Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΕΡ..

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποιεί ανοικτή επιστολή της προέδρου του Ευρωπαϊκού Φιλελεύθερου κόμματος (ELDR) κυρίας Annemie Neyts-Uyttebroeck προς τους Έλληνες πολίτες με την οποία εκφράζει την υποστήριξή της στη Φιλελεύθερη Συμμαχία ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
Σημειωτέον ότι η Φιλελεύθερη ομάδα αποτελεί το τρίτο σε αριθμό εδρών κόμμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η πρόεδρος του ELDR, στην επιστολή της αυτή, υπογραμμίζει ότι ενώ η Ελλάδα συνεισέφερε σημαντικά στη θεμελίωση της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Φιλελεύθερης Δημοκρατίας, η χώρα έχει ανάγκη σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τούς υπερασπιστές των οικονομικών και πολιτικών ελευθεριών.
Στο μήνυμά της η πρόεδρος του ELDR καταλήγει λέγοντας ότι εμπιστεύεται τις ικανότητες των Ελλήνων φιλελευθέρων, της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και του ηγέτη της Φώτη Περλικού, στη συμβολή τους για το τέλος της μονοπώλησης της Ελληνικής πολιτικής από τους Συντηρητικούς και του Σοσιαλιστές.
Η Ευρώπη έχει ανάγκη την πολιτική ενδυνάμωση των φιλελευθέρων, το ίδιο και η Ελλάδα.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία από την πλευρά της, θεωρεί σημαντική την υποστήριξη που προσφέρει το ELDR και η πρόεδρός του κ. Annemie Neyts-Uyttebroeck.
Επίσης, η Φιλελεύθερη Συμμαχία γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι η προεκλογική εκστρατεία της για τις Ευρωεκλογές θα εγκαινιαστεί για συμβολικούς λόγους το Σάββατο 9 Μαΐου που είναι και «ημέρα της Ευρώπης».
Την ημέρα αυτή, στις 5 το απόγευμα, ο πρόεδρός της Φώτης Περλικός θα ανακοινώσει, σε μετάδοση από το διαδίκτυο, την διακήρυξη της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για τις Ευρωεκλογές και θα καλέσει τους Έλληνες πολίτες να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου