Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ... Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...!!!

ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, (ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ), ΚΑΘΩΣ και... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ...!!!

Τελευταία στιγμή «υποχρεώθηκε», από τον Αρχηγό του να αλλάξει Δικηγόρο, αφού μέχρι χθες βράδυ είχε για δικηγόρο του ο Κασιδιάρης τον Παύλο Σαράκη και σήμερα (τελευταία στιγμή) εμφανίσθηκε στις ανακρίτριες, με τον «έμπιστο» της οικογένειας Μιχαλολιάκου, κάποιον Νίκο Αντωνιάδη...!!!
Η διαφωνία έγκειται στην υπερασπιστική γραμμή, δεδομένου ότι ο Σαράκης ήθελε να την περιορίσει στο καθαρά ποινικό μέρος,

ενώ ο Αρχηγός ήθελε και... πολιτική διάσταση...!!!
*******
Βέβαια, όπως κατ΄επανάληψη έχουμε γράψει οι σχέσεις μεταξύ των δύο, είχαν φθάσει στο χειρότερο σημείο, αφού ό ένας υπονόμευε τον άλλον και ήταν φανερό ότι με τον Κασιδιάρη έξω από την φυλακή η «οικογένεια» έχανε τα πολλαπλά προνόμια της Αρχηγίας.
********
Τώρα με την προφυλάκιση του Κασιδιάρη η Ζαρούλια, μέσα στο κόμμα  θα έχει το... «πάνω χέρι»...!!!
********
Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η φωτό επάνω, όταν αρχές Ιουνίου πήγαν οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Μιχαλολιάκο, στή συζήτηση γιά την άρση της ασυλίας τους, ο Κασιδιάρης για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έσπευσε να αγκαλιάσει και φιλήσει τον Αρχηγό, ό Μιχαλολιάκος όμως χωρίς διακριτικότητα προσπάθησε να τον...αποφύγε...
*********
Είχε δε χαρακτηριστεί το εν λόγω φιλί, ως «φιλί του...Ιούδα»...!!! 
********
Μάλιστα δε η κόρη του Αρχηγού  η Ουρανίτσα, αποκαλούσε τον Κασιδιάρη...«μουσίτσα».!
                ----------------------
Εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2014/06/hotel.html

8 σχόλια:

  1. Τι γίνεται με τον Χριστοφοράκο; Θα τον φέρετε για να μας πει πόσες εκατοντάδες πολιτικούς και δημοσιογράφους δωροδόκησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα λεφτά του Χριστοφοράκου το λαμόγιο ο Κασιδιάρης ετοίμαζε απόδραση και πολιτικό άσυλο, στη Ρωσία.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΓΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ

      Διαγραφή
  3. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''Συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!!Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs δεν ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ στο Ινστιτουτο οι ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ του Δεκεμβριου του 2012 τουs οποιουs και ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ το Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs διενεργει σχετικη ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ. Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!Τα λαμογια οι κλεφτεs ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνα με την εγγραφη απαντηση που διαβιβαστηκε στην βουλη απο τον Υπουργο Εσωτερικων Γιαννη Μιχελακη το Λ.Α.Ο.Σ.για το οικονομικο ετοs ηταν δικαιουχοs να λαβει και την αναλογουσα ετησια τακτικη χρηματοδοτηση και τη χρηματοδοτηση για οικονομικουs και ερευνητικουs σκοπουs!!!!!!!!!!Eιδικα για την τακτικη χρηματοδοτηση και οικονομικη ενισχυση για ερευνητικουs και επιμορφωτικουs σκοπουs στα δικαιουχα πολιτικα κομματα!!!!!Ο Υπουργοs Εσωτερικων αναφερει οτι με βασει το νομο δοθηκε το 2012 σε τρειs τριμηνιαιεs κατανομεs ποσο συνολικου υψουs 23.160.000 εκ ευρω!!!!Εκ των οποιων 1.868.244.78 εκ ευρω=650.000.000 εκ δραχμων που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ στον Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΟΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνε χέρι-χέρι.
    Κόμματα πατριδοκάπηλων απατεώνων και κλεφτών του κερατά. Τη τύχη του ΛΑΟΣ έχει η Χρυση Αυγή πού αυτοδιαλύεται. Εκτός και αν την σώσει η νέα αρχηγός η...Ουρανίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι πουτανιτσα εισαι ρε μπαγασικο...αρχιδοκομματοσκυλο

      Διαγραφή
  6. Ο κ.Σαρατσιωτηs ο οποιοs ειχε διατελεσει και γενικοs διευθυντηs του Λ.Α.Ο.Σ.αναφερει οτι οσον αφορα την οικονομικη διαχειριση των κρατικων κονδυλιων για ερευνα και επιμορφωση υπηρχε μεγαλη αδιαφανεια!!!!Δεν μου εδιναν λογαριασμο σχετικα με τιs δαπανεs δεν ειχαμε ιδεα τι γινεται...Τα βιβλια ευρισκοντο σε αλλα γραφεια!!!!Χαρακτηρισε συστηματικη τακτικη τη μη διοχετευση προs το ιδρυμα των κρατικων ενισχυσεων για επιμορφωτικουs και ερευνητικουs σκοπουs που ΛΑΜΒΑΝΕ το Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!Μια υποθεση για την οποια βρισκεται σε εξελιξη ερευνα του ΣΔΟΕ οπωs αποκαλυφθηκε απο τον υφυπουργο οικονομικων πριν απο λιγεs μερεs!!!!!Για να παρει ενα κομμα επιχορηγηση για επιμορφωτικουs και ερευνητικουs σκοπουs πρεπει να εχει καποιο ιδρυμα η ινστιτουτο!!!!!Το Λ.Α.Ο.Σ.ειχε το ινστιτουτο''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''και επαιρνε ανεφερε ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ.Απο τα στοιχεια προκυπτει οτι απο το 2007 οταν ξεκινησε η λειτουργια του ινστιτουτου που προσκεινται στον Λ.Α.Ο.Σ.εωs και σημερα εχει δοθει στο κομμα επιμορφωτικη και ΜΟΝΟ επιχορηγηση πανω απο 2.000.000 εκ ευρω χωριs να προσμετρειται στο ποσο αυτο η τακτικη χρηματοδοτηση!!!!!!!!!!!!Που ειναι ρε ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ τα χρηματα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ????????680.000.000 ΕΚ ΔΡΑΧΜΕΣ ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή