Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΩΣ (ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΓΟΥ), ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΑΔΟΛΗΣ» ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ (ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ), ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ…ΔΟΛΟ…!!!

ΠΩΣ ΛΕΜΕ; «ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ,  ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ καί  ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ Η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ…!!!

Το «πρόκριμα» των Κυβερνητικών προθέσεων το πήραμε πολύ νωρίς, χαμπάρι…
Πρώτα από όλα η παραπομπή Τσίπρα—Παπαγγελόπουλου και λοιπής πολιτικοδικαστικής συμμορίας, δεν στηρίχτηκε και δεν «αναφέρεται»  καθόλου στη μήνυση και έγκληση Βενιζέλου.

Ο Βενιζέλος παραμένει ο υπ΄αριθμό  ένα (1) Συνταγματολόγος στην Ελλάδα—μετά την απώλεια του αείμνηστου Αριστόβουλου Μάνεση—και στην έγκληση και μήνυση πού κατέθεσε εκτός από τις κατηγορίες για α) κατάχρηση εξουσίας, β)συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε επιπροσθέτως έγκληση και μήνυση και όπως δήλωσε ο ίδιος αναφέρει:

********
«Θα το πώ περιφραστικά.
Όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη».
Είναι ακριβώς το 134 παρ. 2 Άρθρο του Ποινικού Κώδικα.
«Περί Εσχάτης Προδοσίας»…!!!

********
Όταν δε, 3-4 μηνες μετά την έγκληση, βγήκε από το γραφείο του ανακριτή, δήλωσε:

********
«Σε ο,τι αφορά εμένα και άλλα πολιτικά πρόσωπα 

εμφανίζεται (επίταση δόλου) του τέως πρωθυπουργού ο 

οποίος κατά την προεκλογική περίοδο των 

ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis ως κεντρικό προεκλογικό του επιχείρημα αν και υπόθεση για μένα είχε αρχειοθετηθεί».

********
Έχουμε όμως μερικά αποδεικτικά επιχειρήματα πού 

«προκριματικά» προδιαγράφουν τη θέληση της 

Κυβέρνησης να αθωώσει ΠαπαγγελόπουλοΤουλουπάκη-

Ντζούρα-Μανώλη κ.τ.λ.

********
1ον: Δήλωση περίεργη της κας Μπακογιάννη ότι:

«Ό Παπαγγελόπουλος δεν έχει ασυλία και συνεπώς την εξέτασή του πρέπει να την κάνει η τακτική Δικαιοσύνη.

2 ον: Σταύρος Καλαφάτης Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ.. «…Στο πλαίσιο της Επιτροπής θα αξιολογηθεί εάν υφίσταται αρμοδιότητα της Βουλής για την άσκηση ποινικής δίωξης για τα υπό διερεύνηση αδικήματα»
3 ον: και σπουδαιότερον: 
  Οκαθ΄ύλην αρμόδιος καθηγητής και Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος δήλωσε::
******** 
«…Κρίσιμο είναι κατά πόσον τα αδικήματα τελέστηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων του κ. Παπαγγελόπουλου. (Αν) τελέστηκαν παράπλευρα, σύμφωνα με το Σύνταγμα θα πρέπει η δικογραφία να επιστραφεί στη Δικαιοσύνη…»
********
Δηλαδή μας λένε ότι ο Παπαγγελοπουλος-Ρασπούτιν, ενδέχεται τα εγκλήματα που ετέλεσε να μη τα διέπραξε κατά την εκτέλεση των Υπουργικών του καθηκόντων, αλλά στη καύτερη γιά αυτόν περίπτωση, να τα διέπραξε ως…συνταξιούχος εισαγγελέας, οπότε δεν υφίσταται αδίκημα…!!!
********
Τότε κατ΄αντιστροφή αυτής της λογικήςο πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος,ΑΕ ή οποιοσδήποτε  υπεύθυνος εταιρείας η έμπορος ή καταστηματάρχης γιατί να ευθύνεται προσωπικά για χρέη στην εφορία αφού αυτά δημιουργήθηκαν κατά την εκτέλεση των υποχρεώσεων τους  και όχι των οικογενειακών τους… καθηκόντων.;;;
********
Αν ισχύει η απαλλαγή για τους Υπουργούς γιατί να μην ισχύει κατ΄αντιστροφή και για τους πολίτες…;;;
********
Αλλά υπάρχει και ένα άλλο «πρόκριμα» 4ο της Κυβέρνησης για την απαλλαγή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη;
********
Ο κ. Πρωθυπουργός με «ένα νόμο και ένα άρθρο» προκειμένου να απαλλαγεί από τη παρουσία της ανεκδιήγητης Βασιλικής Θάνου από τη επιτροπή ανταγωνισμού προέβη σε ενοποιήσεις Αρχών.
********
Και σωστά έπραξε, δεδομένου ότι τον δικαίωσε και το ΣτΕ και η Ευρωπαίκή Ενωση.
********
Γιατί όμως δεν έκανε ενοποίηση της Εισαγγελείας διαφθοράς με την Εισαγγελία Οικονομικού εγκλήματος για να απαλλαγεί και από την Τουλουπάκη, η οποία κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και ηθικής παραμένει στη θέση της, δεδομένου ότι είναι υπόδικη για «σκευωρός» και αφού δεν έχει ή ίδια την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί, μόνο μόνο ένας νόμος θα το κατάφερνε, έτσι για να αποδείξειστο κάτω-κάτω της γραφής και η ίδιατην… αμεροληψία της.;;;
********
Τώρα, υποψιασμένοι σε μεγάλο βαθμό από τα προαναφερόμενα, ψάχνοντας και διαβάζοντας μαθαίνουμε ότι «πάνε για αθώωση της Τουλουπάκη και από΄κεί και πέρα κατ΄επέκταση και του Παπαγγελόπουλου…!!!
********
Το αποκάλυψε ό ίδιος ο γενίτσαρος της δεξιάς -πού εν μια νυκτί προσχώρησε στη αριστερή λεχριτικομπανία των Τσιπροσυριζαίων- και  έχει αφήσει τα θλιβερά του αποτυπώματα στη διάρκεια της εντεταλμένης και μακάβριας θητείας του, ως Υπουργός, κατά την απολογία του στη Βουλή λέγοντας:
********
Δεν μπορεί να κατηγορούμαι για ηθική αυτουργία, όταν δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός»
********
Πράγματι έτσι είναι...
********
Αν δεν υπάρξει «φυσικός αυτουργός»,  δεν μπορεί να υπάρξει και «ηθικός αυτουργός»!
********
Και πως ξέρει ο Ρασπούτιν ότι δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός.;;;
********
Μήπως του το προανήγγειλαν (προκριματικά, λέμε), οι  Αντεισαγγελείς  ΑΠ Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, πού ελέγχουν εάν η Τουλουπάκη διέπραξε κατάχρηση εξουσίας ως «φυσικός αυτουργός», αδίκημα για το οποίο ελέγχεται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ο. Ρασπούτιν-Παπαγγελόπουλος ως «ηθικός αυτουργός»..;;;.
******** 
Ένα σενάριο πού κυκλοφορεί στους Δικαστικούς διαδρόμους και επεκτείνεται με ταχύτητα φωτός στους Νομικούς κύκλους ψυθιρίζει:
********
«Να διαπιστωθούν λάθη, παραλείψεις και κακός χειρισμός στον τρόπο, που διενεργεί την έρευνα για τη Novartis, αλλά να κριθεί ότι όλο αυτό έγινε χωρίς η ίδια να έχει δόλο και σκοπιμότητα στις πράξεις της, αλλά να λειτούργησε κατά παράβαση των δικονομικών κανόνων, διαπράττοντας μεν παράπτωμα που διώκεται πειθαρχικά, αλλά λόγω ελλείψεως δόλου… δεν έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα!!!
********
Λογική;
********
Ούτε ο (κος Σάκης) ο Παπαδόπουλος Βουλευτής Τρικάλων του Συριζα δεν θα έκανε τέτοια νομική γνωμάτευση, πού ΄αν αντιστοιχούσε με τις Ιατρικές του διαγνώσεις οι μισοί ασθενείς του θα έπρεπε να είναι στο τάφο.
********
Εδώ μιλάμε για άλυτο συμπαντικόμυστήριο…!!!
********
Εκτός και αν το λύσουν και θεραπεύσουν οι κεραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου, μια και ο ίδιος έχει και βρεί στο –κάτω κάτω της γραφής-, μύγα στο νερό, και ας είναι μόνο το «Ιολη»…
********
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, της Εφημερίδος «Η ΑΠΟΨΗ», ο αντεισαγγελέας ΑΠ, κ. Λάμπρος Σοφουλάκης –που μαζί με τον συνάδελφό του Ευάγγελο Ζαχαρή έχουν αναλάβει την έρευνα των καταγγελιών έχει εκμυστηρευτεί σε δικαστικούς κύκλους ότι:
********
«Με τις μέχρι σήμερα εις χείρας του καταθέσεις έχει διαπιστώσει σωρεία δικονομικών παραβάσεων που διώκονται πειθαρχικά εις βάρος της κας Τουλουπάκη και των δύο επίκουρων εισαγγελέων Διαφθοράς, πλην όμως δεν διακρίνει δόλο στις ενέργειες των παραπάνω αναφερομένων εισαγγελέων, ώστε να στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα…
                       ------------------------
Υ.Γ.
Και άλλες φορές έχουμε ξαναγράψει ότι η εφημερίδα «Η ΑΠΟΨΗ» προφανώς με τη δημοσιογράφο Δικαστικού Πωλίνα Βασιλοπούλου έχει εξαιρετικό και αξιόπιστο ρεπορτάζ, άλλωστε ο Παπαγγελόπουλος στη τελευταία προ ημερών ομιλία – απολογία του στη Βουλή καταφέρθηκε κατά του εκδότη της, Βίκτωρα Μητρόπουλου, γεγονός πού σηματοδοτεί και αποδεικνύει πόσο οι αποκαλύψεις των, τον…καίνε…!!!
Διαβάστε ΕΔΩ: 
ΕΔΩ:

καί ΕΔΩ:

2 σχόλια:

  1. Να ανοιχτούν τα τηλέφωνα, τόσο το κινητό τού Παπαγγελόπουλου, όσο καί το συμβατικό τού υπουργείου γιά να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες Ρασπούτιν-Τουλουπακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα, ο θρασύδειλος Ρασπούτιν δεν είπε στη βουλή στις 21-2-2018, ότι θα προτείνει ο ίδιος προκαταρτική καί τώρα αυτός δεν τη ψηφίζει όπως καί ο φασουλής αρχηγός του.; Γιατί τώρα φοβάτε;
    Τρέμουν οι φασουλήδες τις αποκαλύψεις των μαρτύρων και με νομικά τερτίπα προσπαθούν να τις αποφύγουν... Γιά να δούμε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή