθανε να λαδωσειs με το λαδι τηs καντηλαs ενα μανουαλι και να το χωσειs!

    Giannis Paterakis
    Μad Dog-Stergios Zaglaras
    Μεγιστιαs ο ακαρναν
    Αγγελικη
    αρχιερευσ ελην
    pul kosmidis
    georgios stavroulakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή