Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ-- ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ--ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ... ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΗ, ΕΠΛΕΨΕ ΤΟ... ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ...!!!

Φορώντας ένα κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι και άσπρο  παντελόνι, ο π.Πρωθυπουργός χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για τα εγκληματικά λάθη του που έριξαν τη χώρα στα βράχια μίλησε λες και έχει... σταματήσει γι' αυτόν ο χρόνος...!!!

Μιλώντας  στο 14ο Συμπόσιο της Σύμης που γίνεται στη Σάμο επιβεβαίωσε με όσα ισχυρίστηκε ότι θέλει με κάθε τρόπο να μείνει (πολιτικά) ζωντανός.  
Μπροστά στους σοσιαλιστές συντρόφους του επιχείρησε την αγιοποίησή του ανακαλύπτοντας πολιτικές ελίτ που του έκαναν πόλεμο
Ποιος; 
Ο πρίγκιπας της πολιτικής ζωής και... κληρονόμος της πρωθυπουργίας από παππού και πατέρα.
Χαρακτηριστικά είπε ο  Παπανδρέου: 
«Δεν μας έδωσαν χρόνο οι αγορές και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πολιτική ελίτ της χώρας, που συχνά ήταν σε σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο, δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της χώρας για να βγει από τα οικονομικά αδιέξοδα».
Για άλλη μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε τα θλιβερά σχόλιά του σε βάρος της Ελλάδας, που δημιούργησαν το υπόβαθρο της μνημονιακής πολιτικής ισχυριζόμενος ότι, όταν ανέλαβε το 2009 την πρωθυπουργία, είχε ένα όραμα για μια διαφορετική Ελλάδα.
 «Είδαμε», ανέφερε, «την ανάγκη να προωθήσουμε μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, γιατί ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά ήταν και μια χώρα όπου επικρατούσε η κακοδιαχείριση. 
Ηταν ένα κράτος χωρίς διάφανη λειτουργία και με μια πολιτική ελίτ, που συχνά ήταν σε μια σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο που δεν ήθελε στην Ελλάδα αλλαγές, δικαιοσύνη, ισότητα και να αναπτυχθούν οι πραγματικές δυνατότητες που έχει η χώρα και οι πολίτες της».
Δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να παραχαράξει την πραγματικότητα δηλώνοντας... υπερήφανος γιατί με την πολιτική του εμπόδισε τη χώρα από την έξοδο από το ευρώ και απέφυγε τη χρεοκοπία, ενώ δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να υπεραμυνθεί της πρότασής του για... δημοψήφισμα...!!!
Δημοκρατια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου