Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ Ρέ ΠΟΥΣ..ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ»...;;;

ΓΙΑ «ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ-ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ καί ΑΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ»  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ REAL NEWS . , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...!!!

Ο Β. Μεϊμαράκης έκανε επίθεση  στο Νίκο Χατζηνικολάου, εκδότη της εφημερίδας Real News η οποία αποκάλυψε τις καταθέσεις οι οποίες εμπλέκουν τον ίδιο και τους  Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.
«Αναλαμβάνεις ρε πούσ... την ευθύνη ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις;», 
αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής...

Ο κ. Μεϊμαράκης επέμεινε ότι είναι καθαρός, μιλώντας σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, σημειώνοντας πως οι αρμόδιες υπηρεσίες ήδη τον έχουν ελέγξει και δεν έχουν βρει το παραμικρό.
                              -- *********--
Πρόκειται για «αλήτικη, μαφιόζικη κι εκβιαστική επίθεση εναντίον μου»,είπε ο κ. Μεϊμαράκης και αναρωτήθηκε για την σκοπιμότητα που εξυπηρετούν όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια και τα σχετικά δημοσιεύματα.
                               -- *********--

Επισήμανε ότι στόχος της επίθεσης «δεν είναι ο Μεϊμαράκης αλλά ο θεσμός του Προέδρου της Βουλής» ενώ σε ερώτηση για το αν πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται κρύβεται το «λόμπι της δραχμής» εξήγησε ότι:
                           -- *********--
«Το κουστούμι του Προέδρου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω».
                   -- *********--
Σε έντονο ύφος ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: 
                -- *********--
«Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για την αρένα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί στην αρένα για να λάμψει η αλήθεια» και συμπλήρωσε με νόημα: 
            -- *********--
«Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω αμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα», υπαινισσόμενος ότι δεν αποκλείεται να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Βουλής.

4 σχόλια:

  1. Πάντα πίστευα ότι ο Χατζηνικολάου ήταν το αγαπημένο παιδί της Νέας Δημοκρατίας ...

    Τώρα τι έγινε και αλλαξε ρότα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν, ρε κουτσαβάκη ψευτόμαγκα, σου βαστάει να κάνεις λεονταρισμούς, αντί να πετάξεις (μόνο) το κοστούμι του προέδρου της βουλής και να ... μιλάς για... παντελόνια όπως λες, καλύτερα να πετάξεις την βουλευτική σου ασυλία, δηλαδή να παραιτηθείς (και) από βουλευτής και να αναμετρηθείς σαν ίσος προς ίσο ενώπιον των δικαστηρίων με τον Χατζηνικολάου. Τολμάς έτσι στα ίσα ρε παλληκάρι -αντί να βρίζεις τον άλλο από τη βουλή με την άνεση που σου παρέχει η βουλευτική σου ασυλία; Εγώ μόνο έτσι θαυμάζω τα παλληκάρια, τους άλλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε υποστηριχτή του Real αντρα της δημοσιογραφίας του...Νικολάκη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !
    ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!. ΘΕΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ Ε ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΟΜΟ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή