Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΕΝΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ), ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ «ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ E-mail, ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ…ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…!!!

«Η ΠΛΑΚΑ.;;;» ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ… «ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ»…!!!

Όλο το Τσιπροσυριζαϊϊκο Κυβερνητικό λεχριταριό, πού την επαύριο των εκλογών του 2012, ζητούσε επιμόνως την εξουσία για κατάργηση «με ένα νόμο και ένα άρθρο», του επαχθούς και επονείδιστου τότε μνημονίου πού υπέγραψε η Κυβέρνηση Παπαδήμου και αναγκαστικά υλοποίησε η Κυβέρνηση Σαμαρά, σήμερα με κωλοτούμπα ολκής και κάτω από τραγελαφικές  συνθήκες και όρους , υπογράφει το πιο σκληρό μνημόνιο για τους Έλληνες,  πού οι τοκογλύφοι-δανειστές  το στέλνουν από τις Βρυξέλλες  με  E-mail,  στα Αγγλικά καί μεταφρασμένο στα Ελληνικά για…χώνεψη…!!!

Ναι αυτές οι αντιαισθητικές τραγελαφικές  Κυβερνητικές φιγούρες, πού παριστάνουν τους Υπουργούς  με Πρωθυπουργό ένα «βλαχάκι», πού όταν μπαίνει στο Μαξίμου θυμίζει το βιβλίο ιστορίας  στο μάθημα των σταυροφοριών, όπου  σε μια φωτο κάτω η λεζάντα έγραφε:
********
«Άξεστος σταυροφόρος ξεκουράζεται στο θρόνο του …Αυτοκράτορα»…!!!
********
Ναι αυτοί διαπραγματεύονται τη τύχη της Ελλάδος  και από αυτούς κρέμεται η ζωή όλων μας…
********
Ναι αυτούς ψήφισε με «τη σοφία του και το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο», ο Ελληνικός λαός, για αύξηση μισθών και συντάξεων, για κατάργηση φορολογίας , για δωρεάν υγεία, παιδεία, για κατάργηση των μνημονίων με « ένα νόμο και ένα άρθρο»,  και οριστικό διώξιμο των τοκογλύφων δανειστών.
********
Έτσι, για μια υπερήφανη , ανεξάρτητη Ελλάδα και Έλληνες-πολίτες αξιοπρεπείς και αυτοδύναμους.
********
Έτσι, ενώ με το e-mail Χαρδούβελη των 980 εκατ. ευρώ,  ο Σαμαράς τον περασμένο Φεβρουάριο  θα μας έβγαζε από το μνημόνιο, θα βγαίναμε με την Ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης στην ελεύθερη αγορά, σε μία οικονομία πού είχε ήδη ανακάμψει και το ρυθμό τον έδινε η ανάκαμψη των καταστημάτων, ακόμη και τις Κυριακές, πού πολεμούσαν τα αριστερά κοπριταριά, με μοίρασμα από το πρωτογενές πλεόνασμα 500.000.000 σε ασθενείς τάξεις, κ.τ.λ, κ.τ.λ. κ.τ.λ., πλάκωσε η αριστερή κατσαπλιάδικη λαίλαπα και θα πληρώσουν οι «σοφοί  Έλληνες ψηφοφόροι»  το e-mail Χαρδούβελη… 14 φορές  παραπάνω.
********
Τη δεκαετία του 50΄ στη Γαλλία ένας μπαλωματής-τσαγκάρης ονόματι Πουζάντ, (έμοιαζε με τον Βούτση), ακριβώς τα ίδια είχε υποσχεθεί στους Γάλλους  με αποτέλεσμα να πάρει 20%  στις εκλογές.
********
Εντάξει μέχρι εκεί, δεν το κάνανε και Πρωθυπουργό για να τους… Κυβερνήσει…!!!
********
Είπαμε ότι οι πολιτικοί  ψεύδονται κατά συνθήκη με πλημμεληματικού χαρακτήρα 
συμβατικά ψέματα πού  ασύστολα εκτοξεύουν στους αιωνίως «αφελείς»  ψηφοφόρους.
********
Εδώ το έγκλημα είναι διαρκές και αποτιμητό σε χρήμα μέχρι στιγμής (και βλέπουμε)  86 δις.
********
Είναι έγκλημα όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων , πού από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσουν να πληρώνουν από τη τσέπη τους τον λογαριασμό, είναι έγκλημα κατά της οικονομίας της  Ελλάδος.
********
Οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, πού συνειδητά και με δόλο  μας  «έχωσαν» σε αυτή την ανείπωτη Εθνική περιπέτεια θα «πληρώσουν» μόνο με το να…πάνε σπίτια τους…!!! 
           ---------------------------

5 σχόλια:

  1. ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΑ ΝΑ ΦΩΡΤΟΝΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Η Π Α ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΗ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΟΥΓΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΟΛΑ ΤΑΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑΓΙΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαυμενούληδες Νδουλίτες, τι ισχυρίζεσθε έναντι του κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί δεν θέλετε να εκποιήσουμε την Ελλάδα ολόκληρη
    για να αποπληρωθούν οι δανειστές, που μας έδιναν δάνεια για να τα μετρέπουμε σε μίζες; Τώρα που οι πρόδοτες του ΣΥΡΙΖΑ ήλθαν στα νερά σας, τους λοιδορείτε γιατί δεν σας άκουσαν εξ αρχής. Να πουλήσετε Ελλάδα.
    Ρε τα 300δις χρέος είναι κλεμμένα από πολιτικό προσωπικό της Μεταπολιτεύσεως.
    Εσείς τα κλέψατε!
    Αν δεν διαγραφεί το 80% του χρέους, δεν υπαρεχει ελπίδα.
    Τα περί εξόδου από μνημόνια είναι ιστιρίες για αγρίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, εσυ που εχεις βγαλει το Δημοτικο δε μας λες ποιος σοφος δασκαλος σου ειπε πως διαγραφεται το 80 της εκατο του χρεους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η Ν Δ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΣ ΒΑΖΗ ( Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ) ΡΩΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΚΑΡΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΩΨΗΜΕ ΩΨΗΜΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΟΠΟΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ ΝΤΟΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ??ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΗΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;; ( ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΖΩΗ ΚΩ/ΛΟΥ) ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ ( ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΖΩΗ ) ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΑΣΕΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΣΥΧΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ( ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή