Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΤΣΙΠΡΑ ή ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ Ν.Δ...;;;

Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΠΑΚΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και «ΚΟΥΜΠΑΡΟ» ΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...!!!

Απο το γεγονός και μόνο, --«έστω και διά της εις άτοπον απαγωγής»---ότι όλο το Τσιπροκυβερνητικό σύστημα από τούς αρθρογράφους της Αυγής μέχρι τον Λαζόπουλο επίμονα στηρίζουν Μεϊμαράκη και τον θέλουν αρχηγό της Ν.Δ., προκύπτει αναντίρρητα ότι πρέπει οι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφού ο «εχθρός» αγωνίζεται να σού επιβάλει ποιόν θέλει αντίπαλο γιά την μάχη, έ, είναι αυτονόητο ότι οι Νεοδημοκράτες  δεν θα πέσουν στη παγίδα του εχθρού να τους υποδείξει ποιόν θα εκλέξουν αρχηγό γιά να έχει τη δυνατότητα αυτός να τον κατατροπώσει όποια στιγμή θέλει...
********
Το πώς επελέγει ο Παυλόπουλος την τελευταία στιγμή για Π. τ. Δ. και ποιά η συμμετοχή Καραμανλή-Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου στη διαδικασία εκλογής του, είναι πλέον βούκινο στους παροικούντας την Ιερουσαλήμ.
********
Βέβαια ο Παπαγγελόπουλος ανταμοίφθηκε παίρνοντας Υπουργείο, είναι ο π. δεξιός και φανατικός Καραμανλικός πού έγινε Υπουργός της Τσιπροαριστεράς, δοξάζοντας αμέσως τον Τσίπρα και αναγορευοντάς τον ως...Εθνάρχη...!!!
********
Ο Παυλόπουλος στάζει μέλι γιά τον Τσίπρα και όλη την Τσιπροκυβέρνηση, σε δημόσια θέα πού παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στο Πρωτοχρονιάτικο σόου στο Προεδρικό Μέγαρο, αναγορεύοντας τον εαυτόν του και τον θεσμό πού εκπροσωπεί, δυστυχώς σε...κομισάριο της Τσιπροαριστεράς.
********
Ο Καραμανλής, ως Βούδας της παράταξης πού θέλει να την ελέγχει χωρίς να φαίνεται και να ομιλεί, εξαπολύει τα εξαπτερυγά του, (Αντώναρους-Στυλιανίδηδες, ένα Ιωαννίδη πού άν δεν πήγαινε στη πρεμιέρα του Λαζόπουλου δεν θα ξέραμε ότι είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ) γιά διθυράμβους στον Τσίπρα και ποδηγέτηση της εκλογικής βάσης της ΝΔ, γιά στήριξη σε Μειμαράκη.
********
Είναι πρωτοφανές πως Καραμανλής-Παυλόπουλος-Τσίπρας- και όλο τον Κυβερνητικό Τσιπροσύστημα της αριστεράς δίνουν τα ρέστα τους γιά την εκλογή Μεϊμαράκη, οί λόγοι εμφανείς και τούς έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς σε προηγούμενες αναρτήσεις.
********
Τώρα είναι η ώρα της βάσης να κατανοήσει τί αίσχος παίζεται στις πλάτες της, από ένα σύστημα εντός της ΝΔ, πού προσπαθεί με νύχια και με δόντια, προκειμένου να στηρίξει την χειρότερη Κυβέρνηση από συστάσεως Ελληνικού Κράτους, να βγάζει από τα ντουλάπια της σκουριασμένες ιδέες και οστεοφύλακες ενός κοιμητηρίου , όπου τα οστά  του Εθνάρχη Κ.Καραμανλή θα γυρίζουν ανάποδα με όσα οι τυμβωρύχοι διαδοχοί του...επιβουλεύονται...!!!
                     ---------------------- 

7 σχόλια:

  1. Ο Τσιπρας ειναι αθλιος και μας κοροιδεψε, δεν ειναι βεβαια κατι το καινουριο στους πολιτικους μας. Οι νεοδημοκρατες εφεραν τον Τσίπρα στην εξουσια και αυτοι ειναι η αιτια που προηγειται. πηγαινετε σε ενα καφενειο και ρωτηστε το κοσμο για τα στελεχη της ΝΔ. εχει πολλους αυτιστικους η ΝΔ, δεν καταλαβαινουν τον απιστευτο βαθμο της απαξιωσης της παραταξης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μεγάλη απόχη των ψηφοφόρων του Τζιτζικώστα δείχνει ότι υποβόσκει μια δυναμική για ένα σχήμα δεξιότερα της ΝΔ. η ΝΔούλα πέθανε τον Ιανουάριο του 2015, παρά τα οράματα του Μουρούτη για δεξιά παρένθεση. Η ΝΔ παρουσιάζει συμπτώματα Φώφης, λένε σωστά αλλά δεν τους ακούει κανένας γιατί είναι η Νδούλα με τα στελέχη που όλοι αγαπήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΥΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η χώρα καταστράφηκε.. Κρίμα διότι είχε όλα τα φόντα μετά το 1981 να εξελιχθεί σε ένα προηγμένο κράτος. Η απόχη θα αρχίζει να προσεγγίζει τα επίπεδα της Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσαυγητάκια, πού κρυβόσαστε πισω απο την ανωνυμία σας, κατανοούμε το πόνο σας και τη κακή σας μοίρα να είσαστε απορρίμματα της κοινωνίας και γιά αυτό να καταντάτε να στηρίζετε Συριζα. Απο αύριο με τον Κυριάκο αρχίζει και το δικό σας ξήλωμα ή καλύτερα η χαβούζα πού σας περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καληνύκτα ευριπιδη ,καληνυκτα 'αντωναρε ''Καληνυκτα μουγγε ημεταπολιτευσι τελειωσε!!Βαγγελακη δεν θα σου πω καληνυκτα σε θελουμε για τα γαλλικα σου !!
    ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΥΠΟΦΟΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΗ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν είμαι συριζαίος ή χα φίλτατε, είμαι απλά ένας αηδιασμένος ψηφοφόρος. συνιστώ επαναφορά στη πραγματικότητα, ο νέος αρχηγός χρωστά την εκλογή του στους άλλους 3 υποψηφίους και το Σαμαρά. Ο μέσος ψηφοφόρος στις εκλογές της ΝΔ είχε ηλικία τα 60 έτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή