Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ΘΕΩΡΟΥΝ «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ» ΤΟΥΣ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...!!!

Ο ΣΠ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ... «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ»...!!!

«Άγνωστος πόλεμος», έχει ξεσπάσει μεταξύ των ακροδεξιών του Εθνικού Μετώπου και της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής,  με στόχο την επικράτηση στον λεγόμενο εθνικιστικό χώρο. 
Το Εθνικό Μέτωπο οργάνωσε την  ημέρα της επετείου της 21ης Απριλίου χουντοσύναξη με κύριο ομιλητή τον λεγόμενο προπαγανδιστή της χούντας κ. Σπ. Ζουρνατζή.

Στην ομιλία του ο κ. Ζουρνατζής εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή...  «τελείωσε και κάτι άλλο νέο ανατέλλει»...!!! 
********
Μάλιστα στη διάρκεια της τελετής τα μέλη του Εθνικού Μετώπου επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τη σύζυγο του δικτάτορα της επταετίας κυρία Δέσποινα Παπαδοπούλου, η οποία είναι πάνω από 80 ετών και ζει μονίμως στη Νέα Ερυθραία. 
********
Εκλεισαν οι του Εθνικού Μετώπου ραντεβού μαζί της και η συνάντηση θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.
********
Συμπεραίνει κανείς ότι οι εγγράμματοι ακροδεξιοί δεν μπορούν να συμβιώσουν και συνενοηθούν με τους αγράμματους και περιθωριακούς της Χρυσής Αυγής...
              ------------------------------------

9 σχόλια:

  1. ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝ!! ΑΥΤΑ ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλίμονο αν ο Παπαδόπουολος καταδεχόταν να είναι ισότιμος συνομιλιτης του Μιχαλολιάκου και όλης της αλητείας που συγκροτούν την εγκληματική οργάνωση της χρυσαυγούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτια και τσεκουρι στους εθνοπροδοτες της Νεας Δημοκρατιας....Φωτια και τσεκουρι στους τουρκοσπορους νεοδημοκρατες

      Ο πολιτευτής της ΝΔ, Ερχάν Ιμάμογλου, γιορτάζει την Άλωση της Πόλης από τους Οθωμανούς.
      -http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/Imamoglu.jpg
      -http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/nd_imamoglou.JPG


      (ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ)
      Ο προαναφερθείς Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, σε “τρυφερή” φωτογράφιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη
      -http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/haciosman_adonis.jpg

      Διαγραφή
  3. Ειστε πολυ αστειοι
    πασοκ και νδ τελειωσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπαδόπουλος δεν καταδεχόταν για τίποτε, διότι στηριζόταν στην εξουσία με τους γεννητικούς αδένες του εθνομάρτυρος ΄και ψυχή της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου στρατηγού Δημητρίου Ιωαννίδου...
    Σε κάθε περίπτωση τιμούμε όλους τους Επαναστάτας
    όπως και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...δεν τιμούμε τα διάφορα ακροδεξιά αποκόμματα όπως το προαναφερθέν,και στελέχη παρόμοια τα οποία έβλαψαν την Επανάσταση και εν συνεχεία άνοιξαν το δρόμο,σε συνεργασία με τους ρυψάσπιδες ακροδεξιούς επιτελάρχες(Μπονάνο-Γκιζίκιδες και σία) προς το σημερινό κυνοβουλευτικό βούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ΕΠΕΝ ψηφίσαμε κατ'ανάγκη το 1984...Όμως τώρα υπάρχει το φως και η αλήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ! ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΙ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,Η ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για γέλια είστε ρε ΝΔτες. Όσες αστείες πατέντες και να σκαρφίζεστε, όσους και να επιστρατεύετε. Γελά ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΡΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ? Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή