Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ " ΦΡΟΥΤΩΝ "


ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ

Πληροφορηθήκαμε , ότι στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του, είχε καλεσμένο το νεόκοπο πολιτικό ηγέτη των Πράσινων-Οικολόγων, τον οποίον και ερώτησε και πολύ καλά έκανε γιά τις θέσεις του στά Εθνικά μας θέματα.
Οι απαντήσεις Τρεμόπουλου όπως μας είπαν ήταν " ήξεις αφίξεις "
Δηλαδή " όποιος κατάλαβε-κατάλαβε ".
Έπρεπε να τις κάνει τις ερωτήσεις για να ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που ζητούν τη ψήφο μας.
Ιδιαίτερα μάλιστα στα Εθνικά μας θέματα τα οποία βρίσκονται σε δραματική εξέλιξη.
Όμως γιατί δεν ρωτάει και τον Ζητωπατριώτη Καρατζαφέρη γιατί η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του Νικη Τζαβέλα, αποκάλεσε τη Βόρειο Ήπειρο ως " Νότια Αλβανία;
Πως συμβιβάζεται ένα κόμμα με πατριωτικές κορώνες να έχει στο ψηφοδελτιό του την Τζαβέλα η οποία εκστόμισε αυτή τη προδοτική θέση;
Όπως και ο ευρωβουλευτής του Γεωργίου αποκάλεσε στην ευρωβουλή τα Σκόπια ως " Μακεδονία ", κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών.
Τόσα blogs έχουν αναρτημένο το βίντεο απο την Ευρωβουλή.
Κάθε μέρα μπαίνει στα blogs , δεν το είδε;
Πώς του ξέφυγε;
Νίκο,
γιατί κάνεις επιλογές " φρούτων; "
Ξέρεις ότι και τα δύο είναι " φρούτα εποχής " και ανήκουν στην ίδια πολιτική ΣΥΝΟΜΟ-ΤΑΞΙΑ !!!
Εκτος και αν φοβάσαι , μήπως εκτεθεί ο Καρατζαφέρης και οι απαντήσεις του είναι όπως λέει και ο λαός μας :
" Μάπα το καρπούζι ".....

2 σχόλια:

  1. Μαλλον "μάπα" είναι το σχόλιό σου αδελφέ!
    ΟΣο έβγαλες λαγό με τη "πρόσκληση" των Ισραηλιτών στον Καρατζαφέρη.
    Αστο μη το παιδεύεις, δεν σου βγαίνει.
    Τον Γεωργίου τον ακούσαμε τί είπε! έλεος!
    Ο τρεμό- μια και δεν του αρέσει το -πουλος,
    δεν ήταν ήξεις αφίξεις!
    Ειπε ξεκάθαρα τί σκεφτόταν σήμερα!!Οχι στις προ διετίας κονσέρβες, οπως τον δικαιολογούν τα τσιράκια του.Σημερα!
    "-Τι θέλετε να κάνω; Να παιρνω γραμμή από το Υπουργείο Εξωτερικών; Την αλήθεια θα λεω"

    Σαν την αλήθεια που έλεγε από το πάνελ του Νεκρατζα, όταν ο μεταΦτυχιακός των Σκοπίων ύπαράσπιζε τα δικαια των "Μακεδόνων"!
    Αυτά κοίτα καί παρακολούθα καλλίτερα το Καρατζαφέρη, όταν θέλεις να τον κρίνεις...Εχει πολλά άλλα να το κάνεις και να είναι σοβαρά!
    ... και αληθινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη, 28 Μάϊος 2009
    ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Τον τελευταίο καιρό, καθόλου αβάσιμα είχα αρχίσει να είμαι επιφυλακτική για τους Οικολόγους Πράσινους. Κόμμα με το οποίο ήμουν υποψήφια βουλευτής στον Νομό Πρέβεζας στις εθνικές εκλογές του 2007. Το πρώτο πραγματικό σοκ ήρθε με το δελτίο τύπου της εκτελεστικής γραμματείας στις 7 ή 8 Δεκέμβρη, για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όπου εστιάζοντας στους κυβερνητικούς χειρισμούς συγκρίνουν το γεγονός, με τις πυρκαγιές του 2007. Αναφέρουν ότι κατανοούν την οργή των νέων, ζητώντας τους όμως να είναι νηφάλιοι και ήσυχοι, μιλώντας για κουλτούρα βίας και κουλτούρα δημοκρατίας.
    Κοινοποιώντας τους την απόφασή μου μέσω μηνύματος μου, εξέφρασα την απογοήτευσή μου για το δεύτερο δελτίο τύπου σε σειρά για αυτά τα σοβαρά γεγονότα (τη δολοφονία του Αλέξη και την εισβολή των Ισραηλινών στη Γάζα) και τους δήλωσα ότι διαφωνώ με την λογική των ίσων αποστάσεων. Πως δεν καταφέρνουν να αγγίξουν τις πραγματικές πτυχές των γεγονότων και δυστυχώς νοιώθω να εκθέτουν τους αγώνες μου και να προσβάλουν την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα.
    Μάλλον οι Οικολόγοι Πράσινοι Ελλάδας αποφάσισαν βλέποντας το ποσοστό τους να ανεβαίνει, πάση θυσία να μπούνε στην Ελληνική Βουλή γι αυτό και επιλέγουν ένα τόσο γλυκανάλατο προφίλ, προκειμένου να συμφωνήσουν με όλους, με όλων των αποχρώσεων τις «ιδεολογίες». Μην έχοντας κριτική στάση απέναντι στο σύστημα, μην έχοντας κριτική στάση απέναντι στη σφαγή που εξαπολύει το Ισραήλ με θύματα μωρά, παιδιά και άμαχο πληθυσμό! Πράγμα με το οποίο διαφωνώ απόλυτα και όπως είναι φυσικό δεν αντέχω να είμαι εκφραστής του. Ποιος ξέρει όμως τι άλλου είδους συμφωνίες έχουν κάνει οι Ο.Π. και με ποιους; Το δελτίο τύπου για την εισβολή στη Γάζα θα μπορούσε άνετα να έχει γραφτεί ακόμη κι από το υπουργείο εξωτερικών.
    Η κατοχή της Γάζας έγινε αποδεκτή σιωπηρά από την σάπια διεθνή κοινότητα, από όλους ανεξαιρέτως. Σιωπηρά έχει επιβληθεί η στρατιωτική κατοχή του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, σιωπηρά και συνένοχα αποδέχονται οι ισχυροί του κόσμου τον σαδιστικό βασανισμό των εγκλωβισμένων Παλαιστίνιων που πλήττονται για μισό αιώνα από τα πιο εξελιγμένα κατά εποχή όπλα της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας.
    Κανένας ευσυνείδητος πολίτης του κόσμου δεν στέκεται αμέτοχος απέναντι στην γενοκτονία των Παλαιστινίων. Το Ισραήλ είναι ο μόνος στρατός που έχει κράτος.
    Είναι το ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!

    Υποτίθεται πως το προσωνύμιο του κόμματός τους αναφέρεται στην οικολογία. Θέλουν να μιλούν για κλιματική αλλαγή που σαφώς συντελείται αλλά με πιο τρόπο το κάνουν; Θέλουν να αντιτάσσονται υποτίθεται στην πυρηνική ενέργεια αλλά πως επιλεκτικά; Να επισημάνω εγώ δυο τρία πραγματάκια για την καταστροφή που προκαλεί το Ισραήλ και το οπλοστάσιό του που σαφώς δεν είναι ανεξάρτητο από εκείνο της Αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας.

    Η καταστροφή που εξαπολύει το Ισραήλ δεν δημιουργεί μόνο ανθρώπινες απώλειες. Η συνέπειες για το περιβάλλον είναι άγνωστες και ως προς τη σοβαρότητα και ως προς το χρόνο. Η χλωρίδα της περιοχής έχει εξαφανιστεί παντελώς.

    Δεν είναι τυχαίο που οι Παλαιστίνιοι χαρακτηριστικά λένε πως το Ισραήλ είναι Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ! (Μία από τις χυδαιότερες τακτικές τους είναι η ρήψη παιχνιδιών-βομβών που βρίσκουν τα παιδιά στα συντρίμμια με αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο.)
    Ως άνθρωπος και ως πολιτική οντότητα δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλά εξ ονόματος μου για ορθολογικές λύσεις και τραπέζια διαπραγματεύσεων κρατώντας ίσες αποστάσεις, ή πιο σωστά αποστάσεις ασφαλείας. Ντροπή!
    ΠΕΛΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Πρέβεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή