Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΝΟΝΟΣ» ΤΗΣ...ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ--ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...!!!

Το γύρο τού κόσμου κάνει η φωτο του «φιλοευρωπαϊστή»,   νέου Πρωθυπουργού της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσιένιουκ, ο οποίος εν μέσω δύο «ληστων», (του Ναζιστή ηγέτη Σβόμπονα και του...πυγμάχου Κλίτσκοφ) χαιρετάει Ναζιστικά.
Οι οικονομικοί «ολιγάρχες», πού προέκυψαν μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, ανήκουν στη «μαφία του δρόμου»  και αυτοί λυμαίνονται το πλούτο της Ουκρανίας ανεξάρτητα σε ποιό κόμμα ανήκουν.

Η Τιμοσένκο π.χ., της οποίας ο νέος Πρωθυπουργός είναι "δικός" της άνθρωπος εκμεταλλεύεται  ορυκτό πλούτο και διαθέτει το 20%  της ενέργειας πού καταναλώνουν οι Ουκρανοί.
********
Η περιουσία της υπολογίζεται στα 15 δις $ και η εξουσία τους είναι συνυφασμένη με τη τσέπη τους...!!!
********
Απλά τώρα η «μαφία του δρόμου», έγινε έστω και προσωρινά πολιτική εξουσία με τις ευλογίες της Μέρκελ, αφού στο όνομα της «φιλοευρωπαϊκής» στροφής και απεξάρτησης από την Ρωσία, έγινε ο ξεσηκωμός.
********
Το περίεργο γιά πολλούς είναι ότι οι Ναζιστές της Ουκρανίας, πού έχουν σχέσεις με τους Χρυσαυγίτες, είναι υπέρμαχοι της Μέρκελ.
********
Τυχοδιώκτες και «μισθοφόροι» όπου γής είναι οι άνθρωποι τα λεφτά της Μέρκελ θα τους...πείραζαν.;;;
********
Γιά μιά χρήση και για τις ειδικές περιστάσεις, να καταλάβουν κρατικά κτήρια ήσαν απαραίτητοι, όταν αναλάβουν επίσημα οι δυνάμεις ασφαλείας, τότε θα θυμηθούν τα φρονηματά τους και... τέλος...!!! 
          -------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου