Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΕ « ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ», ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…!!!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ και ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ…100 ΧΡΟΝΙΑ…!!!

Αντί οι Εθνικοί Μειοδότες της προδοτικής Τσιπροαριστεράς, να εκμεταλλευτούν, ως όφειλαν,  τη παρουσία 1.000.000 λαού,-- πού παρά τη φτώχεια του πλήρωσε από το ύστερημά του για να παραβρεθεί στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο, χωρίς να λογαριάζει ότι στερεί μερίδες φαγητού από την οίκογενειά του—και να τον  χρησιμοποιήσουν   ως διαπραγματευτικό όπλο ότι η υποχώρηση στο Μακεδονικό αντίκειται στη θέληση του Ελληνικού λαού, όπως κάνουν όλοι οι λαοί του κόσμου, τα δικά μας Κυβερνητικά μειοδοτικά τσουτσέκια, τρέμοντας τη φωνή του λαού, προσπαθούν απεγνωσμένα να… υποβαθμίσουν την παρουσία του..!!!

Φαντασθείτε τι Εθνομειοδοτικές δεσμεύσεις (ξεπούλημα) έχουν αναλάβει, για τη καρέκλα τους, εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων της Πατρίδος μας…
********
Εκείνος ο ομοαίματος στη κίνηση «πράττω» του ρωποπερπηρήθρα ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά, ο πηθικαλώπηξ Υπουργός προστασίας του πολίτη ονόματι Τόσκας, μέτρησε τους συγκεντρωμένους σε 140.000 ενώ μετά από λίγες ώρες τόλμησε να τον διαψεύσει  το συνδικαλιστικό όργανο της Αστυνομίας.
********
Έδωσαν το «άλλοθι» και το δικαίωμα οι Κυβερνητικοί ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ στους Σκοπιανούς να εφησυχάσουν και σε κλίμα «νηφαλιότητος και αμοιβαίας κατανόησης» --όπως μονότονα λένε τα Τσιπροσυριζαίϊκα ανδρείκελα-- να έλθουν είς «γάμου κοινωνία» και να συναγελασθούν δημόσια στο ίδιο κρεβάτι, όπως  ακριβώς τα «αδελφάτα», αφού προηγουμένως φρόντισαν να κατοχύρωσαν τούς γάμους…ομοφυλοφίλων…!!!
********
Απτόητοι προχωρούν στη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
********
Ο «πηθικαλώπηξ» Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας τρέμοντας το «Φωνή Λαού Οργή Θεού», έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο της Αστυνομίας, πού έδειχνε ότι η Βασιλίσσης Σοφίας δεν ήταν γεμάτη από κόσμο.
********
Αποκαλύφθηκε ότι στο βιντεο είχαν σβήσει την ημερομηνία και ώρα λήψης.
********
Και το χειρότερο, η «σκεπασμένη» ημερομηνία έγραφε…1/1/2018 δηλ. τη Πρωτοχρονιά…!!!
********
Τέτοια Σταλινικά γκρουπούσκουλα είναι…
********
Τώρα η προδοσία δεν είναι μόνο στο όνομα.
********
Είναι κυρίως στο Εθνοτικό κομμάτι πού αφορά την Εθνότητά τους, δηλ. η γλώσσα τους πως θα λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ;, οι κάτοικοι πως θα λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;  τα προϊόντα τους πως θα λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ;
********.
Είναι επίσης η πάσης φύσεως αλυτρωτικές διαθέσεις με βιβλία και χάρτες πού ομιλούν για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ.
********
Όλα όπως λέει και ο Κυριάκος, (πού από ότι φαίνεται είναι από άλλη πάστα, απαλλαγμένος πλήρως από προγονικές νοοτροπίες στρατηγικές και τακτικές) πρέπει να γίνουν «πακέτο» και όχι «σαλαμοποιημένα», όπως έχει συμφωνήσει ο Τσίπρας και το Εθνομειοδοτικό του συνάφι.
********
Ο Τσίπρας  το θέλει τμηματικά δηλ. σαλαμοποιημένα, ώστε να ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ μέχρι τον Ιούνιο μπούν τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, με ένα προσωρινό όνομα πού θα περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μετα να «δεσμευτούν» να το… επιλύσουν…!!!
********
Δηλ. «κατόπιν εορτής» σε χρόνο μέλλοντα και αβέβαιο…
********
Θυμίζει –για όσουν ξέρουν και έχουν μελετήσει—το Συμβούλιο Αρχηγών του 1992, όταν ο Σαμαράς τους υπέδειξε να επιβάλλουν την επαύριο κιόλας ΕΜΠΑΡΚΓΟ σε πετρέλαιο και τρόφιμα από την Ελλάδα στους Σκοπιανούς, προκειμένου να πιεσθούν από τη ασφυξία και υποχωρήσουν,  αλλά όλοι  στο Προεδρικο Μέγαρο είχαν ΚΟΥΦΑΘΕΙ δεν άκουγαν—ήταν τότε της μόδας να είσαι κουφός—σημειώνοντας με επιμονή ότι αν καθυστερήσουν θα βρούν διέξοδο οι Σκοπιανοί στα σύνορα με τη  Βουλγαρία και θα ήταν αργά…
********
 Δεν βρέθηκε κανένας ΘΕΣΜΙΚΟΣ, ούτε ένας πού να μην ήταν ΚΟΥΦΟΣ και όχι μόνο αυτό αλλά τον απέπεμψαν ομόθυμα επί τόπου από Υπουργό των Εξωτερικών.
********
Άμ, τι, θα έμεναν τα πετρέλαια στις αποθήκες του Μαμιδάκη και οι κατσαρόλες με τα τρόφιμα στις αποθήκες του Μπακατσέλου…;;;
(ήταν και «επίτιμη» ατιμία να μείνουν οι Σκοπιανοί… νηστικοί και καταφρονεμένοι)…!!!
********
Εδώ η πλάκα είναι ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έγινε Κυβέρνηση θυμήθηκε το ΕΜΠΑΡΚΟ στους Σκοπιανούς, χωρίς βέβαια επίπτωση ουδεμία, διότι το ΕΜΠΑΡΚΟ θα είχε αποτελέσματα μόνο στο χρονικό  διάστημα πού τους υποδείκνυε  ο Σαμαράς.
********
Το ΕΜΠΑΡΓΚΟ του Ανδρέα ήταν παρωδία και για τα μάτια του κόσμου γιατί έγινε σε εντελώς άστοχη χρονική στιγμή μακρυά από αυτή πού υποδείκνυε ο Αντώνης Σαμαράς.
********
Τώρα ο Τσίπρας και το Εθνομειοδοτικό λεχριταριό του-- λέει για ξεκάρφωμα— ότι είναι μεν πρόθυμος για την επίλυση του Εθνοτικού και Αλυτρωτικού, όμως μεταθέτει την δήθεν επίλυση τους  μεταχρονολογημένα  και αφού πρώτα τα Σκόπια θα έχουν ήδη μπεί σε ΝΑΤΟ-ΕΕ.
********
Μιλάμε για ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ χωρίς προηγούμενο.
********
Προφανώς, το πρωτόβγαλτο παιδάκι έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει…ασυλία…!!!
********
Τα αφεντικά όμως στους υποτακτικούς ποτέ «δεν κρατάνε το λόγο τους»…
********
Και η μοίρα των υποτακτικών κοινή και προδιαγεγραμμένη…
********
Πιστεύουμε (αν και το «ξεπουλητάρι», πού το κόμμα του ήταν ανέκαθεν  υπέρ της παράδοσης του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στους Σκοπιανούς),  ότι ο Θεός έστω και την ύστατη στιγμή θα βάλει το χέρι του και η «υπερήφανη» διαπραγμάτευση δε θα οριστικοποιηθεί…
                  -------------------------

13 σχόλια:

  1. Άλλος ένας Πουλημένος βρυκόλακας αριστερός εφιάλτης,
    που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα,
    το βρώμικο, σάπιο παρελθόν του
    κολλημένα μυαλά , μόνο ταμπέλες ξέρουν να βάζουν,
    για τους ανθρώπους γύρω μας, κάτι σαν την τσίχλα που κολλάει στο μαλλί και δε φεύγει αν δεν τα κόψεις.Ενώ οι ίδιοι τραγελαφικοί τύποι ,δίχως συνείδηση και ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς να πιστέψεις ένα πρωθυπουργό που δηλώνει αυταπατημένος πού στο δημοψήφισμα έκανε το οχι ναί και ονόμασε το 3ο μνημόνιο υπερήφανη διαπραγμάτευση 17 ωρών ενω επί 17 ώρες έτρωγε απανωτές φάπες και σφαλιάρες από τον Σόϊμπλε καί υπέγραψε ότι χαρτί του έδιναν; Αυτόν θα εμπιστευθούμε γιά το εθνικό μας θέμα πού αφορά την ακεραιότητα της πατρίδας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
    Posted on Φεβρουαρίου 5, 2018 by epistimonikos
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΦΕΚ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

    EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!



      Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).


      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
      ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
      ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.


      Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

      1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

      2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

      3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο

      Διαγραφή
    2. Δ.Καζαμιας
      ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΩ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,,,, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,,,,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΗΧΗΠΡΟΕΔΡΟΥ

      TSAKONAS GAMIESTE !
      YOUTUBE.COM

      Διαγραφή
    3. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
      .........................

      .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

      - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

      -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

      -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

      -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

      -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

      Διαγραφή
    4. ηρθαν και οι σωρραιοι γυφτοσκοπιανοι που διεγραφαν οσους πηγαν στο συλλαλητηριο να μιλησουν για εξωδικα και παπαριες γυφτικες

      Διαγραφή
  4. Οταν η πατρίδα μας βρίσκεται σε κινδυνο δεν κάνει εκλογές!!!
    Τα ολωκληρωτικα καθεστώτα δεν παραδίδουν την εξουσία πουθενά στον κόσμο!!!
    Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός των Ελλήνων!!
    Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κινδυνο!
    Η κυβέρνηση Σύριζα πρέπει να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας και όχι του Μητσοτάκη να γίνει κυβέρνηση για νααρχνα αρ το φαγοπότι!!
    Τσίπρας εμεις τρώμε και Δεν δινουμε δεν απολογουμεθα σε κανέναν!!!
    Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός των Ελλήνων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δε κάνει και ο Τσίπρας ένα συλλαλητήριο γιά να αποδείξει ότι ο λαός είναι μαζί του και συμφωνεί με τη πολιτική του στο Μακεδονικό και γενικότερα στο οικονομιό κτλ, ώστε να αποδείξει ότι ο κόσμος είναι μαζί του; Υπάρχει πιο καθαρή και δημοκρατική θέση άν είναι δυνατός στο λαό γιά να το αποδείξει;Τόλμησέ το ρε αν έχεις τα κότσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε κατάλαβες. Οι μεγάλες συγκεντρώσεις δεν γίνονται σε κινηματογράφο γίνονται στη πλατεία συντάγματος. μπορεί ο Τσίπρας να μαζέψει παραπάνω από 2000 κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοί είναι όλοι αυτοί που διεκδικούν κομμάτια της πατρίδος μας;
    Γιατί τόση πρεμούρα τώρα οι Αλβανοί , οι Σκοπιανοί , οι Τούρκοι.
    Τι συμβαίνει που εμείς δεν το γνωρίζουμε ; Δηλαδή αυτά που είχε πεί η Ψαρούδα Μπενάκη στον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας Παπούλια
    βγαίνουν αληθινά ;'Ηρθε ο καιρός η Ελλάς να διαμελιστεί και να μοιραστεί διότι δεν έχει πιά εθνική κυριαρχία από τα μνημόνια ;
    Δηλαδή το σχέδιο ήταν να πτωχεύση η πατρίδα μας απο τούς πολιτικούς με τη βοήθεια των πληρωμένων παπαγάλων και να περιοριστούν τα συνορά μας εκεί που έδειχναν κάτι χάρτες που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε; Τώρα ποιά άλλα κομμάτια θα έχου σειρά η Θράκη ,το Αιγαίο, το Καστελλόριζο, η ανεξαρτοποίηση της Κρήτης; Πού θα φτάσουν και πού θα τελειώσουν . Και οι πολιτικοί τι κάνουν γιατί δεν ενημερώνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΑΤΕ". ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!! Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"
    ΔΕΝ πέφτουμε στην παγίδα τους, προσπερνάμε τα προπετάσματα καπνού της παραπληροφόρησης και στοχεύουμε σε ΕΝΑ σημείο, κι ο Πλανήτης να γυρίσει ανάποδα, και ο Φίλης να παντρευτεί το Βενιζέλο και να κάνουν τρίδυμα, στα μέζεά μας ΟΛΑ, ο στόχος είναι μοναδικός και ΕΝΑΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Καμμία Novartis σήμερα, ή αύριο κάτι άλλο, κανένα πραγματικό ή πλαστό σκάνδαλο δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή και την αγωνιστική μας εγρήγορση απο το ΕΘΝΙΚΟ μας θέμα της παράδοσης Ελληνικών κεκτημένων όπως το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ και όλων των δεινών που θα προκύψουν απο αυτήν την παράδοση. Το ΙΔΙΟ σάπιο πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων 44 ετών, ΞΕΨΥΧΑΕΙ και ΣΦΑΔΑΖΕΙ.....
    πολτοποιημένο κάτω απο τις ηρωίκές πατούσες των αγωνιστών Ελλήνων που τους πατάει αλύπητα σαν βρωμερά σκουλίκια. Σήμερα, μετά την πρωτοφανή εξέγερση εκατομμυρίων πολιτών που σπάσαν τα δεσμά του φόβου και σαν ορμητικός χείμαρρος παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους, στήσανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την θεατρική παράσταση με έδρα τη Βουλή και με τίτλο: "Novartis" και ξερό ψωμί, πρωταγωνιστές οι ΙΔΙΟΙ πολιτικοί σκερβελέδες. Άλλαξαν ρόλους , ρούχα, σκηνοθεσία και χρώματα. Τώρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ μέσω ΣΥΡΙΖΑ "τρέχουν" τη Ν.Δ. που τους "έτρεχε" το 1989 και γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μανωλιός, ο ΙΔΙΟΣ ο λαός ως απορημένος θεατής. Αυτό το θέατρο της βουλής πρέπει να κλείσει και ο λαός να απαιτήσει
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΠΩΣ; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΗ καλά τα λες και σε συγχαίρω για τον πατριωτισμό σου, αλλά που να δούμε?
    Επίσης να πω, παρότι ποτέ δεν παραδίδω τα όπλα, ότι η συμμορία προχωρα στην παραχώρηση και εμείς τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα, οι Ολύμπιοι να δώσουν να ανατραπεί το κλίμα, ίσος στην βουλή να μην περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή