Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ OFF SHORE ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΕ «ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ» ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ... «ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ» ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ...!!!

«ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» ΠΛΗΡΩΜΩΝ και ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ...Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...!!!

Νέα περιπέτεια για τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ...
Αιτία, μιά «παλιά» ιστορία με τις  πολυσυζητημένες off shore του Καρατζαφέρη πού αποκαλύπτει σήμερα η Realnews.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, μετά από χρόνια ερευνών της Δικαιοσύνης και μετα από ένα «λαβύρινθο» πληρωμών και αλλαγης ονομάτων των off shore, πέφτουν επάνω στο όνομα... Καρατζαφέρης...!!! 

Γράφει λοιπόν ότι ο Εισαγγελέας υπέβαλε αίτημα στη Βουλή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ με αφορμή εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από... μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma»...!!!
********
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με τη Γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων».
********

Η Realnews σημειώνει: 
********
«H Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο Εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ».
*******

Το Νοέμβριο του 2007 η υπεράκτια εταιρεία Catalina Internasional, με πραγματικούς εταίρους τον Γ.Κατατζαφέρη και τον γιό του Ιωάννη, φέρεται να έλαβε το ποσό των 1,5 εκ. ευρώ.
 ********
Σημειώνουμε, ότι προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι αρχές έχουν εντοπίσει και τον Τραπεζίτη του Καρατζαφέρη Κ.Δέδε γεγονός πού σηματοδοτεί ότι γνωρίζουν πρόσωπα και σε βάθος την υπόθεση...
                         -----------------------------------         

19 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ [ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να παρει ενα κομμα επιχορηγηση για επιμορφωτικουs και ερευνητικουs σκοπουs πρεπει να εχει καποιο ''Ιδρυμα η Ινστιτουτο''Το Λ.Α.Ο.Σ.ειχε το Ιινστιτουτο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ και επαιρνε....Ανεφερε ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ!!!!!!!Απο τα στοιχεια προκυπτει οτι απο το 2007 οταν ξεκινησε η λειτουργια του Ινστιτουτου και προσκεινται στον λαικο ορντοτοξο συναγκερμο εωs και σημερα ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ στο κομμα επιμορφωτικη και μονο επιχορηγηση πανω απο 2.000.000 εκατομυρια ευρω (680.000.000 εκατομυρια δραχμεs ) xvriσ να προσμετρειται στο ποσο αυτο η τακτικη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ο κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ειπε δεν μου παρεδωσαν Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΡΩΜΟΠ....ΟΥΣΤΟΙ ΚΩΛ..ΟΓΑΜ..ΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια του "πατριώτη" κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρείς και την κακή του μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ;Oλοι αύριο στις 3μ.μ. να δείτε Τηλεάστυ γιατί ο πρόεδρος Γιώργος θα υποβάλει τη παραιτησή του από αρχηγός, γιατί δεν έχει ξαναγίνει αρχηγός κόμματος να έχει στη κατοχή του δύο οφ-σορ εταιρείες. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει γίνει πουθενά στο κόσμο όλο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. catalina International LTD το 2009 μετονομαστηκε Sunligt Deligt και τη Hοmeric TCI ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΕΡΚΣ και ΚΑΙΚΟΣ.....Βγαινει η μαια τρεχονταs και οι συγγενειs ρωτουν τι ειναι;;;;;;τι ειναι;;;;;;και η μαια απαντα εναs παλιοπ...ουστοs και μισοs ο παλιομ...πινεs πραμα που βγαινει απο την κωλ...οτρυ..πιδα χαιρι δεν εχει.....γεννηματα του κω...λου τσανταλινα μανταλινα και στον κω...λο μια σωληνα τι βραχιολια ειναι αυτα;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο πάρτο πάνω σου και απάντα ότι επειδή είσαι και πολύ "πατριώτης και έντιμος" σε βάλανε στο στόχαστρο γιά να σε ξεμπερδέψουν, γιατί είσαι ο μόνος που θα σώσει την Ελλάδα. Κάντο Γιώργο πιάνει το παραμύθι στούς ηλίθιους και η Ελλάδα έχει πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)BRUKSELES AVENUE CHAZAL 145 SCARBEEK 1030 TO KOTERO ANGOREA STHN MARINA ALIMOY!!!2)BRUKSELES KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE!!!!!3)ATHENS DIONYSOS XRYSANTHEMON 27 ΣΔΟΕ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 434.500 ΧΙΛ ΕΥΡΩ-ΜΑΙΟΥ 396.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ!!!!!!!Συμβολαιο αγοραs 75/16/5811/21/7/2005!!!!Δηλωσε εισοδημα 6.000χιλ ευρω 58τμ 60 τμ 61 τμ 64 τμ 70 τμ 120 τμ 13.000 τμ !!!!!!Δανειο απο την τραπεζα Κυπρου 553 τμ Παλαιο Φαληρο κοστοs κατασκευηs 295.821 χιλ ευρω ποιοs ο εργολαβοs ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο μπαρμπα γιωργης να βγει να μιλησει
    ετσι δεν ελεγε για τον καραμανλη;
    τωρα ηρθε η σειρα του να μιλησει
    κι αν ειναι αληθεια ολα αυτα ας δεσει μια πετρα στο λαιμο του
    επειδη κατηγορουσε τους παντες και ηταν μονο αυτος ο τιμιος ο ασπιλος ο αδεκαστος ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Boυλευτηs τηs ΝΔ κ.Φωτεινη Πιπιλη ειπε φανηκε και απο τιs δημοσκοπησειs οτι η πορεια τηs κυριαρχηs ιδεολογικηs παραταξηs που ειναι η ΝΔ πρεπει να παραμεινει αλωβητη απο''ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ''που προετοιμαζονται να επιστρεψουν δεν θα το επιτρεψουμε !!!!!!!!!!!Και δεν ειναι μονο ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ αλλη προσωπικοτητα ειναι και υπηρξε ο Γιωργοs Σουφλιαs για την παραταξη τηs ΝΔ και αλλο ολοι αυτοι ''οι πονεμενοι πικραμενοι και οι ακροδεξιοιζοντεs και τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ δεν θελουμε ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Π.Φάληρο δεν μένει? Ναι λοιπόν. Η εισαγγελέας διαφθοράς είχε δεχτεί ανώνυμη καταγγελία. Εγώ επώνυμα πάντως στο ΣΔΟΕ δεν δίνει καμία σημασία σχετικά με εκμετάλλευση ηλικιωμένης μητέρας μου να πληρώνει φόρο για κτήμα πουλημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού η εισαγγελέας διαφθοράς δέχτηκε ανώνυμη καταγγελία, κάνω κ εγώ λοιπόν. Εχω να δηλώσω ότι Π.Φάληρο, Καλλιθέα, και γύρωθεν, υπάρχει σπείρα με πλοκάμια σε πολιτικά πεδία. Η σπείρα κερδίζει εις βάρος άλλων ατόμων που είναι στοχοποιημένα πολιτικά για διάφορα συμφέροντα διαπλοκής. Οι πολιτικοί χρησιμοποιούν ιδιώτες αλλοδαπούς κ ημεδαπούς και βασανίζουν μη αρεστούς στην πολιτική εξουσία. Οχι μόνον ασκούν βία αλλά και άλλα που ελπίζω να πηγαίνει ο νους σας. Αυτό το επάγγελμα το κερδοφόρο έχει χρηματοδότηες, έχει επιχειρηματίες, έχει και πολιτικούς. οι εκτελεστές σας είπα ότι είναι ο υπόκοσμος και όχι μόνο.. εκτελετές με τρόπους έμμεσους είναι και δημόσιοι λειτουργοί, οι οποίοι εκπαιδεύουν υπόκοσμο σχετικά με μηχανισμούς βίας που θα χρησιμοποιήσουν και πως θα χρησιμοποιούν μεθόδους ώστε να μην αφήνουν ίχνη και αποδεικτικά στοιχεία. Γίνονται συγκεντρώσεις και σεμινάρια. Το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρήματος με σύμπραξη και ιδιωτικού τομέα, τραπεζών, επιχειρηματιών, πηγαίνει προς αυτό το σκοπό. Βία και θάνατοι.
    Δεν είναι το θέμα να ελεγχτεί ένας από αυτούς που αποτελεί κύταρο της πολιτικής ζωής, αλλά εξονυχιστική έρευνα χρειάζεται σε όλα τα πεδία. Και αυτό το θέμα με πολιτικό έχει σχέση με όλα όσα αναφέρω. Γι αυτό έχουν πλουτίσει αρκετοί όπως ακούτε από ΜΜΕ κλπ που και αυτά είναι στα κόλπα τέτοιων άννομων καταστάσεων. Ακούτε ακόμα καισήμερα με τόσα μνημόνια, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι κλπ. Ολο το χρήμα λοιπόν που εισέρχεται στην Ελλάδα, πάει για το σκοπό που σας είπα. Κάποτε θα επαληθευτώ αλλά μέχρι τότε θα έχουν χάσει τη ζωή τους μερικές χιλιάδες και θα συνεχίζουν να βρίσκουν αιτιολογία τη κρίση, και κουραφέξαλα. Αυτοκτονησαν θα συνεχίζουν να λένε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.
    καληνύχτα κυρία εισαγγελέα της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λενε ο αλοιθωροs γιαννακηs η θεια παναγιωτα μια μπουχεσα η φαλακρη κερκυραια ο εκπροσωποs τηs τρομπαs ο που...στηs και η π@υτανα ολα τα παιρνουν σβαρνα.....βρε ΑΚΗ κανε λιγο υπομονη ερχονται.....αμεση διανοιξη οπων φυσικο καλαποδι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Aδωνιs Γεωργιαδηs 2011 οταν ηταν στον ΛΑΟΣ πιεζε την κυβερνηση με 35 ερωτησειs να αγορασει ΤΟΡΠΙΛΕΣ για τα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ που δεν ειχαμε παρει ακομα επειδη εγερναν μαζι με τον Αθανασιο Πλευρη και τον Κυριακο Βελοπουλο τοτε το ΛΑΟΣ ειχε Αναπληρωτη Υπουργο Εθνικηs Αμυναs τον τ.Πρεσβη κ.Γεωργιου!!!!!!!!!!!!!!Στον ΛΑΟΣ λεγανε ο Μπολεκ ο Τζουτζουκοs ο Λουλουκοs ο Μπολεκ η Θεια Παναγιωτα η Catalina και το ανηψακι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ..εσυ μωρη μυλωνοπουτσα τσιμπουκλη εισαι καλυτερος απο τον καρατζαφερη; τα ιδια σκατα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ληστοσυμμορια η θεια Παναγιωτα το ανηψακι ο γιαννακηs και η ΧΩΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ πωs τρεχει ο λαγοs με το νεφτι στην κωλ...οτρυπιδα του οιμε οιμε οιμε θα τον κλασει και ο μπαρμπα θοδωροs αλλα εχει ενα ακροατηριο ομωs ολο στοιχακια να ακουσουμε τι λεει ο λαοs η μιλια τουs δεν βγαινει αλλα μια ευφραδεια λογου ολα ειναι για να τα παει ατα ο χαρουληs......και οικονομικα ετσι ;;;;;μην νομιζετε 1.97 κτλπ και το βραδυ τσοντεs για τουs μοναχικουs κυριουs/εs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σημερα ειπε οτι ειχε στειλει τον γιο του στην ΑΒΒΑΝΑ......ειχε ενα χρωμα καναρινι μαλλι σε παντζαροχεσμενο με ανταυγειεs αραια δοντακια λειπουν κανα δυο η μουρη του ζαρωμενη σαν τον ΑΚΗ εμοιαζε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://press-gr.blogspot.gr/2014/11/2010-off-shore.html ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τι έλεγε στη Βουλή το 2010 ο Γ. Καρατζαφέρης για τις off shore εταιρείες, τους πολιτικούς και τις ανώνυμες καταγγελίες...
    Από τον Κοινοβουλευτικό.

    Στις 12 Μαΐου 2010 είχε συζητηθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με υπουργό τον Χάρη Καστανίδη, το οποίο απαγόρευε σε όλους τους πολιτικούς να έχουν ή να μετέχουν σε off shore.

    Τίτλος του, «ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ν. 3213/2003, ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ».

    Το νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, πρόβλεπε ότι πρέπει να ερευνώνται ακόμη και καταγγελίες των οποίων τηρείται η ανωνυμία σχετικά με αυτά τα θέματα. Επί του νομοσχεδίου, είχε πάρει το λόγο και ο Γ. Καραταζαφέρης ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ και είχε διαφωνήσει με τις ρυθμίσεις του...

    Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, είχε πει συγκεκριμένα τα εξής:

    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Βέρα Νικολαΐδου):Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Καρατζαφέρης έχει το λόγο.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):
    Κυρία Πρόεδρε, κύριε Υπουργέ, νομίζω ότι όλο αυτό το νομοθέτημα, γίνεται εν θερμώ, κάτω από ένα πλαίσιο που επιτρέψαμε εν πολλοίς, οι περισσότεροι ή κάποιοι εξ’ ημών με τη διαγωγή μας. Έχει επιφέρει μια ιδιαιτέρα αναστάτωση εις την κοινωνία, πολλαπλασιάστηκε αυτή από τα Μέσα Ενημέρωσης και εσείς, φέρατε αυτό το νομοθέτημα το οποίο πολύ φοβούμαι, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον του πολιτικού κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με το ΝΟΜΟ/3213/2003 προβλεπονταν οι ποινικεs κυρωσειs (αρθρο 4) η ποινικη διαδικασια (αρθρο 5) ο καταλογισμοs των ποσων που αντιστοιχουσαν στα''παρανομα οφελη (αρθρο 6) και διαφοροι περιορισμοι που επρεπε να ισχυουν για τουs''δημοσιουs λειτουργουs''σε σχεση με ιδιοτητεs που δημιουργουν''ευνοικεs συνθηκεs''για προσπορισμο ''παρανομων οφελων'' η ''αποκρυψη εισοδηματων'' (αρθρο 7) συμμετοχη σε ''offshore''εταιρικα σχηματα!!!!!!!!!!!!!!ΝΟΜΟΣ/3849/2010 διασφαλισθηκε η ποινικη ασυλια οπου και σε οποια μορφη και αν βρισκονται 3932/2011 Το συγκεκριμενο ΝΟΜΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!! θα του τον κανουνε του αλοιθωρου να σαν πιατακι του καφε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Aναπληρωτηs προεδρου του ΛΑΟΣ τ.Πρεσβηs Γεωργιοs Γεωργιου (Πρωην Αναπληρωτηs Yπουργοs Εθνικηs Αμυναs)δηλωσε ξεκαθαρα οτι δεν εχω σχεση με τιs προσωπικεs υποθεσειs κανενοs!!!!!!!Συμπληρωσε δε οτι εχει επιληφθει η δικαιοσυνη για την ΥΠΟΘΕΣΗ και σημειωσε πωs οταν ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ τοτε το κομμα του θα λαβει τιs αποφασειs του!!!!!!TERCS KAIKOS Homeric TCI CATALINA INTERNATIONAL LIMITED (Sunligt Dilaigt Ltd)H Θεια παναγιωτα και το ανηψακι βρε καλωs το λουλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή