Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ» ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ… ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ…!!!

ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ –ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΒΙΑΙΑΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ—ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…!!!

Πού ακούστηκε ο κυριότερος μάρτυρας –κουκουλοφόρος βέβαια—Μάξιμος Σαράφης στον οποίον στηρίχτηκε η κατηγορία της εγκληματικής συμμορίας του Συριζα με εκτελεστικούς βραχίονες τον σεσημασμένο συνομώτη Παππαγγελόπουλο και την Τουλουπάκη για να σπιλωθούν 10 πολιτικά πρόσωπα (αντίπαλοι του φασουλή τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα), προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, να έχει λιποτακτήσει από την εξεταστική και να τρέμει να εξομολογηθεί…την αλήθεια του…!!!

Το ίδιο και το άλλο υποκείμενο με το ψευδόμενο Αικατερίνη Καλέση….
«Συνήγοροι» δε αμφοτέρων των υποκειμένων ο Τσίπρας και το κοινοβουλευτικό του κατσαπλιάδικο λεχριταριό, απόδειξη ότι είναι συμμέτοχος στην ίδια… συμμορία…!!!
********
Άλλο αν με τη άποψη «γεροπετρωμένων» νομικών συμβουλών, δεν περιελήφθη το όνομά του ίδιου τού Τσίπρα στην Επιτροπή της Βουλής…
********
Μακάρι να διαψευστούμε για τις «γεροπετρωμένες» νομικές και πολιτικές συμβουλές τού συγκεκριμένου Υπουργού, μακάρι να μην αποβεί ο «μοιραίος» για τη Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
********
Από τα βάθη της καρδιάς μας το απευχόμαστε… Αλίμονο…!!!
********
Πάντως  είναι απορίας άξιον γιατί ψάχνουν ακόμη τον «κουκουλοφόρο» και προστατευόμενο από την Αστυνομία μάρτυρα Σαράφη, παρά το ένταλμα βιαίας προσαγωγής.
********
Τι στην ευχή τούς έφυγε για το Εξωτερικό μέσα από τα χέρια τους…;;;
********
Το ίδιο θα συμβεί και με τη…Καλέση…;;;
********
 Εκτός και αν κρύβονται σε «υπεράνω πάσης υποψίας χώρο», όπως είναι η Κουμουδούρου ή ακόμη η οικία της Αξιότιμης κας Τουλουπάκη…
             ---------------------

8 σχόλια:

  1. Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι τσιπραίοι αφού τα ονόματα των κουκουλοφόρων και δηθεν προστατευόμενων μαρτύρων είναι γνωστα εδώ καί ένα χρόνο. Είναι ο φιλιστωρ Δεστεμπασίδης καί η Μαρία Μαραγγελη. Έχουν κατονομαστεί απο τον Μανιαδάκη καί τα ονοματάκια τους εχουν γραφτεί σε εφημεριδες και ιστοσελίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως υπευθυνο ειναι το κρατος (μεσώ της αστυνομιας) που διακριτικα δεν φρουρητω.
    Ειναι δυνατον να πιστευαν πως ο άνθρωπος κλειδι που κτίστηκε ολη η σκευωρία θα καθοταν στην ελλαδα; αυτος μπορει να εχει φυγει την επομενη ημερα των εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφάρι, τον υπουργό που φωτογραφίζεις τον συζητάνε καί άλλοι θά είναι κρίμα να έχεις δίκαιο.
    φοβάμαι, ούτε εγώ θέλω να βγείς αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It's awesome in favor of me to have a web site, which is helpful designed for my know-how. thanks admin
    스포츠토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή