Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΗΛΙΟΣ «ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ City ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ...!!!

O ΒΑΣ-ΒΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ και Ο ΜΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ
ΙΔΙΟ... ΡΟΛΟ...!!!

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ--ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ--ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ... ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»...!!!

Το «πολιτικό βλαχάκι», ξεπερνάει σε αμοραλισμό--ιδιοτέλεια και όλο το κακό συναπάντημα από χαρακτηρισμούς ακόμη και τον Γιωργάκη, με το αλήστου μνήμης προδοτικό αλλά καί εύηχο στούς αφελείς ψηφοφόρους... «λεφτά υπάρχουν»...!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Briefing» του Action24, σε κλειστή συνάντηση με στελέχη του Hellenic Bankers Association του Λονδίνου ο κ. Μηλιός είπε ότι το κόμμα του «δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».
********
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας τα στελέχη του κόμματος, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και η ρητορική τους είναι καθαρά για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες ψήφοι στις εκλογές.
********
            ---------------------------
Όσον αφορά τη σημερινή αποκάλυψη σχετικά με τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο CITY του Λονδίνου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
********
«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι.
********
Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου. Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν... «μαντρόσκυλα του συστήματος», «διεθνείς ενώσεις απατεώνων», «σύγχρονους κερδοσκόπους» και όργανα της «δικτατορίας των αγορών».
********
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν. Όπως είπε, «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα».
********
Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται! 
Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra...».
           ---------------------------

4 σχόλια:

  1. το σιγουρο θανασούκο μου ειναι οτι ολοι σας του..τοξου εισαστε δια τον μπουτζον καβαλαν...τσακω και ενα αφιερωμα να γουσταρεις λιγουλακι:


    ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    25/11/2014


    Μιλώντας σε επετειακή κομματική συγκέντρωση στην Έδεσσα, για τα 40 χρόνια της νουδούλας, ο πολύς (και στο σωματικό βάρος) βουλευτής Τζαμτζής εξέφρασε το… δράμα που ζουν οι βουλευτές της νουδούλας, που… αναγκάστηκαν (από ποιους άραγε;) να συγκυβερνούν με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (αν και ο λαός έχει αντίθετη άποψη – άμα δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε…). Προχώρησε όμως και πάρα κάτω ο πολυπράγμων βουλευτής, ομολογώντας ποιοι συναποτελούν τη μνημονιακή συγκυβέρνηση της κλεπτοκρατίας:

    «Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και για αυτό το λόγο σήμερα δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Ακούω πολλές φορές και μέσα στη Βουλή συναδέλφους από το ΠΑΣΟΚ να λένε “εμείς, επειδή ψηφίσαμε το μνημόνιο πρώτοι, ενώ κάναμε καλό στην Ελλάδα τώρα το πληρώνουμε”. Όχι, δεν είναι αυτό. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς… Πιο δύσκολη κατάσταση για τους βουλευτές και για τα στελέχη αυτής της παράταξης δεν υπάρχει. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι υπουργός, να είσαι βουλευτής, να είσαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε μία συγκυβέρνηση που δεν την επέλεξες, αλλά αναγκάστηκες να την κάνεις με το ΠΑΣΟΚ».

    Και βέβαια, ασχέτως αν ο πονηρούλης Τζαμτζής τα είπε όλα αυτά ενώπιον κομματικού ακροατηρίου –για να τους χαϊδέψει τ’ αυτιά- πρέπει εδώ και τώρα να παρέμβει η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (των Μπάμπηδων…) και να στείλει τους «κλέφτες, απατεώνες και ληστές του κράτους» στη φυλακή. Έλα να τους δούμε!

    (ΥΓ) 1: Κι άμα τους δούμε, να μας γράψετε…

    (ΥΓ) 2: Αλήθεια Τζαμτζή, μόνο οι κλεφτο-πασόκοι κλέβουνε; Κι εσείς οι νεοδημοκράτες είστε… μωρές παρθένες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί μεγαλύτεροι δυνάστες είναι οι φτωχομπινέδες και τα βλαχαντερά, Μόλις δούν μεταξωτό βρακί ξεβρακώνονται επί τόπου για να το φορέσουν και αμέσως παριστάνουν το αφεντικό. Αυτά τα σκουλήκια είναι πού δυναστεύουν με το χειρότερο τρόπο εργαζόμενους και γίνονται οι καλύτεροι υπηρέτες της πλουτοκρατίας γιά την ονειρεμένη κονόμα. Αυτό έχει δείξει η ιστορία και τα άπλυτα γιδερά και βλαχαντερά του Συριζα είναι ότι πρέπει τώρα γιά να προσφέρουν τις υπηρεσίες σε αφεντικά που τους δωρίζουν μεταξωτά και πλυμένα βρακιά. "Δώσε εξουσία στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Υιοs του κ.Πρεσβη ο Σεργιοs Γεωργιου στο ΔΣ τηs OFFSHORE KESTREL!!!!!!!!!!ΣΤΗΝ >>>>>>>ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ>>>>>>>Ο πρωην Πρεσβηs κ.Γεωργιοs Γεωργιου Στελεχοs και Αναπληρωτηs προεδρου του ΛΑΟΣ πρωην Αναπληρωτηs Εθνικηs Aμυναs...Οσο νυχτωνει η που....τσα^^^^^^^^^^^^^^μεγαλωνει^^^^^^^^^^^^^^^σεργιεεεεεεεεεεεεε τον επλυνεs;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αυτό ο πατέρας του όταν ήταν στο ΥΠΕΘΑ Υφ/γός έγλυφε τον Σαμαρά να το πάρει στην ΝΔ για να τον γλιτώσει, αλλά ο Σαμαράς τον έφτυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή