Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΝΤΟΡΑ: «ΚΩΛΟΜΠΑΡΙΣΤΙΚΗ»... Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»...!

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «ΜΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ»...!!!

Κόντρα σεξουαλικού περιεχομένου ξέσπασε ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ στο  Κεντρικό Δελτίο της ΝΕΤ.
Η Ντόρα απευθυνόμενη στον Παπαδημούλη είπε:
«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο Ναι ή Οχι;

Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι, ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο... "κωλομπαρίστικα" με συγχωρείτε για την έκφραση»...!!!  
Ο Παπαδημούλης ως σοβαροφανής παραξηγήθηκε και είπε:
«Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; 
Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. 
Λυπάμαι για σας.
Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε», 
πρόσθεσε ο υποψήφιος  του ΣΥΡΙΖΑ

4 σχόλια:

  1. Η Ντόρα είχε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά: «Εγκαταλείπω την πολιτική... αν δεν μπω στη Βουλή»

    Ο Ελληνικός ΛΑΟΣ με συντριπτική πλειοψηφία 97.5% της έδειξε τον δρόμο της εξόδου από την Βουλή

    Η Ντοράκουλα,η κόρη του εφιάλτη Δράκουλα είχε πει επίσης : « …Ότι θα συνεργαστεί ακόμα και με τον διάβολο για να σώσει την Ελλάδα...»

    Κανείς βέβαια Έλληνας δεν υπέθεσε ότι Ντόρα θεωρούσε ως διάβολο τον Αντωνάκη γιατί θα την διολόστελνε σίγουρα στον Αγύριστο από τις 6/5/12 …

    Τώρα πως ο Αντωνάκης “Σφουγγαράκης” κατάλαβε ότι τον ήθελε για συνεργάτη η Ντόρα για την “σωτήρια” δηθέν της χώρας και δεν το κατάλαβε ο μαζόχας Ελληνικός Λαός, είναι ένα ερωτήμα το οποίο θα απαντηθεί Πανελλαδικά στις 17/6/12, όταν ο εξαπατηθείς Λαός θα στείλει σίγουρα και τους δυο μαζί στον διάβολο και ακόμη πάρα πέρα …

    Εγγύς γαρ ο της καθάρσεως καιρός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι στο καλό εκπροσωπεί στον δημόσιο βίο η Ντόρα Μπακογιάννη με καταγεγραμμένο 2,55% Πανελλαδικά ( των “μουσουλμάνων” της Θράκης, των σύντεκνων και των μιζαρισμένων υποτακτικών συμπεριλαμβανομένων )

    Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν μας πείθουν πιά.

    Η πολιτική παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χώρας και αποτελεί όνειδος για την πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό, έχοντας αρρήτους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβρέικο συνασπισμό και πολύ στενές διαπροσωπικές προνομιακές σχέσεις με τα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της δημοσυντήρητης πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος .

    Δολοπλοκίες, υπόγειες διαβολές, υπόλογες φιλικές συναναστροφές με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακή επικράτηση και την μακιαβελική απόλαυση της εξουσίας.

    Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις σημερινές εκλογές την πόρτα εξόδου της πολιτικής σε πολλούς από τους επίδοξους μνηστήρες της συμμαχίας της Ντόρο-φαύλο-κρατίας, τους γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tσίπρας : «Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Σε ένα πράγμα συμφωνούμε μαζί της. Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών».

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης Vs Ντόρας , στον ΑΝΤ1:
    «Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα διακόσμησε η Siemens»!

    Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την ΙΔΙΑ(;) ημέρα που “μάζεψε” τον Άκη έστειλε έγγραφο για ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ ΜΑΣ…!
    Αφορά την υπόθεση για εκέινο το…εκατομμυριάκι του Επιβήτωρα Μαουνιέρη ΙΣΙ-ΔΩΡΑ που ξεκίνησε μόνο του “ποδαρόδρομο” να ΜΕΤΑΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ σε τράπεζα του Εξωτερικού …

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ γιατί η…νυφούλα μας πρέπει να εκλεγεί … οπωσδήποτε “ΒΟΛΕΥΤΗΣ”, πάση θυσία ;
    Τι ακριβώς συμβαίνει και η Ντόρα απολαμβάνει αυτή την σκανδαλιστικά προνομιακή ασυλία και φτάνει ακόμη να παρουσιάζεται σαν συντελεστής σωτηρίας όχι απλά της Νου-Δούλας αλλά και της Ελλάδας της ίδιας;

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει εάν υπάρχει μια ανώτατη δύναμη που πρέπει να φυτεύει διαρκώς τη Ντόρα Μπακογιάννη στα σπίτια μας.

    Δικαιούται κανείς να ρωτήσει τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες για να απαλλαγούμε οριστικά από τον πολιτικό αυτό σκελετό, το γνήσιο Βαμπίρ του εφιάλτη Δράκουλα…

    Η καταψηφισμένη Πανελλαδικα με 97,45% Ντόρα η αποβλήτος ,θα επανερθει στην Βουλή ως πρωθιέρεια της λίστας ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ- SIEMENS της ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ , με εντολή του Δ.Ν.Τ. … της λέσχης ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ … της CIA και οχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντιμητσοτακικός Αντωνάκης τώρα μαζί με την Ντόρα ...την κόρη του εφιάλτη Δράκουλα.

    Ο οικονομολόγος του Χάρβαρντ με την πρωθιέρεια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

    Άχρηστε Αντωνάκη, σε "περιμένει" η ελληνική ιστορία με άγριες διαθέσεις.
    Άπληστη Ντορούλα σε “περιμένει” o εισαγγελέας για τις εξωχώριες καταθέσεις

    Οι Δεξιοί πρέπει να "ξυπνήσουν" και να πάρουν το κόμμα τους από τα χέρια των χαφιέδων, των ξενόδουλων, των πρακτόρων, των μιζαρισμένων,των ξιπασμένων, των ξευτιλισμένων και των υποτακτικών των μνημονικών δυνάμεων.

    Να υπηρετήσουν με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα και τη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή