Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΔΟΧΟΣ» ΕΓΧΡΩΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΑΦΡΙΚΗ...!!!

ΕΙΝΑΙ Η  «ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΑΔΗ,  και ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΜΑΥΡΟ--  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...Elliane...!!!

«Χοντρή πλάκα», με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α., πού στη προσπάθειά τους να διασωθούν βρίσκουν ως κατφύγιο και άλλοθι τα περί «πατριωτισμού» και άν τους βάλεις να γράψουν έκθεση για την 28η Οκτωβρίου ή την 25η Μαρτίου, δεν παίρνει κανείς τους... προβιβάσιμο βαθμό...!!!
Ζωντανό παράδειγμα ο Παναγιώταρος, πού δεν ήξερε ότι τον Κολοκοτρώνη τον λένε Θεόδωρο και τον αποκαλούσε...Κωνσταντίνο.!

Άστε πού την Αλβανίδα την Νικόλ Μπενέκι, την είχαν επί του «ιδεολογικού» και διαπαιδαγωγούσε τα Ελληνόπουλα,  μαθαίνοντάς τα, Ελληνική συμπεριφορά και ήθος.
********
Τώρα διαβάζουμε ότι αυτοί οι ακραιφνείς υποστηριχτές της λευκής φυλής και της Ελληνικής καθαρότητος, έχουν γιά Υπ.Δημοτική Σύμβουλο στην Αθήνα με τον Κασιδιάρη (επίθετο, όνομα και πράμα) την Ευαγγελία Αναγνωστιάδη, η οποία διαφημίζει τη φιλανθρωπική της δράση ως μέλος της Actionaid.
********
Μάλιστα δε, η εν λόγω κυρία από το 2011 είναι και «ανάδοχος» ενός 5χρονου κοριτσιού ονόματι Elliane από την... Αφρική...!!!
********
Δηλ, πως γίνεται,  η Elliane πέραν της «προστασίας» απολαμβάνει και συσίτιο.;;;
********
Να σημειώσουμε ότι η κυρία Ευαγγελία Αναγνωστιάδη, στις  εκλογές του 2012 ήταν Υποψήφια  της Χρυσής Αυγής στο νομό Δράμας, αν και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή, και έλαβε 573 ψήφους.
********
Κόμμα και στελέχη «παντός καιρού και γιά όλα τα γούστα» και κυρίως με συνέπεια και...Εθνική συνείδηση...!!!
        -----------------------

20 σχόλια:

  1. βοηθαμε τα παιδακια της αφρικης να μεινουν στον τοπο τους........πιο το παραξενο........ανθρωπιστες ειμαστε....................................
    ρατσιστες ειναι αυτοι που θελουν μια Ελλαδα χωρις Ελληνες.......δηλαδη ΟΛΟ το συνταγματικο τοξο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν ξερεις οτι οι Νεοδημοκρατες σαν πουστρες που ειναι (Κακλαμανης-Τομπουλογλου-Σπηλιωτοπουλος-κλπ) τους αραπηδες δεν τους θελουν να μενουν στην Αφρικη αλλα να ερχονται στην Ελλαδα για να τους πηδανε για 5 ευρω....Γι αυτο και δεν κανουν απελασεις λαθρομεταναστων...Γιατι αν λιγοστεψουν οι λαθρο μετα δεν θα βρισκουν επιβητορες για 5 ευρω και θα ανγκαζονται να πληρωνουν περισσοτερα.....Γι αυτο δεν τους διωχνει τους λαθρο ο Φον Αντωνακης.....Για να εχουν τα κομματοσκυλα της νουδουλας φτηνους γαμιαδες

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΜΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ.

      ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΜΑΝ;;ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ;;.....ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ 872 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992;;

      ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ

      Διαγραφή
  2. Το τελευταίο καταφύγιο ολων των απατεώνων των λοποδυτων, των κακοποιών, των άχρηστων και ανίκανων, είναι ο "πατριωτισμός" των Τσιπροχρυσαυγιτών.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξτε να επιστρεψετε στην Ελλαδα τα 400 δις ευρω που εχετε κλεψει και τα εχετε βγαλει στο εξωτερικο αλλιως θα στησουμε κρεμαλες απο την Συγγρου μεχρι την Ομονοια....Και απο πισω θα περνανε τα συνεργεια του δημου να ψεκαζουν με φορμολη για να διατηρουνται τα τομαρια σας.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 400 ΠΟΥ ΛΕΣ,, ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
      ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.

      Διαγραφή
  3. Αδελφέ, το παρόν ιστολόγιο ανήκει στον Α.Μ. πρώην τρόφιμο του Καρατζαφέρη και νυν του Σαμαρά και της αντεθνικής κυβερνήσεως του.
    Χρηματοδοτείται από δήμοσιο χρήμα, που συλλέγεται από τα διάφορα χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούστε αγράμματα υποκείμενα, αποβράσματα της κοινωνίας και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσης Αυγής,.Οί Έλληνες δεν είναι σαν και εσάς ψυχικά ανάπηροι και διανοητικά καθυστερημένοι γιά να ζούν με μίσος.Εσας σας αδίκησε ο Θεός και σαν έκανε σαν τους Συριζαίους να ανήκετε στην ίδια φυλή των Τσιπροχρυσαυγιτών.Είσαστε και θα σας έχουμε γιά...θελήματα.! Μη ονειρευόσαστε να γίνει η Ελλάδα Ουκρανία για να διοριστείτε δεκανείς και να πάρετε όπλα για να σκοτώνετε Ελληνες. Τα κομπλεξ σας καταλαβαίνουμε ότι είναι αθεράπευτα, αλλά γιά αυτό φταίνε αυτοί πού σας γέννησαν έτσι. Λινάτσες θα είσαστε μιά ζωή. Πηγαίνετε τουλάχιστον σε κανένα σχολείο να μάθετε γράμματα γιά να αλλάξτε τη ψυχή σας και να γλιτώστε από την δυστυχία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..........ΕΙΣAI ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ...........ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ..........
      ΒΛΑΚΟΥΛΗΣ...........ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Re Τhanassi γιατί το πας φυρί-φυρί να μετατραπείς σε σφαγμένο κοτόπουλο.
      Τι εμετικές αναρτήσεις είναι αυτές;
      Τολμάτε , γραικύλοι, να σηκώνετε κεφάλι;
      Η καταστροφή σας εγγύς...
      Του Λεωνίδα το σπαθί Κολοκοτρώνης το φορεί. Αυτό το σπαθί δεν θα αφίσει πρόδοτη για προδότη ζωντανό.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ -ΓΥΦΤΟΥΣ -ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

      http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82

      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΡΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. Κύριε ανώνυμε, άσχετε, αγραμματε, ακοινώνητε, κομπλεξικέ λαθρεπιβάτη της κοινωνιας που σε συντηρεί ακόμα, αν ειχες κότσια, πνευμα, ψυχή, αν αισθανοσουν εστω λίγο Ελληνας, θα έβαζες το ονομα σου...!!! Λειποψυχος ανδρείκελο του εαυτού σου κρύβεσαι στην ανωνυμία και ντρέπεσαι για το όνομα σου. Το κατανοούμε, δεν θα σε πειράξουμε, μην φοβασαι. Οι δειλοί μας ειναι αδιαφοροι. Κανουν μόνο για πόρνες στην Συγγρου, περα δωθε μπροστα απο την κεντρική είσοδο της Νυν Δούλας...!!!

      Διαγραφή
  5. Δηλώνω και αποτάσσομαι κάθε μορφή ολοκληρωτισμού,αριστεράς ή δεξιάς αποχρώσεως.Προέρχονται όλοι από το ίδιο Κακό και έχουν τον ίδιο σκοπό,την καθυπόταξη του ελευθέρου ατόμου.Είναι ανοησία να βάζουμε στην ζυγαριά τα εγκλήματα των μεν και των δε,είναι όλοι εξίσου άγριοι,πάντα αντιστοίχως του κάθε Στάλιν υπήρχε και ένας Χίτλερ και δίπλα σε κάθε Πολ Ποτ αντιστοιχεί και ένας Βιντέλα.

    Ως Έλλην δεν θέλω την αιώνια Ελλάδα ούτε κομμουνιστική,ούτε φασιστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε πρωτα να μαθεις τον Φον Αντωνακη να κανει τον σταυρο του και μετα μιλα....Αντε λαμογια κλεφτες φονιαδες αντιχριστοι νεοδημοκρατες.....

      ...https://www.youtube.com/watch?v=67Xl01xCV2E

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ?
      ΟΥΣΤ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ,ΝΑΖΙ.

      Διαγραφή
  6. Ρε, σεσημασμένο και "επισημασμένο" απόβρασμα της κοινωνίας των 3:50 μ.μ., με την εξουσία του "πυρηνάρχη" της Χρυσής Αυγής, απειλείς ότι όποιος δεν είναι σαν τα μούτρα σας το "πάει φυρι-φυρί να μετατραπεί σε... σφαγμένο κοτόπουλο"...;
    Ρε ζώον αγράμματο πού ξέρεις εσύ να προσδιορίσεις την έννοια του προδότη;
    Ρε πανήβλακα εσύ δεν ξέρεις ούτε τον εαυτόν σου να προφυλάξεις, αφού με τις απειλές που διατυπώνεις κατά καιρούς, έφτασες μόνος σου ηλίθιε σε τέτοια θέση, ώστε να αρκεί μόνο ένα κλικ γιά να συλληφθείς. Τόσο της πλάκας είσαι.! Άντε και εις ανώτερα και όταν η Ελλάδα γίνει Ουκρανία να σε διορίσει ο Κασιδιάρης όχι δεκανέα αλλά λοχία στα τάγματα εφόδου. Θα σε ειδοποιήσω στέλνοντας γράμμα στο σπίτι σου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eμείς την Ελλάδα μας τη θέλουμε ελληνική και όχι πλουτοδημοκρατική.
    Θάνατος στους δοσιλόγους και προ παντός στους Μητσοτάκηδες, τους Καραμανλήδες και του ...συνεταίρους τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωρέ δεν καταλαβαίνεις τους "πόνεσε" η φωτογραφία της..Ουρανίτσας! τους βάρεσες εκεί πού πονάνε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ,ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή