Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ.!!!

ΜΕΧΡΙ και ΤΑΞΙΔΙΑ "ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Αχμέτ Μοαβία ΑΠΟ ΤΟ... ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ...!!!


Νέα στοιχεία στο φως γιά τον άθλιο ρόλο της "Κυβέρνησης του Γιώργου" γιά την ..."μεταφορά" τους από Κρήτη σε Αθήνα, φέρνει στο φώς, με αδιάσειστα στοιχεία η Ν.Δ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε γράφει:
«Έως τώρα γνωρίζαμε ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης.
Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση.
Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Επιπλέον:
Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες.
Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδ
ιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».

Επισυνάπτεται η απόφαση επιχορήγησης του ΥΠ.ΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου