Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ--ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και...ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ»...!!!

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ΤΟ ΝΑΤΟ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»...!!!

Στη Ρόδο πού περιόδευσε ο Αντώνης Σαμαράς και όπως γράφει ο τοπικός τύπος έγινε δεκτός ως αυριανός Πρωθυπουργός, υπήρξε καταγγελτικός απέναντι στον Τσίπρα και Συριζα.
Σε δηλώσεις του είπε:

«Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία. 
Παρακμή είναι! Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου. 
Δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! 
Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια. 
Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. 
Εθνική καταστροφή είναι! 
Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. 
Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά. 
Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!».

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Σαμαρά σας πολεμούν γιατί ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα. Ξεσκεπάστηκαν πλέον ο κ. Καμένος που καθοδηγείται από το γνωστό κέντρο όπως και κάποιοι άλλοι που σας πολεμούν εκ των έσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή