Κυριακή 11 Απριλίου 2010

H NEA ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!


"ΕΣΕΙΣ (Η.Π.Α.) ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΕΜΕΙΣ (ΡΩΣΙΑ) ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ"....

Γράφει ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Σήμερα θα... "διακινδυνεύσουμε" και θα σας κάνουμε σαφή υπόδειξη.
Είναι τουλάχιστον ..αμαρτία να ασχολείται κάποιος με την πολιτικη και να μην διαβάσει το κείμενο που παραθέτουμε , όπως μας το απέστειλε το φιλικό μας "Ρεσάλτο".
Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τι γίνεται στην Χώρα του , άν δεν γνωρίζει τι γίνεται στο Παγκόσμιο χάρτη με τις διεθνείς ανακατατάξεις και τις νέες "διανομές" τύπου Γιάλτας που έχουν συμφωνήσει Η.Π.Α.- ΡΩΣΙΑ....
Στις 6 και 7 Ιούλη 2009 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του νέου καλού μαύρου προέδρου στη Μόσχα.
Κατά την επίσκεψη αυτή, ο Ομπάμα συναντήθηκε την πρώτη μέρα με τον Μεντβέντεφ στο Κρεμλίνο και την δεύτερη με τον Πούτιν στη ντάτσα του στο Νόβο Ογκαρίοβο, έξω από τη Μόσχα.
Οποιοσδήποτε παραλληλισμός με την επίσκεψη των Ρούσβελτ-Τσόρτσιλ στη ντάτσα του Στάλιν στη Γιάλτα, θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς συμπτωματικός.
Αν και οι δηλώσεις των ηγετών κινήθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στα πλαίσια των διπλωματικών εντυπώσεων και αναφέρθηκαν σε «συζητήσεις» (και όχι όπως θα ήταν σωστότερο να αναφερθεί: «συμφωνίες») πάνω σε όλα τα θέματα που αφορούν τα σημεία τριβής των αμερικανορωσικών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του λεγόμενου «μετασοβιετικού χώρου» δηλαδή των χωρών που προηγουμένως ήταν ενταγμένες ή στη σφαίρα επιρροής της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ τώρα δηλώνουν διατεθειμένες ή εντάσσονται στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει να προσεχθεί το εξής:
Πλήρες κείμενο εδω:
Στο ΡΕΣΑΛΤΟ που κυκλοφορεί: Τεύχος-48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου