Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η «ΛΕΧΡΙΤΟΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!

ΣΤΡΑΤΟΣ -- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ...!!!

Σκεφθείτε το μακάβριο καί εφιαλτικό σενάριο, να ήταν Κυβέρνηση ο Τσίπρας ο «φασουλής» με το άπλυτο καί κατσαπλιάδικο αποκρουστικό λεχριταριό του.
 Ε, γιά χατήρι της αριστερής ιδεοληψίας περί «ανοιχτών συνόρων» αλλά καί όλων των εγκληματικών συμμοριών (Μ.Κ.Ο.), πού  «υπερασπίζονται» τα δικαιώματα των λαθραίων αλλοδαπών που επιθυμούν να μπουν παράνομα στη Πατρίδα μας, θα είχαν παραδώσει τη Χώρα στο έλεος των λαθρο-εποικιστών και στις ορέξεις τού Ερντογάν για αποδυνάμωση της Ελλάδος, πού αποτελεί διακαή του πόθο και διαρκή του επιδίωξη.

Τά πάντα ξεκίνησαν το Μάρτιο τού 2016 επί Κυβερνήσεως τού «αλήστου μνήμης» φασουλή Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν άνοιξε τη στρόφιγγα των συνόρων με την Τασούλα Χριστοδουλοπούλου, (σύζυγο τού «ευτυχούς και δοξασμένου» πολιτικού ανδρός ονόματι Θοδωρή Δρίτσα), και μπήκαν στην Ελλάδα… 1 εκατ. Λαθραίοι…!!!
********
Στις 20 Μαρτίου 2016 λοιπόν και αφού οι Γερμανοί πήραν –μετα από αυστηρή διαλογή--, όσους μετανάστες ήθελαν για φτηνά εργατικά χέρια, έκαναν συμφωνία με τη Τουρκία έναντι 6 δις ευρώ να αποτραπεί, περαιτέρω το άνοιγμα νέων θαλάσσιων ή χερσαίων οδών παράνομης μετανάστευσης από την Τουρκία προς την ΕΕ και θα συνεργασθεί εν προκειμένω με τις γειτονικές χώρες καθώς και με την ΕΕ».
********
Έτσι λοιπόν, στη συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας, μεταξύ άλλων περιελήφθη η εξής απαραίτητη προϋπόθεση:
********   
«Όλοι οι νέοι παράτυποι μετανάστες που φθάνουν στα ελληνικά νησιά μέσω Τουρκίας από τις 20 Μαρτίου 2016 και έπειτα θα επιστρέφονται σε αυτήν… Οι μετανάστες που δεν αιτούνται άσυλο ή η αίτηση των οποίων κρίνεται αβάσιμη ή απαράδεκτη βάσει της ως άνω οδηγίας θα επιστρέφονται στην Τουρκία»…
********
Όμως όλη αυτή η διαδικασία, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα γιατί ο Τσίπρας και το κατσαπλιάδικο λεχριταριό του στην ουσία συνέχισε να «κλείνει» το μάτι στις συμμορίες των διακινητών να φέρνουν κι άλλους λαθραίους στην Ελλάδα.
********
Και όχι μόνον αυτό, αλλά με στημένες Επιτροπές Ασύλου και διαδικασίες που δεν τελειώνουν ποτέ, με δικηγόρους του εγκληματικού αυτού μηχανισμού, που ενημέρωναν –σχεδόν υποχρέωναν– όποιον έμπαινε στην Ελλάδα να υποβάλει αίτηση ασύλου, και υπερεξουσίες που αναγνώρισε στις ΜΚΟ φθάσαμε στο σημείο να μην απορρίπτεται σχεδόν… καμία αίτηση…!!!
******** 
Απόδειξη το γεγονός ότι αυτά τα 3,5 χρόνια που ισχύει η Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, ενώ έχουν περάσει στην Ελλάδα πάνω από 1,5 εκατομμύριο αλλοδαποί, να έχουμε επιστρέψει στην Τουρκία μόνο περίπου… 1.800 άτομα….!!!
********
Έτσι λοιπόν έστειλαν το μήνυμα στον Ερντογάν ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να περιορίσει τις ροές, όπως ανέλαβε υποχρέωση με τη… Δήλωση….!!!
********
Τι σημαίνουν όλα αυτά;
********
Ότι το πρόβλημα δεν είναι της Ευρώπης αλλά καθαρά Ελληνικό…
********
Γιατί;;;
********
Γιατί, η Ευρώπη, (βλέποντας ότι πολιτική της Ελλάδας επί Τσίπρα ήταν «Ελάτε όλοι, ανοίξαμε και σας περιμένουμε»), πήρε τα μέτρα της, έβαλε φράχτες και προσπάθησε να προστατέψει η κάθε Χώρα τα δικά της συμφέροντα, όπως αυτή τα εννοεί.
********
Άρα, η καραμέλα που μασούν και αναμασούν διάφοροι, πολιτικοί και δημοσιογράφοι Της ΑΥΤΑΠΑΤΗΜΈΝΗΣ αριστεράς, ότι η Ευρώπη δεν κάνει τίποτα και ότι το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό, είναι άλλη μια Τσιπροσυριζαίϊκη  επιχείρηση εξαπάτησης του κόσμου.
******** 
Η Ευρώπη έκανε τη Δήλωση ΕΕ-Τουρκίας και πλήρωσε έξι δισ. εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου, και η Ελλάδα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της να μη λειτουργήσει η Δήλωση, να μην επιστρέφει σχεδόν κανείς στην Τουρκία και να συνεχίσουν να έρχονται παράνομα αλλοδαποί στην Ελλάδα.
********
Να είμαστε δίκαιοι και να μη μας φταίνει όλο οι ξένοι για τις Εθνικές μας συμφορές.
********
Δεν μάς έχουν πάρει στη πλάτη τους νταβατζηλίκι, για να πληρώνουν τις δικές μας ασυγχώρητες ΜΑΛΑΚΙΕΣ να ψηφίσουμε το 2015 τον Τσίπρα για….Πρωθυπουργό…!!!
********
Φαντασθείτε ότι μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, με «σοφία και αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο», επιλέξαμε…Τσίπρα…!!!
********
Έ, όχι πάντα να μας φταίνε οι Ευρωπαίοι και οι ξένοι και έμείς…ποτέ…;;;
********
Όλες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ στη ζωή πληρώνονται…
            ------------------

15 σχόλια:

  1. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας η Παναγία βοηθάει από τα χειρότερα!!!
    Αυτός ο σοφός λαός έστειλε στην κυβέρνηση την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΗΤΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ!!
    Όποιος δεν το βλέπει αιτία της σχιζοφρένειας η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε στο "σωτήριο" έτος 2020, Απρίλιος μήνας.
    Οι διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο μεταναστευτικό είναι η εξής:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φύση(εξ αρχής, από τότε που ιδρύθηκε) και θέση υπέρ της λαθρομετανάστευσης, μάλιστα για το ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα όλοι αυτοί, "πρόσφυγες", ακόμα και αν είναι ο αιμοσταγής Κεμάλ Ατατούρκ ή ο Τσεγκινς Χαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά υπέρ της ανεξιθρησκείας, είναι φανερά υπέρ των μουσουλμάνων και αθέων ως δεξαμενές μελλοντικών ψήφων.
    Η ΝΔ ήταν φύση εναντίον της μαζικής μετανάστευσης και υπέρ της μερικής ενσωμάτωσης μεταναστών στην ελληνική κοινωνία(όχι μαζικά, με ποσόστωση) και πάντως διάχυση σε όλη την Ευρώπη, με αναλογικό τρόπο. Η σημερινή ΝΔ έχει μετατοπιστεί από την πρότερη θέση της. Η σημερινή ΝΔ είναι υπέρ μια πολυ-πολιτισμικής κοινωνία. Οι αποφάσεις της ¨Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ¨ και η θέση της Ε.Ε. για την μετανάστευση(δυστυχώς είναι υπέρ της αναλογικής διασποράς και ενσωμάτωσης στους λαούς της Ευρώπης)είναι για την ΝΔ "νόμος". Ο Βίκτορ Όρμπαν είναι για την ΝΔ κατακριτέο παράδειγμα στην σημερινή ΝΔ. Ενώ στην παλιά ΝΔ ο πατριώτης Γρίβας Διγενής ήταν αυτός που έσωσε τον ελληνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο, από τους κομιτατζήδες Βουλγάρους και από τους μουσουλμάνους εισβολείς Τούρκους. Η ΝΔ ήταν και είναι πάντα υπέρ της ανεξιθρησκείας, πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια που στα σχολεία της Θράκης διδάσκονται τα τούρκικα ως δεύτερη γλώσσα στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από εποχή ακόμα Γιαννάκου και Καλού. Επίσης, είναι πρωτοφανές πως, ούτε η Συριζα αλλά ούτε πολύ περισσότερο η ΝΔ δεν διαφωνούν να εκλέγονται και όχι να διορίζονται οι μουφτήδες. Ο Σύριζα προχωρά και ένα βήμα παραπέρα(¨προοδευτικοί" γαρ- εμείς που διαφωνούμε είμαστε οπισθοδρομικοί και σκοταδιστές για τους Συριζαίους), θέλει προαιρετική Σαρία σε περιοχές με έντονο μουσουλμανικό πληθυσμό, όπως η Θράκη.

    Τόσο η ΝΔ όσο και το ΣΥριζα εφαρμόζουν την συμφωνία του Μαρακές-Μαρόκο "για μόνιμη και νόμιμη μετανάστευση-με όρους(την οποία ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εφαρμόζει κατά γράμμα η ΝΔ).
    Ένα κοινό σημείο. Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με το τουρκικό προξενείο που διαδραμάτιζε φανερά το ρόλο του πράκτορα των τουρκικών συμφερόντων σε βάρος της Ελλάδος.
    Δέχομαι και τον αντίλογο, αν κάνω λάθος, που νομίζω πως δεν κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαμαρα θα λεμε και θα κλαιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΛΗ ΦΥΓΕ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία πες ποιος να έρθει ο Βελόπουλος...η Χρυσή Αυγή...
      Τη ντρέπεσαι μωρέ ....

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η «ΛΕΧΡΙΤΟΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ....Ε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠ.Προσωπικό
    @thanasis_sp
    σχόλια 3 προτάσεις ακόλουθοι 0 ακολουθεί 0
    This user's activity is private

    Βρείτε άλλα ενδιαφέροντα άτομα »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. iridon χρηστος • 5 λεπτά πριν
    Αν κάποιος δεν έχει σχέση με την Εκκλησία είσαι εσύ συκοφάντη, και κυρίως με το Θεό.
    Έχεις καταπατήσει πολλάκις τον όρκο σου και ουδεμία ευθύνη θα φέρω για ό,τι σου συμβεί.
    Μήπως εσύ είσαι μεθυσμένος;;; Πού τα είδες τα 2 Άγιο Βήμα που για σένα είναι Σατανικό Βήμα;;; Προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
    ΣΧΗΣΜΑ = ΣΧΙΣΜΑ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ = ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 토토
    스포츠중계
    Write more, thats all I have to say. Literally, iit seems aas though yyou relied on the video to make your point. You obviopusly know what youre talking about, why throw aaway your intelligence oon just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening too read?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 토토사이트
    먹튀검증


    Your style is really unique in comparison to other people I have read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site.|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a appropriate deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided shiny clear concept

    토토
    배트맨토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή