Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ «ΜΙΛΗΣΕ» και ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ... «ΓΕΝΝΗΣΗΣ» ΤΟΥ...!!!

«ΚΛΕΙΝΕΙ» Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ
 ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ασο στο μανίκι των Οικονομικών Εισαγγελέων αποτελεί το στικάκι με τα ηλεκτρονικά αρχεία από τη λίστα Λαγκάρντ. 
«Το στικάκι μίλησε», έλεγαν με νόημα χθες δικαστικοί κύκλοι εξηγώντας ότι από το ίδιο το USB τεχνικά προκύπτει η ημερομηνία «γέννησης» του ηλεκτρονικού φορέα δεδομένων,
που έχουν στα χέρια τους οι Οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης. 
*********
  Το επίμαχο μέσο αποθήκευσης που φέρει τα αρχεία της λίστας, όπως είναι γνωστό, έφτασε στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, μέσω του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο το διαβίβασε στο ΣΔΟΕ. 
*********
Με βάση λοιπόν τη διαδρομή αυτή, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο κύκλος των μαρτύρων που έχουν εξεταστεί μέχρι σήμερα αφορά αποκλειστικά το περιβάλλον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, νομικοί εκτιμούν ότι η εισαγγελική έρευνα εστιάζεται πλέον προς την πλευρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο οποίος άλλωστε έχει παραδεχθεί ότι λίγο προτού αποχωρήσει από τη θέση του παρέδωσε ένα στικάκι στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη. 
*********
Παράλληλα, με το ίδιο σκεπτικό φτάνουν στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος των υπόπτων θα κλείσει στο πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου, βγάζοντας από το κάδρο τον Ευ. Βενιζέλο...!!!
Νεα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου