Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

O ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ Ν.Δ., ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ...

Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ β! ΓΥΡΟ ΜΟΛΙΣ 35%.!
 
Μόνο αποτυχία δεν ήταν, η Υποψηφιότητα Κικίλια...
Τουναντίον υπήρξε απόλυτα επιτυχής.
Τό μέγεθος της επιτυχίας προκύπτει από το γεγονός, ότι με την ανακοίνωση της Υποψηφιοτητός του, όλες οι "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των Μ.Μ.Ε., έπεσαν επάνω του να τον κατασπαράξουν.
Ενώ παντού και πάντα φωνάζουν γιά την ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην περίπτωση Κικίλια, παρά το γεγονός ότι τα νιάτα του συνοδευόντουσαν και από επιστημονική γνώση, αλλά και από Αυτοδιοικητική εμπειρία, άρχισαν να φωνάζουν ότι δεν είχε την απαιτούμενη...εμπειρία...
"Ενορχηστρωμένη" και "κατευθυνόμενη" προπαγάνδα με την... απαραίτητη συμβολή των εταιριών δημοσκοπήσεων, ανέλαβαν έργο να κάψουν την Υποψηφιοτητά του.
Του έδιναν στην αρχή ποσοστό 10%, και στοιχημάτιζαν με.. "αποκλειστικότητες" ότι δεν θα μπεί καν στον δεύτερο γύρο.!
Όμως και στον δεύτερο γύρο μπήκε και κατέγραψε ποσοστό του 48%.!
Αρκεί να σκεφθείτε ότι στις περασμένες εκλογές ο Ντινόπουλος της Ν.Δ.ακόμη και με τις ψήφους του ΛΑΟΣ, απέναντι στην Φώφη Γεννηματά, μετά κόπου και βίας έλαβε ποσοστό...35%.!
Υ.Γ.
Στις τελευταίες δε Εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ είχε ποσοσοτό 46%, έναντι 28% της Ν.Δ.

1 σχόλιο:


  1. Thank you for your outstanding article.Thank you for your outstanding article.Thanks in support of sharing such a good opinion, paragraph is nice, that why i have read it fully.Very Nice Blog I like the way you explained these things. I hope your future article will help me further. It was interesting and informative.Visit My profile wheelspinner-yes-or-no-wheel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή