Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ «ΛΑΜΟΓΙΟ-ΚΩΜΙΚΟΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ off shore ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ…ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!!

ΣΤΗΝ off shore ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ-ΚΩΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ και ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ» ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ… ΔΗΜΟΣΙΟ…!!!

Μόνο επι «ηθικής» Κυβέρνησης της Τσιπροαριστεράς και όλης της «λεχριτοκομπανίας» , θα μπορούσε να συμβεί.
Επι 20 ημέρες ο «πρωθυπουργός» Τσίπρας κάνει «τουμπεκί ψιλοκομμένο» και δεν απαντά στην ερώτηση του Βουλευτή της ΝΔ, Αυγενάκη και 21 Βουλευτών, πού καταγγέλουν   Υπουργό ότι από το 2008 έχει off shore στη Κύπρο όπου εκεί μεταφέρει τα έσοδα από τις «κωμικές» του δραστηριότητες , ενώ στη φτωχή Πατρίδα του ο «καραγκιόζης» Υπουργός χρωστάει τα «κερατά του» σε χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο…!!!

Πλήρης σιωπή από τον Κυβερνητικό καραγκιοζοθίασο… ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ…!!!
********
Βέβαια ο εν λόγω «Υπουργός» ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, έκλαιγε στις τηλεοράσεις ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ στο επάγγελμα πού κάνει είναι καλοπληρωμένος.
********
Ότι είναι «λαμόγιο» ο εν λόγω Υπουργός το έχει δείξει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, παίζοντας καταπληκτικό θέατρο σε μία καταγγελία, πού γέλασε κάθε πικραμένος.
********
Πάντως αν δεν απαντήσει η Κυβέρνηση, σίγουρα θα απαντήσει στο πρώτο τσαντήρι της νέας περιόδου , ο Εθνικός μας «καραγκιόζης»… Λάκης Λαζόπουλος…!!!
********
Άν μέχρι τότε δεν έχουν γίνει... «Καμμένα» λάδια...!!!
        ----------------------- 

8 σχόλια:

  1. Γελοιότητες... Κάθε καθώς πρέπει πολιτικάντης έχει και μια εξωχώριο ή τούλαχιστον κανα δυο λογαρισμούς εις τας Ελβετίας, τα Λονδίνα, το Λουξεμβούργο και μην αρχίσουμε να απαριθμούμε τροπικές νήσους, χαρά για φοροφυγάδες και μιζολήπτες πολιτικούς.
    Φαίνεται ξεχάσαμε τον Βουλγαράκη και τις υπεράκτιες του, όπου αποταμίευε ομού το νομιμοφανές με το ηθικό. Αν ο απατεωνίσκος Γ.Καρατζαφέρης-Κωλοτούμπας κυκλοφορεί με δύο off shore, φανταστείται τι γίνεται με τους άλλους. Και μη μου πείται ότι ο Καρατζατούμπας δεν ήταν νδουλίτης
    και έτσι απέκτησε ακίνητα αξίας τουλάχιστον 20 εκατ.

    Τώρα ως προς τον ανελίτη Χαϊκάλη υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε στέλεχος και υποψ. βουλευτής της ΠΟΛ.ΑΝ του Σα(χλα)μαρά του γκαβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομπλεξικό, ελαττωμματικό και περιθωριακό χρυσαύγουλο, τι μας ενδιαφέρει σήμερα ο Βουλγαράκης με τον Καρατζαφέρη πού τπυς τιμώρησε ο λαός και είανι εκτός Βουλής. ή μήπως επειδή δύο ανυπόληπτοι πολιτικοί στο παρελθόν έκαναν μία μασκαριά αυτο νομιμοποιεί ένα σημερινό Υπουργό να κάνει τα ίδια. Μπράβο χρυσαύγουλα, στηρίξτε την "ηθική" της Τσιπροαριστεράς. Από μυαλό "ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ", θέλετε να σας θυμίσω τι έλεγε ο Βουλευτής σας ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ για τη ¨"μερσεντες" του πού δεν τον έφταναν τα 6.500 ευρω το μηνα για να τη συντηρήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΟΝΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ'500 ΔΙΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΗΤΗ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ο Χίος έγραψε ότι ο Τσίπρας 2 φορές πήγε για ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο σύμφωνα με το Reuters.Γιά αυτό φαίνεται πήγε ο καυμενούλης διακοπές, με τη Περιστέρα, ενώ οι διαπραγματεύσεις έχουν πάρει φωτιά σε ερημικό νησι μακρυά από το κόσμο μπάς και το ξεπεράσει, όπως τον έρπη πού έβγαλε στο στόμα. Αυτός μετά το ¨μητρικό¨ πού τού έκανε ο Πούτιν φαίνεται ότι πάει κατά Δαφνί μεριά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται στα μούτρα και τη συμπεριφορά του ότι παίρνει χάπια βαριάς κατάθλιψης, φαίνεται σαν ξένος με τη πραγματικότητα και γελάει χαζά. Φυλακή ή Δαφνί.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΗΣ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ 14% ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΩΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ( ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλύτερα πού βγήκε ο Τσίπρας, γιά να καταλάβουν οι αφελείς Έλληνες, ότι η Κεντρική πολιτική για την Ευρώπη ήταν μονόδρομος και τα παραμύθια αντίστασης της τεμπέλικης αριστεράς του φραπέ είναι γιά... ψεκασμένους και φευγάτους.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κ ΚΕΛΛΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΗ ΨΥΧΙΑΡΟΣ ΛΑΘΟΣ Κ ΚΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Η ΚΩ/ΛΟΥ;; Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ 28% ΣΕ14% ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΩΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή