Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ και ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΝ «ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ…ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ»…!!!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΜΗΝΑ ΤΟΥ… ΜΕΛΙΤΟΣ…!!!»

Κακόμοιρε, ευκολόπιστε, αφελή, ανυποψίαστε  και μη παραδειγματιζόμενε λαέ, από το πρόσφατο παρελθόν τού «λεφτά υπάρχουν», πού την «πατάς» τη πεπονόφλουδα συνεχώς και μυαλό δεν βάζεις…

Τι μωρέ περιμένατε, αυτά τα μισαλόδοξα και προβληματικά ανθρωπάκια με τις κωμικές φιγούρες να σας σώσουν, και να σηκώσουν «ανάστημα» (πού το βρήκαν;) μη πληρώνοντας τους δανειστές.;;;
********
Πού γίνεται να χρωστάς και να μη πληρώνεις;;;
Εσας, αν σας χρωστάγανε θα τα…χαρίζατε…!!!
********
Μετά το φιάσκο—υποταγή «στα τέσσερα» στον Σόϊμπλε, και πρίν παρέλθει μήνας από την διακυβέρνηση Συριζα, «πέντε» πρωτοκλασάτα ονόματα και μία Συνιστώσα, αμφισητούν εν ψυχρώ την «Πρωθυπουργία» Τσίπρα.
********
Ουδέποτε στη παρελθούσα πολιτική ιστορία της Ελλάδος δεν καταξευτιλίστηκε έτσι Πρωθυπουργός όπως ο Τσίπρας από τα ίδια του τα στελέχη να θέλουν να τον διώξουν πριν περάσουν… 30 ημέρες…!!!
********
Πρώτα η Κομμουνιστική συνιστώσα κατηγορεί τον Τσίπρα ότι:
********
Θα έπρεπε να είχε σταθεί ανυποχώρητος  στις δεσμεύσεις του για άμεση κατάργηση του Μνημονίου και της λιτότητας και να μην θυσιάσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στο βωμό των εκβιασμών των πιστωτών.
********
Και καλεί τους Αριστερούς Βουλευτές να καταψηφίσουν στη Βουλή την… απαράδεκτη συμφωνία…!!!
******** 
Ακολουθούν, Μητρόπουλος, Λαφαζάνης, Σακοράφα, Κατρούγκαλος που φωνάζει ότι θα… παραιτηθεί, με αποκορύφωμα την «ζωντανή» παράδοση και σημαία της Αριστεράς, τον Μ.Γλέζο, ο οποίος βέβαια τα είπε του Τσίπρα «χύμα και τσουβαλάτα»:
********
«Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.   
Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
********
Σήμερα προστίθεται και η φωνή του Λαπαβίτσα πού πλέον θέτει θέμα «δημοκρατικής νομιμοποίησης» και παρουσίας στη Πρωθυπουργία του Τσίπρα  αφού:
********
Η Δημοκρατική νομιμοποίηση της Κυβέρνησης εδράζεται στο πρόγραμμα του Σύριζα. 
Το ελάχιστο που απαιτείται είναι να έχουμε μια ανοιχτή συζήτηση στα… κομματικά όργανα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα…!!!
Οι στιγμές είναι απολύτως κρίσιμες για την κοινωνία, το έθνος και φυσικά την… Αριστερά…!!!
  *********
Toν κατηγορούν ουσιαστικά ότι πρόδωσε την "ιστορία" της Αριστεράς...!!!
**********
Αυτά τα σκίτσα του Ντίσνεϊ ψήφισε ο σοφός  λαόςς μας με το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο γιά να...σωθεί...!!! 
         --------------------------------

2 σχόλια:

  1. Η αριστερά κατέστρεψε την Ελλάδα το 1946-1949 θα την καταστρέψει και τώρα γιατί έχει στη "μήτρα" της το κομμουνισμό και είναι οι άνθρωποι συμμορίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιέχονε λεπιτά αι κουμμουνιστιαί, να μας τα δώσωνε να τα πάρωμε χαρτιά υγείας. Θα καταλήξουμιε Βιενεζουέλα! Να φύγωνε, να πάνε στην Ρωσία που τους θέλει. Εμείς οι νοικοκυραίοι θέλιουμε Σαμαρά και Ορθοδοξία.

      Διαγραφή