ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ και ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ... «ΑΙΔΙΟΛΕΙXΙΑ»...!!!
Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο Μάικλ Ντάγκλας, πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και του «Βασικού Ενστίκτου».
Σε μία σοκαριστικά ειλικρινή συνέντευξή στον βρετανικό Guardian ισχυρίστηκε ότι ο καρκίνος του φάρυγγα με τπν οποίο είχε διαγνωσθεί το 2010 ήταν το αποτέλεσμα... «στοματικής» σεξουαλικής επαφής...!!!
Ο Ντάγκλας που είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν απο τρία χρόνια, με τους γιατρούς να θεωροούν ως πιθανώς μοιραία εξέλιξη της υγείας του, ρωτήθηκε εάν μετανιώνει για τα χρονια που πέρασε πίνοντας και καπνίζοντας και εάν τα θεωρεί υπεύθυνα για την ασθένειά του.
***********************
«Οχι», απάντησε ο Ντάγκλας και εξήγησε:
***********************
«Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η... «αιδιολειξία»...!!!
***********************
Ναι, πρόκειται για μία σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια».
---------------------------------------------------------
📺Δρυμιώτης: Θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη αν ο Τσίπρας πάρει πάνω από 12%, οι
δημοσκοπήσεις υποτιμούν τη ΝΔ
-
Την εκτίμηση ότι οι δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν την πραγματική δυναμική
της Νέας Δημοκρατίας διατύπωσε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης στον
Γιώργο...
Πριν από 5 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου