Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ--ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 7--6 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΚΙΚΙΛΙΑ--ΔΡΑΚΟ--ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.!
 
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε από την συνέντευξη Σαμαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Εκεί ο Αρχηγός της Ν.Δ., επέβαλε την δική του πολιτική "ατζέντα", με το δίλημμα Μνημόνιο--Αντιμνημόνιο, ως διακύβευμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μετά ακολούθησαν ή μάλλον εσύρθησαν τα κόμματα της αριστεράς...
Είχε βέβαια προηγηθεί ένα άλλο "ρίσκο", η προσωπική του απόφαση --κόντρα στην πλειψηφία των στελεχών της Ν.Δ.-- να καταψηφίσει το Μνημόνιο.!
Άν κανείς γυρίσει στην προηγούμενη ημέρα της παρουσίας Σαμαρά στην ΔΕΘ, θα δεί ότι η Ν.Δ., ήταν σε --δημοσκοπικό τουλάχιστον επίπεδο--, σε απογοητευτική θέση.
Ο Σαμαράς και μόνον ο Σαμαράς, με την πολιτική του "μαγκιά" και διορατικότητα, κόντρα στις λυσασμένες και "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., έφερε την ολική ανατροπή.!
* -- Πήρε τον Κικίλια από το 10%, και όταν δημοσιογραφικά "λαμόγια" και "σαπρόφυτα",κορυβαντιούσαν εις βάρος του και προεξοφλούσαν την πλήρη αποτυχία του, τον έβαλε προς έκπληξη όλων, στον δεύτερο γύρο.
* -- Όταν ο Δράκος ξεκίνησε στην Πελοπόννησο, ήταν 30 μονάδες πίσω από τον Τατούλη και σήμερα τον ισοφάρισε, έχοντας βέβαια τις περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσει στο δεύτερο γύρο.
* -- Στον Πειραιά, ο Μιχαλολιάκος, με κατάθεση υποψηφιότητος πρό δύο μηνών, εθεωρείτο τρίτος και σε απόσταση20 μονάδων από τον Μαντούβαλο, τον οποίον δαιμονιωδώς πρόβαλαν ως πρώτο φαβορί.
Σήμερα το...φαβορί τους είναι εκτός και ο Μιχαλολιάκος, διεκδικεί επίσης με μεγάλες πιθανότητες τον Πειραιά στον δεύτερο γύρο.
* -- Το Πασοκ, όταν ξεκίνησε η Προεκλογική περίοδος στις 13 Περιφέρειες ήταν βέβαιο, ότι θα κέρδιζε τις 10.
Σήμερα και στον πρώτο γύρο η Ν.Δ., προηγείται με 7-6, στις Περιφέρειες
* Τό σπουδαιότερο εκμηδένισε το ποσοστό της διαφοράς που τον χώριζε από το Πασόκ, υποχρεωνοντάς το να χάσει 10 ποσοστιαίες μονάδες.!
Πρώτα συρρικνώνεις τον αντιπαλό σου και μετά τον κερδίζεις, με το τελειωτικό κτύπημα..
Ο Σαμαράς απέδειξε σε λογότερο από 1 χρόνο, ότι είναι είναι δύναμη Ελπίδας, γιά το αύριο της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου