Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ;;; = ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΚΑΚΟΣΙΔΕΡΩΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥΔΕΣ και ΚΑΚΟΦΤΙΑΣΙΔΩΜΕΝΕΣ…ΜΠΟΥΡΕΚΛΕΣ…!!!

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ- ΡΑΧΗΤΙΚΟΣ και «ΦΕΥΓΑΤΟΣ»  ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ…ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ…!!!

«Αυταπάτης» συνέχεια ο κατά κύριο λόγο σεσημασμένος ανασχηματισμός Τσίπρα…
Οί ανασχηματισμοί γίνονται για την καλύτερη λειτουργία της Κυβέρνησης, εφ΄όσον στη διαδρομή της έχει διαπιστωθεί δυσλειτουργία και ανεπάρκεια Υπουργών, πού ασφαλώς θα πρέπει να αντικατασταθούν από καλύτερους για να δώσουν νέα δυναμική ώθηση στο κυβερνητικό έργο, επ’ ωφελεία βέβαια της κοινωνίας των πολιτών.

Πού όμως για τέτοια χάρη, αφού ο «πάγκος» των Συριζανέλ είναι ανύπαρκτος (δεν υπάρχει ρόστερ πού λένε και για τις ποδοσφαιρικές  ομάδες) με αποτέλεσμα για δήθεν εντυπώσεις ο Τσίπρας -- στη προσπάθειά του να ξαναγελάσει και εξαπατήσει τους εναπομείναντες αφελείς και ανυποψίαστους οπαδούς του--, να αναγκασθεί σε ανακύκλωση λυμάτων με πολιτικά φρόκαλα και κυρίως από κακοσιδερωμένες κουρελούδες και κακοφτιασιδωμές μπουρέκλες.
******** 
Ρίξτε μια ματιά στην Κατεχάκη όπου εδρεύει το Υπουργείο Προστασίας Του Πολίτη, Υπουργός η «ταγαροφερμένη» έξ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη και Υφ/γός  η γραφική και κακομεταχειρισμένη από τα αζήτητα της  ΝΔ.
********
Αν είναι δυνατόν αυτές οι δύο να διοικήσουν ή ακόμη να πειθαρχήσουν τούς  άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και να εναποτίθεται η ασφάλεια κοινωνίας-πολιτών σε τέτοια «απρόσωπα»… πρόσωπα…!!!
********
Αυτές ενδιαφέρονται πρωτίστως για κανένα μπότοξ (σιδέρωμα στο πρόσωπο) μπάς και κρατήσουν τη νιότη τους και ας γίνονται χειρότερα σαν… μπουρεκλιασμένες  κασόμπρες…!!!
********
Η θητεία τους—έστω και λιγόμηνη—θα είναι για γέλια ή για κλάματα και ο Θεός να φυλάξει μη υποστούμε και καμία τραγωδία…
********
Τώρα όσον αφορά τη διεύρυνση πού επιχείρησε ο «αυταπατημένος» καθ’ ομολογία του Τσίπρας προς δεξιά και αριστερά με τις Παπακώστα Ξενογιαννακοπούλου και μία ονόματι Ζορμπά για υποτιθέμενη πηγή ψήφων, βάζουμε στοίχημα ότι καμιά τους δεν θα εκλεγεί Βουλευτής.
********
Το δε παραμύθι  με νέα πρόσωπα το αποδόμησε ο ίδιος ο Υπουργός του Τσίπρα, ο Βερναδάκης, όταν θέλοντας να τον υπερασπιστεί για την ανικανότητά του είπε το αμίμητο:
********
«Μη βαράτε τον Τσίπρα βρε παιδιά είναι νέος μόλις… 44 ετών…!!!
********
Δηλ. για οποιαδήποτε εγκληματική κουταμάρα και αποκοτιά π.χ. του Χαρίτση ή εκείνης πού μοιάζει με σκέτο χαρτί της Νοτοπούλου, θα έχει την ίδια δικαιολογία.;;;
********
Τι είναι τελικά πλεονέκτημα ή μέγιστο μειονέκτημα το νεαρό της ηλικίας.;;;
********
Εν πάσει περιπτώσει λίγοι μήνες μείνανε ο Τσίπρας ότι και να κάνει καταλαβαίνει ότι πνέει τα λοίσθια και τον επιθανάτιο ρόγχο του τον ακούει όλη η κοινωνία, μηδέ εξαιρουμένων και όσων οπαδών του έχουν…απομείνει…!!!
               -----------------

13 σχόλια:

  1. Ο ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΤΣΟΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΩΤΣΟ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Τσίπρα, εκείνο τον σάλια το Θανάση Παπαχριστόπουλο γιατί δεν τον υπουργοποίησες;
    Μπορεί να λείπει από το θίασο αυτή η γλοιώδης φάτσα; χαλάει η εικόνα τού υπουργικού συμβουλίου με την απουσία του. Μέχρι καί στο Μακεδονικό ήταν σύμφωνος να ψηφίσει. Έλεος και κρίμα τόσα σάλια πού έχυσε γιά σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑ ΤΙΣ 7/9/2018 ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
    Posted on Αύγουστος 29, 2018 by epistimonikos

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ 2/9/2018
    Posted on Αύγουστος 29, 2018 by epistimonikos
    Γεώργιος Ζραφκόπουλος

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ – ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 09:00 ΜΕ 12:00

    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΡΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕΡΡΩΝ 3/9/2018
    Posted on Αύγουστος 29, 2018 by epistimonikos


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Θεσσαλονίκη 29 Αυγούστου 2018

    Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία-ενημέρωση στην κεντρική πλατεία Μαυροθάλασσας Σερρών. Θα παρουσιαστούν όλες οι αποδείξεις δια τον κληρονομικό μας πλούτο και τα οικονομικά εργαλεία που οι εγχώριοι θεσμοί μας αποκρύπτουν συστηματικά επί σειρά δεκαετιών. Ελάτε να ενημερωθείτε πως μπορείτε να ξεχρεώσετε κάθε βεβαιωμένη και εκκαθαρισμένη σας οφειλή νόμιμα και συνταγματικά προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, ύδρευση και δήμους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας
    Δήμος Δημαρέσης
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2/9/2018
    Posted on Αύγουστος 29, 2018 by epistimonikos


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Θεσσαλονίκη 28 Αυγούστου 2018

    Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από τις 6: το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση με διανομή έντυπου υλικού και χρήση μικροφωνικής με ηχεία στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης μεταξύ Μητροπόλεως και Λεωφόρου Νίκης.

    Ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

    Δήμος Δημαρέσης
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α.Α.Δ.Ε. ΑΦΑΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ Α.Φ.Μ.997073525

    ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΣΥΝΕΣΤΗΘΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ 1/1/2017 ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.......

    ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥ Η ΑΑΔΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ......

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΔΕΣ.

    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ 1/1/2017 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΝ ΑΦΑΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) , ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ...........

    Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΙΑΘΕΤΕΙ Α.Φ.Μ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 997073525............

    ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ Α.Φ.Μ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νόμος 4512/2018 – ΦΕΚ Τεύχος Α 5/17.01.2018

    Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις.

    Άρθρο 355

    Τροποποίηση των άρθρων 10 και 11 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ν. 4174/2013, Α΄ 170)

    1. Το άρθρο 10 του ν. 4174/2013 (Α΄170) αντικαθίσταται ως εξής:

    «Άρθρο 10

    Εγγραφή στο φορολογικό μητρώο

    1.α. Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που πρόκειται να καταστεί υπόχρεο σε καταβολή ή παρακράτηση φόρου, σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία ή σε υποβολή οποιασδήποτε δήλωσης που εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του Κώδικα υποβάλλει δήλωση εγγραφής στο φορολογικό μητρώο.

    Στη δήλωση εγγραφής περιλαμβάνονται τα προσωπικά στοιχεία του φορολογούμενου, σε περίπτωση φυσικού προσώπου, καθώς και η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος και η έδρα, σε περίπτωση νομικού προσώπου ή νομικής οντότητας.

    Προκειμένου για νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες, η δήλωση εγγραφής υποβάλλεται εντός τριάντα (30) ημερών από τη νόμιμη σύσταση αυτών.

    β. Κάθε πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, ή νομική οντότητα, που πρόκειται να ασκήσει δραστηριότητες επιχειρηματικού περιεχομένου υποβάλλει δήλωση έναρξης στο φορολογικό μητρώο. Η δήλωση έναρξης υποβάλλεται πριν την πραγματοποίηση της πρώτης συναλλαγής στο πλαίσιο άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

    Εάν δεν έχει προηγηθεί δήλωση εγγραφής, αυτή γίνεται ταυτόχρονα με τη δήλωση έναρξης.

    Προκειμένου για νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που πρόκειται να ασκήσουν δραστηριότητες επιχειρηματικού περιεχομένου, ως χρόνος έναρξης θεωρείται ο χρόνος της νόμιμης σύστασης αυτών. Η δήλωση έναρξης υποβάλλεται εντός τριάντα (30) ημερών από τη νόμιμη σύσταση.

    ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ....

    ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΠΟΝ Α.Φ.Μ. Η Α.Α.Δ.Ε. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΑΔΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑΝ ΑΦΑΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ , ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑΝ ΙΔIΩTIΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ , Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ , ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ , ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤAI ΤΟ ΠΡΟΙOΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΣΙΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ,,,,, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΥΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΙΤΣΙΛΗ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΕΛΕΓΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΙΣ ΗΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ

    ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ !!!!!

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..........

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ,ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΥΒΑΛΛΑ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

      Διαγραφή
  10. ε μια αποκάλυψη-βόμβα προχωρά ο θρυλικός Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με τη ομώνυμη σελίδα στο Facebook:

    Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε από τους διαχειριστές του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, το mail της φωτογραφίας, όπου με αυτό θα μπορούσε να ρίξει από τότε την κυβέρνηση.

    Και ο Κυριάκος, αντί να αδράξει την ευκαιρία και να απαλλάξει τη χώρα από τον καρκίνο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πέταξε το mail στα απορρίμματα.
    Το μόνο που έκανε, ήταν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους προς τους δημοσιογράφους, να πει κάποια στιγμή, σε μία αποστροφή του λόγου του και σε άσχετο θέμα και χρόνο, πως αυτός δεν παίζει με τους θεσμούς.
    Με τους δημοσιογράφους, να κοιτάει ο ένας τον άλλο με απορία, χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί ο Κυριάκος έκανε αυτή την αναφορά.

    Όμως η αναφορά αυτή, έγινε αποκλειστικά και μόνο για μας,

    Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι αρχικά μείναμε έκπληκτοι, βλέποντας τον Κυριάκο να αφήνει ένα τέτοιο στοιχείο, το οποίο και θα τον έκανε την επόμενη μέρα πρωθυπουργό, καθώς εκείνο το χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση ήταν υπό κατάρρευση και ο Τσίπρας κρέμονταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.
    Άλλωστε, αυτό το στοιχείο βρισκόταν στην κατοχή μας από τον Ιούνιο του 2015.
    Απλά επιλέξαμε να το δημοσιοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή, καθώς τη θεωρήσαμε ως την πλέον κατάλληλη.
    Ο Κυριάκος όμως είχε άλλη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχικά, υποθέσαμε πως οι άριστες σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου με το Μητσοτακαίικο και δεν μιλάμε απλά για άριστες σχέσεις, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, που μάλιστα λεπτομέρειες γνωρίζουν ελάχιστοι, αυτές οι σχέσεις λοιπόν, ίσως να ήταν που συγκράτησαν τον Κυριάκο.

    Μετά από λίγους μήνες όμως, αντιληφθήκαμε την πραγματική αιτία.
    Που δεν ήταν άλλη, από την συμφωνία του Κυριάκου με τους Ευρωπαίους, να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, πριν ο Τσίπρας ολοκληρώσει την ονοματοδοσία των Σκοπίων.

    Για τόσο στημένο παιχνίδι μιλάμε.
    Ο Κυριάκος, που από την επομένη που έγινε αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία, ζητούσε εκλογές, κορόιδευε τον κόσμο.
    Έστηνε παραστάσεις με καραγκιοζιλίκια, ενώ ποτέ στην ουσία δεν πίστευε τίποτε απ΄αυτά που έλεγε.
    Εμείς του δώσαμε τις εκλογές στο πιάτο και αυτός πλήρωνε τρολλ, να μας συκοφαντούν και να λένε πως παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης.

    Αλήθεια Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα χρόνο μετά και έπειτα απ΄όλα αυτά, βγες σήμερα στο Νεοδημοκράτη και πες, ποιός είναι αυτός που παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης, εμείς ή εσύ και το επιτελείο σου.

    Σε λίγες μέρες ανεβαίνεις στη ΔΕΘ.
    Ευχόμαστε και ελπίζουμε, να βρεθεί ένας πραγματικός δημοσιογράφος, κάτι διαφορετικό από τα έμμισθα παπαγαλάκια που σε περιστοιχίζουν και να σου αναφέρει το περιστατικό, ρωτώντας σε, αν είναι αλήθεια, ή έχει γραφεί έστω και ένα ψέμα, στο παρών δημοσίευμα.
    Και τότε, περιμένουμε να δούμε, τί απολογία θα δώσεις στους Νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή