Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΡΕ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ «ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ…ΑΕΡΑ», ΓΙΑΤΙ ΕΠΝΙΞΕΣ ΣΑΝ «ΚΟΥΝΕΛΙ» ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ…ΛΑΤΣΗ…;;;

Με αγκαλιές και φιλιά στον…Άκη, ή δημοσιογραφική «ηθική και συνέπεια» του Νίκου.!
ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΛΑΡΥΓΚΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ…;;;


Δεν είναι σήμερα βέβαια να απορεί κανείς γιατί μερικοί άνθρωποι προέρχονται σε «παρά φύσιν» συμπράξεις και περίεργες «επαφές» με ετερόκλητα πολιτικά κόμματα και συνέταιρους «κραγμένους», πού τους έχει καταδικάσει σε φυλάκιση η δικαιοσύνη…
Οί ανθρώπινες αδυναμίες στην ιδιοτέλεια, το δικαιολογούν απόλυτα…
Όταν μάλιστα μερικοί την ιδιοτέλεια τους την έχουν εξοπλίσει –παρά το μεγεθός τους- με υπερφίαλες ατομικές και επιχειρηματικές ορέξεις, τότε η «κομπόστα δένει απόλυτα».

Πρωτάκουστο ένα παιδί που ενηλικιώθηκε πολιτικά στην ΟΝΝΕΔ, είχε πατέρα Υπουργό της Ν.Δ., είχε φιλοδοξίες να εκλεγεί Δήμαρχος και μάλιστα εκλιπαρώντας την υποστήριξη της ΝΔ στις αρχές του 2000, σήμερα να πολεμάει με κάθε μέσο τη παραταξή του, να έχει αλλαξοπιστήσει και να γίνεται «απολογητής» της Τσιπροαριστεράς και εκπρόσωπος τύπου κάθε πολιτικής «Βαρουφακίας» πού… εκστομίζει…!!!
********
Μέχρι και ο Τράγκας έφθασε στο σημείο να αποκαλεί τον Ρ/Φ σταθμό Real, ως… (Radio Madouro-Βενεζουέλα), ιδιοκτησίας Χατζηνικολάου και υιού του «Αυριανιστή» Γ.Κουρή και ήδη ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Kontra και της ομώνυμης εφημερίδος, --καθολικούς απογόνους  του «Αυριανισμού»--, πού έχει επικρατήσει ως όρος στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής δημοσιογραφίας  με απάτες, εκβιασμούς, δικαστικές καταδίκες και παντός είδους… αίσχη…!!!
********
Xθες ο Χατζηνικολάου είχε στον σταθμό του ως συνεντευξιαζόμενο τον Βαρουφάκη, το οποίον αντιμετώπισε με μελιστάλακτο λόγο και συμπεριφορά «παρθενόπης»…
********
Βέβαια από την συνέντευξη ουδείς και κυρίως ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν κατάλαβε τίποτα από τις «Βαρουφακίες» του.
********
Του φέρθηκε με το «σείς και με το σας», όπως η ενάρετη κόρη στο πρώτο ραντεβού, πού προήλθε από προξενειό, για την πολυπόθητη… «αποκαταστασή» της…!!!
********
Ούτε κουβέντα για τους προεκλογικούς του ξελαρυγκιασμούς, περί άνομης και χαριστικής παραχώρησης του Ελληνικού στον Λάτση, πού σαν «ξεπούλημα» ζημιώνει το… δημόσιο συμφέρον…!!!
********
Για την ιστορία το «έπνιξαν το κουνέλι» καί όχι μόνο για το Ελληνικό πού πάει κανονικά στον Λάτση. 
********
Το ίδιο έγινε με τα 14 αεροδρόμια πού πάνε κανονικά στους Γερμανούς και τον Κοπελούζο, ‘οπως και ο Αστέρας Βουλιαγμένης πού πάει κανονικά στους Άραβες και τους Τούρκους.
********
Άστε, πού ο Χατζηνικολάου «μαλάκωσε» και στις προεκλογικές «βαρουφακίες» των Τσιπροσυριζαίων, λέγοντας το αμίμητο πού μόνο στις προεκλογικές ομιλίες του Δελαπατρίδη απολάμβαναν οι Αθηναίοι:
********
«Ο Σύριζα δεν ψηφίστηκε για να βγούμε από το.. μνημόνιο.
Κανείς δεν πίστεψε ότι θα…βγαίναμε»…!!!
********
Για πρώτη φορά στη παγκόσμια ιστορία (κατά Χατζηνικολάκη) ψηφίζεται ένα κόμμα, για ότι ΔΕΝ «θα κάνει» και ΟΧΙ για ότι «θα…κάνει»…!!!
********
«Χατζηνικολάκειος»  θεωρία, όπου το δεύτερο συνθετικό «νικολάκης», αντιστοιχεί και είναι ισοδύναμο του…«ποπού ή πισινού».!
********
Σε τελική ανάλυση ο υπερδανεισμός και η βιωσιμότητα τηλεοπτικων σταθμών-εφημερίδων, όπου ο Τσίπρας σκοπεύει  να τους καταστήσει εσαεί «ομήρους» των κομματικών του ορέξεων, προσδιορίζει τις «παρά φύσιν» πολιτικές «συνευρέσεις» --με τους Τσιπροκαμμένους--, όταν μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς είναι..γυμνοσάλιαγκες…!!!
          ----------------------------

5 σχόλια:

  1. Θυσιάσανε οι αλήτες οι δημοσιογράφοι την Ελλάδα για να κάνει τον σπουδαίο και σωτήρα ο Τσίπρας και η αριστερή βρωμοσυντροφιά του.
    Τη "στάση πληρωμών" πού έρχεται ποιός θα τη πληρώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Αντε, "Ραντεβού στα Βαρουφάδικα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί με τον Άκη να τα χαλάσανε στη μοιρασιά, όπως και ο ξάδερφος του Άκη, ό Ζήγρας,οι δημοσιογράφοι μόνο πλακώνονται και γίνονται εχθροί! έτσι δικαιολογούνται οι αγάπες και τα φιλιά στη φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά ο δικηγόρος Σπύρος Σαγιάς, προσωπική επιλογή του Τσίπρα, διορίσθηκε νέος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης

    Ψάχνοντας κανείς στα έργα που έχει αναλάβει, βλέπει ότι έχει νομική εμπλοκή σε σημαντικές ιδιωτικοποιήσεις. Όπως π.χ. την παραχώρηση του σταδίου Καραϊσκάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004.
    Επίσης, κι εδώ αρχίζουν τα... κουφά, ο κ. Σαγιάς έχει αναλάβει κι άλλα έργα. Όπως το 2010 το έργο της ιδιωτικοποίησης του... Ελληνικού. Λέει συγκεκριμένα:
    «Α. Στρατηγικός σχεδιασμός της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού
    (α) Αποτύπωση – νομική αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του Ελληνικού ( ιδιοκτησιακό – πολεοδομικό καθεστώς)
    (β) Επισήμανση των επιβαλλόμενων νομοθετικών παρεμβάσεων και διαμόρφωση του κειμένου των προτεινόμενων νομοθετικών ρυθμίσεων.
    (γ) Επισήμανση των κρίσιμων ζητημάτων για την διαμόρφωση της πρότασης του Συμβούλου
    (δ) Γνωμοδότηση για το νομικό πλαίσιο του διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για την ανάπτυξη – εκμετάλλευση του Συνεδριακού Κέντρου.».
    Δηλαδή ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου είχε αναλάβει την υπόθεση της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, θέμα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μπαϊράκι επανάσταση.
    Ακόμη χειρότερα; Ο κ. Σαγιάς έχει λάβει μέρος και στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά και την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ στους Κινέζους. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη κάνει «νερά» και θέλει να ακυρώσει την εκχώρηση του λιμανιού και ήδη οι Κινέζοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη.
    Κατά τα λοιπά το γραφείο του κ. Σαγιά έχει αναλάβει κι άλλα σημαντικά έργα ιδιωτικοποιήσεων όπως «το Νομικό έλεγχο της εταιρείας, σύνταξη έκθεσης τίτλων, ενημερωτικού τεύχους, διακήρυξης και λοιπών τευχών δημοπράτησης για την πώληση της ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΕ σε ιδιώτη».
    Με απλά λόγια. Το δεξί χέρι του Τσίπρα είναι «μετρ» στις ιδιωτικοποιήσεις, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά όλων των ιδιωτικοποιήσεων. Τι συμβαίνει εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι ρε μπουρδελοθανασακη τον κραζεις; δικο σας παιδι δεν ειναι αυτο το μουνοπανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή