Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΛΑΟΣ:ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ

" ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.....
Γράφει ο Θύμιος Παπαγεωργίου

Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να εξαπατάς τον κόσμο και να δημιουργείςψεύτικες ελπίδες.

To μεγαλύτερο έγκλημα είναι να είσαι ιδεολογικός απολογητής του ιδιωτικού κεφαλαίου και των «μοναρχικών λεπιών» του συγκεντρωτικού καπιταλιστικού Λεβιάθαν και να εμφανίζεσαι σαν εχθρός του συστήματος και του Κεφαλαίου, πλασάροντας στην εκλογική αγορά προφανείς αντιφάσεις, ωραιολόγες ταυτολογίες και αποκρουστικές γκριμάτσες ανοησίας, πολιτικού τυχοδιωκτισμού και κυνισμού.
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης!
Το «είμαι με όλα και με όλους», αυτό το καρατζαφερικό «ευαγγέλιο», αποτελεί το πιο μοχθηρό σύμπτωμα του καιροσκοπικού και του αμοραλισμού.
Όλη η σκέψη αυτής της επίδοξης «ακροδεξιάς καρικατούρας» είναι διαποτισμένη από διπροσωπία και ψευτιά.
Τρέφεται από την παρακμή και τα απόβλητα της πολιτικής και επιχειρεί να ζήσει σαν πορτοφολάς της Ιστορίας.
Ο Καρατζαφέρης αποτελεί ένα κακέκτυπο, μια καρικατούρα της παρωχημένης ακροδεξιάς ρητορικής και δημαγωγικής απάτης του καπιταλιστικού συστήματος.
Και όπως κάθε κακέκτυπο, έτσι κι αυτός χαρακτηρίζεται από αντιαισθητική χοντροκοπιά, ακατάσχετη και ασυνάρτητη δημαγωγία, κομπάζουσα αμάθεια.
Και όμως αυτή την ακροδεξιά καρικατούρα την προβάλλουν τα ΜΜΕ μανιωδώς, ακριβώς γιατί αυτά τα μεγάλα λαρύγγια αποτελούν τις «εστίες» της καθεστωτικής φαιάς ρητορικής!!! Κάθε δημαγωγική ανοησία του Καρατζαφέρη, χυδαίου και αγοραίου εκλογικού καταναλωτισμού, την κάνουν πολιτικό θέαμα.
Όλα τα κανάλια ασχολούνται με τον αποκριάτικο Καίσαρα! Τέτοια πολιτική επιδότηση δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Αυτός ο «θανάσιμος εχθρός» του συστήματος διαφημίζεται με ασίγαστο «πάθος» από τους μηχανισμούς του συστήματος!!!
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν αναιρεί σε τίποτα το σύστημα, αλλά αποτελεί ένα αναλώσιμο γραναζάκι του παρακρατικού, νταβατζήδικου κατεστημένου, μια ασφαλιστική του δικλείδα.
Μια φακοπαγίδα για τον εγκλωβισμό των απογοητευμένων και απελπισμένων και κυρίως των αφελών.
Όλα αυτά τα πολυφορεμένα σκανδαλοθηρικά του τρικ το επιβεβαιώνουν αδυσώπητα: Χοντροκοπιές εμπορικής εκμετάλλευσης της ανοησίας.
Δεν υπάρχει, ίσως, άλλος πολιτικός που να κερδοσκόπησε τόσο πρόστυχα πάνω στην ιδεολογική και πολιτική σύγχυση και πάνω στην προστυχιά της ανοησίας.
Δεν υπάρχει, όμως, ούτε ιστορικό προηγούμενο, μέσα σε μια τόσο μικρή προβοκατόρικη «τσόντα», να έχουν συνωστιστεί τόσοι και τόσοι καιροσκόποι, σαλτιμπάγκοι και αμοραλιστές της αναίδειας και της διαστροφής. Άλλοι το παίζουν «Ορθόδοξοι» και είναι οι χειρότεροι εχθροί της Ορθοδοξίας:
Από ειδωλολάτρες μέχρι παγανιστές και έμποροι ακόμα και του μουσουλμανισμού…
Άλλοι το παίζουν «πατριώτες» και είναι σκέτοι τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες:
Ποικίλα λαμόγια που αφού φίλησαν ποικίλες κατουρημένες ποδιές, όταν «ξεράστηκαν», έσπευσαν να «συνωστιστούν» στον ΛΑ.Ο.Σ. μήπως και εξασφαλίσουν καμιά κοινοβουλευτική καρέκλα…
Άλλοι το παίζουν κήρυκες του ήθους και της ηθικής και καθημερινά βρίσκονται στα μεσημεριάτικα παράθυρα της τηλεοπτικής «παρτούζας»…
Τι να πει, επίσης, κανείς για τους τηλεπλασιέ που πουλάνε μαζί με την «πολιτική» και την εκδοτική πραμάτειας τους.
Τι να πει κανείς για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, που πουλάει τη διαφθορά στην πλέον μοχθηρή και αποκρουστική τηλεοπτική πασαρέλα…
Τι να πει κανείς για τον ίδιο τον Άδωνι που συναγωνίζεται σε γελοιότητα και σε τηλεοπτικά «νάζια» και ακαθαρσίες και τον «Αποκριάτικο Καίσαρα»- το πολιτικό του αφεντικό…

Για την «πολυεθνική», «πολυπολιτισμική» και διαπλεκόμενη υπηρέτρια των μεγάλων «νταβάδων», που κοσμεί, στην πρώτη θέση, το ευρωψηφοδέλτιο, ήδη γράψαμε!!!
Αυτό το συνονθύλευμα των «επιτηδείων» εμπόρων, των «φατριών» του αμοραλισμού και της ανηθικότητας, των «πατριωτικών μαντείων» και των «θυρωρείων» του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ξερνάει καθημερινά τέτοια σκουριά, με τέτοια μεθυσμένη έπαρση και τόση απροκάλυπτη τηλεοπτική προβολή, που γεμίζει τον ύπνο μας με εφιάλτες…
Μέσα σε μια τόσο μικρή κομματική καρικατούρα, τόση λέπρα, είναι ιστορικός άθλος.
Και μεγίστη απόδειξη του βαθμού μηδέν της πολιτικής και της ηθικής.
Μόνο σε εποχές που πολιτικά και ηθικά έχουν ξεχαρβαλωθεί ολοκληρωτικά είναι δυνατόν να αποτελεί αυτή η «πολιτική» και αυτό το «ήθος» εμπορεύσιμο καταναλωτικό είδος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου