Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΜΕΓΑΣ και ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!

ΝΕΑ «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...!!!

Από πολλά μέτρα μακριά «μυρίζει» προβοκάτσια του Στρατού προς τη Κυβέρνηση  Ερντογάν το σκηνικό που εκτυλίσεται στην... Τουρκία...!!!
Είναι γνωστό ότι οι Στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα από τον Ισλαμιστή Ερτογάν. 
Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της Χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της Τουρκίας και την εξωτερική της πολιτική.
Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, ότι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύεται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκπληρώσει το όραμά του.
***********************
Οι Στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της Τουρκίας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. 
***********************
Εδώ φυσικά υπονοείται ότι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Έλληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! 
***********************
Προσπαθούν να βρουν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο «Βαριοπούλα», το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.
***********************
Δεν εξεγείρεται έτσι ο κόσμος, με απλά την αιτία της... καταστροφής του περιβάλλοντος ή την απαγόρευση του αλκοόλ. 
***********************
Εδώ το τοπίο θυμίζει έντονα «Λαϊκή Επανάσταση», η οποία είναι φανερό οτι δεν είναι απλώς αυθόρμητη. 
Κάποιοι κινούν τα νήματα. 
***********************
Ούτε είναι τυχαία η παρέμβαση του Αρχηγού του Στρατού ότι ...εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει Στρατιωτική παρέμβαση... υπέρ των...!!!
                -----------------------------------
Απο ABC Australia 

1 σχόλιο:

 1. Ρε δεν αφήνετε τις μπούρδες, λέω γω, που προσπαθείτε
  συνέχεια να τρομοκρατείτε τον κόσμο! Που τα είδατε γραμμένα αυτά; Αφού τα πράγματα είναι συμφωνημένα από
  καιρό γιά τα πετρέλαια, θα στήσετε τώρα και επεισόδιο
  γιά να μας πείσετε ότι δεν γίνεται διαφορετικά, και ότι
  πρέπει να μοιραστούν τα πετρέλαια με τους Τούρκους;
  Κόφτε τα μαγειρέματα τα επικίνδυνα, δεν έχετε πιά τσίπα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή