Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

O ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ «ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ...LEVY»...!!!

KOMMA «ΑΧΤΑΡΜΑΣ» ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ Η «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ»... ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...!!!

Είναι αδύνατο να διανοηθεί κάποιος ότι δεν θα διχοτομηθεί ο Συριζα ή δεν θα πέσει αν (λέμε ΑΝ) ο «σοφός» Ελληνικός λαός επιλέξει να τον κάνει...Κυβέρνηση...!!!
Στο κόμμα--τσίρκο πού προεδρεύει το «πολιτικό βλαχάκι», οι αντιτιθέμενες απόψεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας  και οδηγούν στη βεβαία πεποίθηση ότι:
«Ο Σύριζα είναι συνοθύλευμα ετερόκλητων στοιχείων και ανομειογεννών αρνήσεων»...!!!

Κανονικά το «πολιτικό βλαχάκι» άν είχε ίχνος πολιτικής ευθιξίας και κυρίως ατομικής αξιοπρέπειας και φιλότιμου, θά έπρεπε να είχε αποσυρθεί και να τούς είχε σιχτηρίσει... 
*********
Ποτέ μα ποτέ στην πολυτάραχη πολιτική ιστορία της Ελλάδος δεν έχει --μέχρις εξευτελισμού--αμφισβητηθεί τόσο περιφρονητικά πολιτικός αρχηγός από το...κόμμα του...!!!
**********
Διαβάστε στο Iskra.gr συμφερόντων Λαφαζάνη τι του σούρνει:
**********
«Το Αμερικανικό ινστιτούτο Levy, το οποίο έχει "εγκαινιάσει σχέσεις και με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ", αποτελεί όχημα για την παρέμβαση των ΗΠΑ στις Ελληνικές οικονομικές εξελίξεις και συνδέεται με τις Αμερικανικές ιμπεριαλιστικές βλέψεις επιρροής στη Χώρα μας και στην περιοχή, ως αντίβαρο στη Γερμανική επιρροή»
*******
Στις φωτο άντε κλικ και θα φρίξετε.
*********
Αλλά νέος χαμός κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τη θέση που πρέπει να πάρει οπ ΣΥΡΙΖΑ στο Κυπριακό, το βράδυ της Παρασκευής, μόλις χθες... δηλαδή...!!!
********
Κατηγορηματικά αντίθετοι στον Τσίπρα είναι όμως η «σοσιαλιστική τάση των Πασοκογενών», αλλά και η «αριστερή πλατφόρμα»...
*********
Μέχρι και ο φοροκλέφτης ο Αλέξης Μητρόπουλος ζήτησε από τον Τσίπρα να καταδικάσει έντονα το προωθούμενο σχέδιο, τονίζοντας επιπλέον ότι η λύση που συζητείται θα έχει δραματικές γεωστρατηγικές συνέπειες για τη χώρα μας και θα εμποδίσει την αντιμνημονιακή της πορεία.
***********
Μπροστά στο αδιέξοδο το «πολιτικό βλαχάκι» δεν τόλμησε να βγάλει καμία ανακοίνωση με την επίσημη θέση του κόμματος επί της ουσίας των συνομιλιών για το Κυπριακό.
***********

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου