Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

«ΤΑΦΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» ΣΤΟ…ΑΙΓΑΛΕΩ…!!!

ΜΕ ΥΦΟΣ «ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ και ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΥ»  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ  ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ,  ΕΚΔΗΛΑ… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ…!!!

«Σταυρώθηκε» στη πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω ο λίγος π. Πρωθυπουργός Τσίπρας, λές και  η μοίρα το ήθελε να «σταυρωθεί» ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία στην Αττική από την ομώνυμη πλατεία.

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα, μετά βίας μάζεψε  500 άτομα, μεταξύ των οποίων  ο Σκουρλέτης, ο Πάντζας, ο Κουρουμπλής και η Δούρου.
********
Απευθυνόμενος  στα εναπομείναντα αριστερά πρόβατα επανέλαβε το αμίμητο:
********
«Δεν συμβιβαστήκαμε αλλά αναγκαστήκαμε να… συμβιβαστούμε»…!!!
********
Τώρα αν τέτοια αντιφατική κουταμάρα άνευ νοήματος την έγραφε ένας μαθητής της 6ης Δημοτικού στο μάθημα της έκθεσης, και ο Δάσκαλος τον απέρριπτε με μηδέν , υπάρχει κάποιος-- έστω και οι γονείς  του-- πού δεν θα τον… δικαιολογούσαν;;; 
********
Βέβαια ήσαν παρούσες οι καθαριστριες –χωρίς τη Χαρούλα Αλεξίου—οι σχολικοί φύλακες, μερικοί υπάλληλοι της ΕΡΤ και όλα τα λαμόγια του δημοσίου πού επαναπροσέλαβε  ο μέγας  Κατρούγκαλος.
********
Επίσης ο «Αχρηστερός» Τσίπρας αναφέρθηκε στον Παπασταύρου πού έδωσε ανομωτί κατάθεση για ενδεχόμενη παρανομία και δεν αναφέρθηκε καθόλου στο συνονοματό του Μητρόπουλο  πού με παραγγελία Εισαγγελέα ζητήθηκε η άρση ασυλίας του από τη Βουλή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
********
 Ναι  Έλληνες  πατριώτες αυτό το «πολιτικό βλαχάκι» ψηφίσατε για να απαλλαγείτε από την «προδοτική» δεξιά του Αντώνη Σαμαρά, πού θα έσκιζε το μνημόνιο για να φέρει το 3ο χειρότερο και αβάσταχτο μνημόνιο της Τσιπροαριστεράς  με 14 φορές εξοντωτικά μέτρα παραπάνω.
*******
Αυτή η δεξιά σας έβαλε στην Ευρώπη για να απαλλαγείτε από τα «ταγάρια»  και σείς ψηφίσατε τους «ταγαροφερμένους» του Συριζα πού κυκλοφορούν  με ταγάρια πέτσινα, αντί  για πάνινα και τα λένε… σακίδια…!!!
*******
Αλλά τι να πεί κανείς.;;;
********
Είναι όμως αλήθεια ότι στο τέλος της ομιλίας του δεν παρότρυνε τους παραυρεθέντες να τραγουδήσουν μαζί του το:
********
«Για δες καιρό πού διάλεξε ο χάρος να με πάρει»…
               ---------------------------

8 σχόλια:

  1. Δύο γαμώφατσες στήν φωτογραφία νά κάνεις εμετό επάνω τους. Απορώ ρέ στραβούλιαγκα βρωμοπασόκε πώς οί ήρωες αόματοι πού βασανίζωνται στήν ζωή, δέν σέ πήραν στό κυνήγι μέ τά μπαστουνάκια τους. Απορώ ρέ στραβούλιαγκα εθνοπροδότη, τί μαύρη ψυχή θά παραδώσεις.............θά είναι πιό μαύρη από τό σκοτάδι πού αντικρύζεις καθημερινά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 500 άτομα? Τι λες βρε παπάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν 500 άτομα ήσαν 666 για την ακρίβεια. στο τέλος φέρανε και άλλους. Το φχαριστήθηκες τωρα κύριε παπάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, σωστα μίλησε ο Τσίπρας.
    Είπε ότι "είχαμε αυταπάτες ότι θα τα καταφέρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε". τι άλλο να πεί;
    Εκτός και αν είχε περάσει η επίδραση των αντικαταθλιπτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί τσακώνεστε;; για τις 50 έδρες; αυτό το μνημόνιο θα φέρει πολύ πόνο στο κόσμο..δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ αλλά μην υποτιμάτε τους παλιούς πασόκους. γιατί αυτοί τον ανέβασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑ!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ;; (7 ΜΗΝΕΣ ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΜΑΣ ΚΑΝΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΟΥΜΕΡΑ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΘΕΟΥΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΣΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ!! ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ!!! ΑΛΕΞΗ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ*** ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΨΗΦΙΖΗ ,,ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΑ,, ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΕΨΗΣ ,, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΕ!! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!! ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗ Η ΜΕΡΧΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;; ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ -ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΖΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΗ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΗ ΤΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΤΕΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι έτσι Μακαρίτη όπως ακριβώς τά λές. Τό βρωμοπασόκ πού συγκυβέρνησε καί μέ τήν νέα δικτακτορία, καί στό τέλος ''παντρεύτηκαν'' επίσημα. Μαζί μάς έραψαν κοστουμάκια στά μέτρα μας μέ χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. << ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΤΗ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΔΗΜΓΟΓΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ >>***** Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΛΕΞΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ!! ΟΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ!! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ!! ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ::: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ;; ΤΟ ΗΘΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΙΧΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ:: ΕΣΥ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ !! 1 ΔΗΑΝΑ 2 ΠΟΛΑΝ 3 ΛΑΟΣ 4 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5 ΑΝΕΛ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!! ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή