Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ο «ΗΓΕΤΗΣ»--ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΑΚΟΜΗ και ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ…2020…!!!

ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ-ΛΕΧΡΙΤΩΝ-ΓΙΔΑΡΜΕΧΤΩΝ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ-ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ-ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ και ΛΟΙΠΩΝ «ΤΖΟΥΦΙΩΝ» ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ… ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΟΝΤΑΙ…!!!

«Hγέτης» όλου αυτού του κακού συνοθυλεύματος  ανθρώπων, εχόντων «διαμαρτία περί την διάπλασιν»  ο μέγας Φασουλής , Αλέξης Τσίπρας.
Ο πλέον συμπλεγματικός πολιτικός πού πέρασε από το κοινοβούλιο, από συστάσεως κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.
Συμπλέγματα-κόμπλεξ, πού έχουν άμεση σχέση με τα παιδικά του βιώματα, τα ανεκπλήρωτα «εφηβικά αδιέξοδα» από τα οποία πάσχουν στην πλειοψηφία τους τα αριστερά ανδρείκελα.
«Τζούφιες» μαγκιές, με ντουφεκιές (μόνο) στον αέρα, όπως το κοπέλι από τη Κρήτη ο βαρύς και βαρύθυμος Πολλάκης, προστατευόμενος  μάλιστα και της εριτίμου κας ….Περιστέρας…!!!

Τώρα το ανυπόληπτο «ανθρωπάκι», πού περιφερόταν στα σαλόνια της Ευρώπης  και τα Προεδρικά μέγαρα  των Αρχηγών της, --έστω και αν τον αντιμετώπιζαν σαν «λινάτσα»--έχασε το πρωτόγνωρο για αυτόν κύρος  και αίγλη και προσπαθεί να κρατηθεί στην Προεδρία του Συριζα μιμούμενος πάλι τη δόξα των Αρχηγών της ΝΔ, πού εκλέγονται από τη βάση.
********
Αλλά πού, ό οίωνεί ανεπάγγελτος Γραμματέας του Συριζα ο Σκουρλέτης όπως και λοιπά στελέχη Βούτσης-Φίλης κτλ αντιδρούν και ενώ ο Τσίπρας έβαλε τους κομματικούς δημοσιογράφους να τον αποδομήσουν,
 όταν έφθασε η συνεδρίαση του Συριζα, υπέκυψε στη απαίτηση Σκουρλέτη και  ανέκρουσε… ταπεινωτική πρύμνα…!!!
********
«Μπουκάλα» το ανυπόληπτο ανθρωπάκι όπως «μπουκαλοειδής» είναι και η σωματική του διάπλαση…
********
Ο διασυρμός  και η έκπτωση Τσίπρα είναι εκκωφαντική όταν έθεσε θέμα   ονομαστικής ψηφοφορίας για τον Αρχηγό της ΕΥΠ.
********
Εκεί 25 Βουλευτές του, τον «έγραψαν» κανονικά και δεν πήγαν στη… ψηφοφορία…!!!.
********
Για να σταθεί στην Αρχηγία ζητά από τους Βουλευτές του να του καταβάλουν το 40% του μισθού τους και να του δώσουν ακόμη και τους επιστημονικούς τους συνεργάτες, τους οποίους πληρώνει η Βουλή δηλ. κάπου 150 και να τους πάρει  στο Συριζα…
********
Στην ουσία λέει ο «κατσαπλιαδάκος», Εγώ με το 1 εκατομ. Πού θα υποχρεώνω να μου δίνουν οι Βουλευτές μου και με τους 150 επιστημονικούς συνεργάτες των Βουλευτών μου πού πληρώνει το Δημόσιο θα στήσω τη… Μπολιβαριανή Δημοκρατία και κομματικό του καθεστώς.
********
Έτσι για τις Δίκες πού τού έρχονται, από τις μηνύσεις Σαμαρά-Βενιζέλου για τη σκευωρία της NOVARTIS, -παρέα  με το καμπούρη το Ρασπούτιν-και τους τρείς Δικαστές πού ενεργούσαν σαν πειθήνια εκτελεστικά όργανα , κατά παράβαση πάσης ενοίας Κράτους Δικαίου και Ηθικής
********
Και έχει την επαρμένη γελοιότητα αυτό το αυταπατημένο και διάτρητο καθ΄ομολογία του μπουκαλοειδές ανθρωπάκι να μιλάει ότι ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στήνει Καγκελαρία, λες και οι Κυβερνήσεις όλων των μεγάλων Κρατών του κόσμου δεν κυβερνώνται με αυτό ακριβώς τον τρόπο.
********
Οποιονδήποτε και οποτεδήποτε έθεσε στόχο να εξολοθρεύσει πολιτικά η ατομοκά τους πολιτικούς του αντιπάλους το «ανθρωπάκι»-φασουλής απέτυχε παταγωδώς.
********
Υποχρεώθηκε από τα πράγματα ακόμη και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, να περάσει διάταξη ώστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται από 151 Βουλευτές με συνέπεια ο Μητσοτάκης να Κυβερνήσει αδιατάραχτα για μία καθαρή τετραετία.
********
Ακόμη και εδώ ό άξεστος κατσαπλιαδάκος έμεινε…Μπουκάλα…!!!
********
Για θυμηθείτε πόσες φορές σε καίριες ερωτήσεις πού αφορούσαν αμφιλεγόμενες πολιτικές (ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΎΧΟΥΝ ή ΟΧΙ), απαντούσε:
********
«Ούτε μία στο εκατομμύριο να μη πετύχω»….
*******
Ποιος να ξεχάσει το «Ούτε μία στο εκατομμύριο να μη κερδίσω τις εκλογές» …
*******
Πόνταρε στις Ελληνοποιήσεις  και εγγραφής στους Ελληνικούς εκλογικούς καταλόγους των Πακιστανών Αλβανών και πάσης άλλης έγχρωμης ράτσας, πόνταρε στους Ρομά του Χαλιλόπουλου και στους πάνω από ένα εκατομ. ΛΟΑΤ πού είναι Έλληνες και ψηφίζουν στην Ελλάδα.
********
*- ΛΟΑΤ (αγγλικά: LGBT) είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ, ερμηνεύοντας τα τρανς άτομα ως διαφυλικά. Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBT ή GLBT (Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender).
Ότι ψήφους πήρε από αυτές τις κατηγορίες «συλλογικοτήτων» προέρχονται.
********
«Τέτοιοι» είναι οι Τσιπροσυριζαίοι, άλλωστε αν δεν ήσαν «τέτοιοι», δεν θα ήσαν…Συριζαίοι…!!! 
                   _______

5 σχόλια:

  1. Μια τσογλανοπαρέα κυβέρνησε τη χώρα για τεσσεράμισι χρόνια.
    Ο Τσίπρας είναι ο Σεφερλής της πολιτικής με όσα λέει.!
    Υπονοώ απλώς το ταλέντο του προέδρου Αλέξη στην κωμωδία, το οποίο ως φαίνεται καταπίεζε μέχρι τώρα, υποδυόμενος τον πρωθυπουργό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν επικεφαλής ενός θιάσου φαρσοκωμωδίας!
    Χρηστος Παπαχρήστος (ΝΕΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κύριε , οι παραφυάδες αυτής της τσογλανοπαρέας φυτεμένες σ΄ολες τις Υπηρεσίες της χώρας, δρούν ανενόχλητα διαλύοντας δομές και σπιλώνοντας πρόσωπα ενω η κυβέρνηση της ΝΔ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν λέει να τους ξηλώσει και να τους στείλει στον αγύριστο

      Διαγραφή
  2. Η Περιστέρα από δασκάλα εγινε καθηγήτρια του Πολυτεχνείου!!!
    Είδες όταν ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αριστεροστροφος φασίστας!!
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπουκαλοειδές ανθρωπάκι.Πάρα πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή