Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.."ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ"..

"ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ".....

Ο Συνταγματάρχης ε.α. Σπύρος Σταματόπουλος π. Υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑΟΣ Πρώην Γραμματέας Οργανωτικού, Γραμματέας ΟΚΕ Εθνικής Αμύνης και Εκλεγμένο Μέλος Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. με αφορμη τις οβιδιακές μεταμορφώσεις Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Αυτιά απέστειλε επιστολή - καταπέλτη κατά Καρατζαφέρη , όπου μεταξύ άλλων γράφει:
Είναι εμφανές πλέον ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπήρξε όχι το ανάχωμα στην επέκταση και επικράτηση της παγκοσμιοποίησης στην πατρίδα μας, αλλά ανάχωμα στην επέκταση του πατριωτισμού και της υγιούς πατριωτικής έκφρασης στην Ελλάδα.

Ας μας πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ από πότε ο ΛΑΟΣ είναι κομμάτι της ΝΔ;
Από πότε ο ΛΑΟΣ έπαψε να εναντιώνεται στον διπολισμό και την οικογενειοκρατία;

Από πότε ο ΛΑΟΣ ανήκει στην «κεντροδεξιά παράταξη» και όχι στην υπηρεσία του Έθνους;
Από πότε ο ΛΑΟΣ συμπνέει με τους κατεστημένους κομματικούς σχηματισμούς, υπεύθυνους για την οικονομική, ηθική, πολιτική και πνευματική χρεοκοπία της Ελλάδος, οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα πλέον παρά το τελειωτικό χτύπημα για την παράδοση της Ελλάδος στην παγκοσμιοποίηση.

Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος για την απόφασή μου να πάψω να συμπορεύομαι με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και να παραιτηθώ.
Η δικαίωση όμως αυτή δε σημαίνει και ότι με ευχαριστεί.
Λυπάμαι που για μια ακόμη φορά ο πατριωτικός χώρος, ο χώρος των αδέσμευτων Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουμε και οραματιζόμαστε μια Ελλάδα για τους Έλληνες, έχει αναγκαστεί να αναβάλλει επ’ολίγον την ανάδειξή του.
Δεν φοβόμαστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να κάνουμε γνωστή την άποψή μας.

Απαξιώνουμε πλήρως τον κο Καρατζαφέρη και επ’ουδενί θεωρούμε ότι εκπροσωπεί την πατριωτική φωνή η οποία εκφράζει όλους όσους επιθυμούν την ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Περισσότερα στο :

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/04/blog-post_7848.html
Για τον "Βίο και Πολιτεία" ΛΑΟΣ και στελεχών του εδώ:

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/04/blog-post_4093.html http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/04/blog-post_2914.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου