Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ «ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ (ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ» Ο Ν.ΠΑΠΠΑΣ, «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ» Ο ΤΡ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ...!!!

Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» ΤΟΥ Ε.Ρ.Τ. ΕΙΧΕ... ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. και ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Ο υπόκοσμος της δημοσιογραφίας πού φέρεται να είχε διαπράξει το ατιμωτικότερο αδίκημα του Ποινικού Νόμου, τον εκβιασμό, φαίνεται να είχε «υψηλές»  επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου όπου ακόμα στεγάζεται ο Τσίπρας και το κυβερνητικό επιτελείο του.

Όπως διαβάζουμε στη δικογραφία, η εγκληματική οργάνωση των εκβιαστών με τις παράνομες χρηματοδοτήσεις  ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, είχε αναλάβει να δημοσιεύει θετικά σχόλια  για τον Υπουργό Επικρατείας  Νίκο Παππά αλλά και για άλλα στελέχη της κυβέρνησης, ακόμη και για το θέμα των... τηλεοπτικών αδειών...!!!
********
Μάλιστα τον Παππά --γιά να μη καρφώνονται-- τον αποκαλούσαν με το παρατσούκλι «Αρχιμανδρίτης», (λές και ο άνθρωπος είναι καταζητούμενος από τις Αρχές και χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο για να ξεφεύγει)...
********
Ομοίως και με τον συνδικαλιστή   Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών  Τρύφωνα Αλεξιάδη, τον οποίο αποκαλούσαν... «Πατριάρχη Αλέξιο»...!!!
********
Εντύπωση κάνει η φωτο με τα χαμόγελα του «Πρωθυπουργού» Τσίπρα με το τρίτο μέλος της σπείρας  Χρήστο Φράγκου, όπως και με τον αλήστου μνήμης Γ.Βαρουφάκη.
********
Τυχαίο.;;;
********
Αποκορύφωμα, η σύμβαση της ΕΡΤ με τον φερόμενο ως επικεφαλής της σπείρας Π.Μαυρίκο, ο οποίος είχε ως ειδικός αναλάβει να διαφωτίσει τους Έλληνες ότι βάσει μυστικών γκάλοπς πού είχε στα χέρια του από Πρεσβείες , ο Συριζα θα κέρδιζε τις εκλογές τον Σεμπέμβριο τού 2015.
********
Μάλιστα η σύμβαση προέβλεπε  την ημέρα το τηλεοπτικού debate (14-9-2015) Τσίπρα – Μεϊμαράκη, ο «έγκριτος» εκβιαστής Π.Μαυρίκος, να  κάνει και  live «αποκαλύψεις» για  βίλες του... Β. Μεϊμαράκη...!!!
********
Στη σπείρα πέραν των Μαυρίκου και Φράγκου πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και ο Π. Μουσσάς, με τις επαφές του και φερόμενος ως δεξι χέρι του Μαυρίκου.
********
Βέβαια δεν μπορούσε να μην υπάρχει και άρωμα... «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ»...!!! 
*******
Ά, όλα κι όλα. 
********
«KONTRA», στον «ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ» ούτε ο Χατζηνικολάου...πήγε...!!!
********
Τρέξε τώρα «ταγαροπούλα» να βάλεις ΤΑΞΗ στο διαδίκτυο... 
               --------------------------

2 σχόλια:

  1. Σούργελα και νούμερα με τα οποια γελάει όλη η Ευρώπη, εμείς τα ψηφίσαμε να μας...κυβερνήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. {{ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ }}
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ''ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ''ΕΠΙΣΤΗΜΗ''
    ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ ΣΕ ΤΕΧΝΗ !! ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ !
    ** ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ **
    Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ !!
    ΑΥΤΟΣ ΟΡΘ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΑΝΗΡ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !
    ΤΟ ΤΖΟΒΕΝΟ 69 ΕΤΩΝ ? ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟ ΧΡΙΣΤ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ
    ** ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -Ν-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ *******
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    {{ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ;; ΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΛ ΝΑ ΒΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ::*ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΕΜΕΤΙΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή