Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ «PALAMAROS FOUSTORGLOY» ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΙΟ «ΑΝΤΡΑ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ...ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ...!!!

ΤΟ «ΚΑΡΟΤΟ» ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  «ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ...!!!

Σε νέα δημοσκόπηση γιά την έγκυρη σελίδα τού TVXS.gr., συμφερόντων Κούλογλου, από την επίσης έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων «Palamaros-Foustogloy», προκύπτει έγκυρα και καθαρά η διαφορά των 10, (ίσως και παραπάνω μονάδων), μεταξύ Συριζα και ΝΔ, στη πρόθεση ψήφου...
Βέβαια, θα ήταν καλύτερα να δούμε πόσο η ίδια εταιρεία συμφερόντων «Foustogloy», δηλ. η «Palamaros»  έδινε τη διαφορά  πρό τριών εβδομάδων (6 Νοεμβρίου),

γιά να διαπιστώσετε έστω καί έτσι  την υποτιθέμενη... άνοδο του Συριζα...!!!
Στις 6 Νοεμβρίου, η διαφορά ήταν 10,4% και τώρα 10%, δηλ, 0,4 κάτω, άρα η διαφορά μειώνεται.
********
Επίσης  στη νέα δημοσκόπηση η ΝΔ πέφτει κατά 1,6%, ενώ ο Συριζα 2%, άρα η πτώση του μεγαλύτερη.
********
Κάντε κλικ στη φωτο

 Πέραν βέβαια της αριθμητικής δημοσκόπησης των κομμάτων έγινε και δημοσκόπηση δημοφιλίας πολιτικών ανδρών, όπου επρώτευσε ο Σακελλάρίδης, πλήν όμως δεν επέτρεψε  ο Τσίπρας να δημοσιοποιηθεί--γνωστού άλλωστε--, ότι μεταξύ ομοεταίρων, (ιδίως όταν είναι «ταγαροφερμένοι»)  υπάρχει έντονη αντιζηλεία.
********
Πάντα οι «ομοεταίροι», από αρχαιοτάτων χρόνων,  ήσαν μεταξύ τους... ζηλόφθονοι...!!!
                        ----------------------------

4 σχόλια:

  1. Να πάρετε μαζί και λάδι για να απολαύσετε το καρότο που θα σας προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ και οι ομοιοί σου αγράμματε, περιθωριακέ και κοπρίτη Χρυσαυγίτη, θα το απολαύσεις, όπως πάντα το απολαμβάνεις, αφού σαν απόβαρσμα της κοινωνίας δε μπορείς να βρείς δουλειά και το ονειρό σου να γίνεις δεκανέας στα τάγματα εφόδου της Χ.Α. πέθανε.
    Χαρείτε Ζώα και ανθέλληνες την επέλαση των πλιατσικολόγων του Συριζα, στη ίδια φυλή ανήκετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γωγουλινι η ελαφροδεξιουλα γκαμπριελα η καροτοζουμοποτισα οι κηφηνεs του περισου τα αρπαχτοκλεφτοπασοκια κατα ρησην του ξερενει το σκατο του δανηs..τα ανελοκουρελια οι κυριεs και κυριοι ανεξαρτοχαρβαλωτοι και τα παρταλια τα ρημαδια του γκακοκουνελου....και τα πρωην λαμογια τα βοθρολυματα του κουραδοπεριστεροχεσμενου...Απο τοτε που βγηκανε τα string πηρανε αερα οι &ω..λοτ...ρυπιδεs(..olo...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://taxalia.blogspot.gr/2014/11/7-80.html
    Παρακαλω κοιταξτε τι μας σερβίρουν για να αποβλακωνομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή