Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«ΡΟΖ» ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΚΟΡΕΣΤΗ» ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ και ΤΑ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ...!!!

ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ «ΑΠΛΥΤΑ» ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Η... ΛΕΒΙΝΣΚΙ...!!!

Η γυναίκα που ως νεαρή μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο το 1998 κόντεψε να γίνει η αιτία για να χάσει ο τότε Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, το αξίωμά του,  αποφάσισε ότι ο π. Πλανητάρχης δεν έχει τιμωρηθεί αρκετά για την «ανάρμοστη» σχέση τους,

και φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα «πολλά υποσχόμενο» πόνημα που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12... εκατομμύρια δολάρια....!!!
                     -- *********--
Στο ροζ ανάγνωσμα, το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ανάρπαστο, η Λεβίνσκι σκοπεύει να περιγράψει τις ερωτικές της επαφές με τον Μπιλ Κλίντον, την «ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου» όπως αναφέρει ένας φίλος της Λεβίνσκι στο National Enquirer. 
                   -- *********-- 
Αναμένεται επίσης να μιλήσει και για την «μυστική» της... έκτρωση...!!!
                    -- *********-- 
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι φίλοι της, η Λεβίνσκι δεν θα παραλείψει να αναλύσει και τους τρόπους με τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον αναφερόταν στην σύζυγό του Χίλαρι, περιγράφοντάς την ως ψυχρή (για την ακρίβεια η λέξη που χρησιμοποιείται είναι «κρυόκολη…) καθώς και το πώς αστειευόταν για «την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή».
                    -- *********-- 
Μετά από τόσα ροζ πολιτικά σκάνδαλα στις ΗΠΑ, ίσως ήρθε και η σειρά του Μπιλ Κλίντον να βρεθεί στο προσκήνιο, για μια σχέση για την οποία το βάρος έφερε κυρίως η νεαρή Λεβίνσκι που στιγματίστηκε, με αποτέλεσμα, να δυσκολεύεται ακόμη και να βρει δουλειά.
Εθνος

1 σχόλιο:

  1. Περιμένουμε με ανυπομονησία και το βιβλίο που θα λέει για την ερωτική σχέση του Καρατζαφέρη με μία Άννα που ήταν πολύ πολύ ζωηρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή