Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΜΕ ΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ 181 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ…ΤΣΙΠΡΑ…!!!

«ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ» Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…!!!

Είχαν εξασφαλισμένα στη τσέπη τα «κίνητρα» πού θα έπειθαν 11 Βουλευτές του VMRO να ψηφίσουν τη Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να μπούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», δημιουργώντας (το σπουδαιότερο) τετελεσμένα πρίν έρθει ο Μητσοτάκης στην Εξουσία…
Έτσι μεταδίδει το πρώτο δίκτυο της Σερβικής τηλεόρασης, επικαλούμενο πληροφορίες του Αλβανόφωνου Σκοπιανού καναλιού AlSAT-M, ότι «11 Βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO-DMPNE είναι έτοιμοι να στηρίξουν την τροποποίηση του Συντάγματος,
 για την αλλαγή του ονόματος της γειτονικής χώρας, όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών».
********
Η Ηγεσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήδη από την περασμένη εβδομάδα κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει Βουλευτές της με χρήματα ή διάφορα άλλα ανταλλάγματα, πράγμα που διέψευσε την Τρίτη ο Ζάεφ.
********
Η κόντρα ανάμεσα σε Ζάεφ και Αντιπολίτευση έχει λάβει κωμικοτραγικές διαστάσεις αφού ο Ζάεφ με τη σειρά του κατηγορεί την Αντιπολίτευση ότι απειλεί ακόμη και με θάνατο Βουλευτές της πού είναι «πρόθυμοι» να στηρίξουν στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών…
********
Τα περί πιέσεων έφθασαν μέχρι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, μέλος του οποίου είναι το κόμμα του Μίτσκοσκι.
******** 
Σύμφωνα με το Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA, ανώνυμη πηγή από το ΕΛΚ είπε ότι η συμπεριφορά του VMRO-DPMNE έχει εξοργίσει αξιωματούχους του και μάλιστα ο πρόεδρός του, Τζόζεφ Ντολ, φέρεται να τηλεφώνησε στον Μίτσκοσκι, Ηγέτη του VMRO-DPMNE προειδοποιώντας τον ότι αν το κόμμα του εμποδίσει την κοινοβουλευτική διαδικασία για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε θα φέρει «την πλήρη ευθύνη για τις συνέπειες».
********
Και όμως αυτό το μακάβριο Κρατίδιο των αμόρφωτων-σαλτιμπάγκων, με τους εκ πεποιθήσεως Αριστερούς Τσιπροσυριζαϊους Δούλους πού-- με Αμερικάνικη επιδότηση και χορηγία της καρέκλας τους-- μας Κυβερνάνε και ορίζουν τη μοίρα μας, επιβάλει τις δικές του θελήσεις και αξιώσεις είς…βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων…!!!
********
Περαστικά μας…  
                 ----------------

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα οι διεθνείς συμφωνίες χρειάζονται 200 βουλευτές για να εγκριθούν. Ο ίδιος ο Τσίπρας είπε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ΑΡΆ, ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; Παγκόσμια πρωτοτυπία, όντως, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που ενώ είναι στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ εκβιάζεται ωμά από ένα κρατίδιο στο οποίο παραχωρεί τα πάντα όλα. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή