Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΣΑΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο κ. ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ και (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ) ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΤΗΝ... ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ…!!!

…ΟΠΩΣ και ΤΗΣ «ΑΔΟΛΗΣ» κας ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΤΟΥΡΓΟΣ…!!!
Το έχουμε ξαναγράψει θα το γράψουμε για ακόμη μία φορά.
Ο Ρασπούτιν, αν τελικά αποδειχθεί η ενοχή του στη σκευωρία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, θα πρέπει να δικασθεί για «εσχάτη προδοσία» σύμφωνα με το άρθρο 134& 2 του Π.Κ. πού προβλέπει ισόβια ή  πρόσκαιρη κάθειρξη, δεδομένου ότι:
 «Όποιος με σφετερισμό της ιδιότητας του, ως οργάνου του Κράτους επιχείρησε να αλλοιωθούν θεμελιώδεις Θεσμοί του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, όπως η Διάκριση των Εξουσιών και η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης»….!!!
********
Ταύτα αναφέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη μήνυση και έγκληση πού κατέθεσε εις βάρος του…
********
Μάλιστα δε, 3-4 μήνες μετά, εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου ο υπ΄αρ΄ένα (1) Συνταγματολόγος, το προχώρησε περαιτέρω και  όμίλησε για «επίταση δόλου», εκ μέρους των σκευωρών, όπου μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και τον Τσίπρα,  τον επονομαζόμενο και «φασουλή», ή κατά Πρετεντέρη «Ρούλη», μια και περιφέρει σαν μακέτα, το σεπτόν πολιτικό του  σκήνωμα, εκστομίζοντας ανοησίες, ελληνικούρες και αγραμματοσύνες.
********
Έτσι λοιπόν και προ του φόβου της καταδίκης ο Ρασπούτιν, τις τελευταίες ημέρες της «Πομπηϊας» του, ενεργώντας σαν «νταβατζής» της δεκαετίας του 50΄, απέσυρε διάταξη που επέτρεπε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς να λαμβάνει υπόψη στοιχεία από παρανόμως κτηθείσες συνομιλίες, έγγραφα και οπτικό υλικό.
********  
Μία Διάταξη την οποία ο ίδιος είχε φέρει το… 2015…!!!
(Αρθρο 65 Νόμος 4356/2015)
********
Πίστευαν τότε τα αυταπατημένα και τρωτά υποκείμενα, ότι με τη μέθοδο των παρανόμως κτηθέντων συνομιλιών και εγγράφων θα μπορούσαν εύκολα να ενοχοποιήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ως ενεχόμενους στη «λίστα Λαγκάρντ» στην «Εξεταστική για την Υγεία» και στην υπόθεση ΚΕΛΠΝΟ.
******** 
Το κρίσιμο στοιχείο ήταν ότι όποιος είχε στη διάθεσή του ένα τέτοιο υλικό δεν θα διωκόταν κακουργηματικά και έτσι θα άνοιγαν τα στόματα.
********
Τα πολιτικά και ανθρώπινα «τσουτσέκια», ΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ και πάλι, δε βρήκαν απολύτως…ΤΙΠΟΤΑ…!!!
********
 Και τώρα…
********
Τη διάταξη πού έφεραν με επικεφαλής τον «Νταβατζή» της Δικαιοσύνης (κο Μίμη) και τον συνήγορο των τρομοκρατών Υπουργό επί της Δικαιοσύνης στη κυβερνητική λεχριτοκομπανία των κατσαπλιάδων (κο Καλογήρου), τη καταργούν 5 ημέρες πρίν από τις εκλογές του Ιουλίου 2019.
********
Τρέμουν τις αποκαλύψεις με μαρτυρίες από το αποδεικτικό υλικό, (πού οί ίδιοι είχαν ψηφίσει το Δεκέμβριο του 2015), διότι είναι ΕΝΟΧΟΙ, και η καταδίκη τους βεβαία.
********
Δεν σηκώνει η «καμπούρα» τους το βάρος της ποινής, με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη, πού αποσκοπούσε στην αλλαγή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, με τη κατάργηση της διάκρισης των Εξουσιών και συγκεκριμένα με τη κατάργηση και υποταγή της Δικαιοσύνης στην υπηρεσία κατσαπλιάδων με τη βοήθεια «γενίτσαρων» για τη καρέκλα της εξουσίας, αλλά και με οικονομικά ανταλλάγματα, πού με τη νέα διάταξη --5 ημέρες πριν τις εκλογές—δεν μπορούν να αποκαλυφθούν.
********
Ο κος Μίμης, ο «Νταβατζής», κάνει κατσαπλιάδικο ρεσάλτο στη Δικαιοσύνη για να δώσει «ασυλία» στον εαυτόν του και την…«Άδολη» Τουλουπάκη.
*******
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Γιατί η Κυβέρνηση και ο γιατρός (άκουσον-άκουσον, αντί Δικηγόρου) Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, δεν καταθέτουν διάταξη-τροπολογία για επαναφορά του (Αρθρου 65 Νόμος 4356/2015), επ΄ευκαιρία της αναθεώρησης του Π.Κ.καί Κ.Π.Δ.;;;;
********
Να θυμίσουμε ότι ο «νταβατζής» της Δικαιοσύνης κος Μίμης τη δική του τροπολογία την έφερε «σφήνα» στο νομοσχέδιο για την «επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα… ομόφυλα ζευγάρια»…!!!
********
Και με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πλανάται το φάντασμα του «Νταβατζή» κου Μίμη στην Δικαιοσύνη.;;;
********
«Για να πάμε μπροστά και να προστατεύσουμε Θεσμούς-Δημοκρατία-Πολίτευμα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλείσουμε τις "ανωμαλίες και διαφορές", του... παρελθόντος»…!!!
                   -----------------
Πηγή της είδησης και οχι το κείμενο, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

1 σχόλιο: